• banner
  • Kain Sunscreen Polyester

    • Solar Screen Roller Shade 30 Polyester 70 PVC Sunscreen Blind Fabrics

      Layar Surya Roller Shade 30 Polyester 70 PVC Sunscreen Blind Kain

      Kauntungan saka tirai roller

       

      (1) Ngurangi gangguan lan gangguan

      Jinis rana rana anyar ora mung bisa dienggo tanpa swara dhewe, yen kulawarga mapan ing pinggir dalan, bandara, lan liya-liyane, nginstal rana bisa nyuda gangguan swara eksternal lan masarakat bisa seneng urip kanthi sepi lan lingkungan sinau .

    • Manufacture Sunscreen Fabric From China Blinds Factory Sheer Elegance Sunscreen Blind

      Pabrik Sunscreen Pabrik Saka China Blinds Factory Sheer Elegance Sunscreen Blind

      Rolling Wuta

       

      Kaya sing diandharake, masarakat mesthi seneng nalika seneng-seneng. Sawise kabeh, dheweke wis kerja keras, lan pungkasane duwe sarang dhewe, mula dheweke kudu terus dekorasi kanthi apik. Nanging kepiye carane ngoperasikake dekorasi omah anyar? Kanggo wong anyar sing ora duwe pengalaman, yen ora ngerti banget, mula bakal kapitunan. Dina iki, kita bakal ngomong babagan cara milih gorden kanggo dekorasi omah anyar.

       

    • Australia Polyester And Vinyl PVC Polyester Sunscreen Fabric For Roller Blind

      Kain Sinar Matahari Polyester Lan Vinil PVC Polyester Australia Kanggo Blind Blind

      Wuta apa sing bisa nyukupi kabutuhane masarakat?

       

      Syarat sing surem

      Kontrol cahya minangka faktor fungsional utama kanggo umume pangguna kanggo milih produk perlindungan srengenge. Filter utawa blokir sinar srengenge miturut syarat sing beda-beda.

      Kontrol suhu

      Produk teduh kanthi terisolasi kanthi apik bisa nyuda panggunaan energi amarga pangguna ora gumantung karo AC utawa dadi panas kanggo ngontrol suhu ruangan. Ing mangsa adhem, biaya pemanas bisa ngirit nganti 49%. Ing mangsa panas, nganti 60% biaya kulkas bisa ngirit.

       

    • China Roller Shades Finished Venetian Vision Combi Blinds Component Part Curtains

      China Roller Shades Rampung Gorden Venesia Combi Blinds Komponen Bagian Langsir

      Pengetahuan Warna Kanggo Kain Shade Blind Sunscreen

       

      Kanggo dekorasi kulawarga, ana warna warna kaya mangkene: yen warna dekorasi kamar turu luwih anget, bakal luwih apik kanggo nambah harmoni emosi bojo lan bojo; yen panelitian kasebut dihiasi nganggo warna biru biru, wong bakal bisa fokus ing sinau lan riset; ing restoran, meja makan abang lan coklat kondusif kanggo nambah napsu. Dadi, pencocokan warna iku penting banget. Ana akeh pitakon sekolah dhasar!

    • China Waterproof Curtain Sunscreen Shade Fabrics for Roller Blinds Windows Components

      Kain Langsir Sunscreen Tirai Tahan Air China kanggo Komponen Windows Blinds Blinds

      Kain Blinds Jendela

       

      Ing proses pangembangan panguripan materi manungsa lan urip spiritual, warna kain kanggo tirai rol mesthi cemlorot kanthi pesona gaib. Wong ora mung nemokake, ngamati, nggawe, lan ngapresiasi warna-warna ing jagad iki, nanging uga terus nambah pangerten lan panggunaan warna windows blinds liwat owah-owahan jaman.

       

      Kain komponen buta bisa nggunakake warna kanthi apik. Tirai roller tahan banyu kanthi warna padhet, rami, gradien, jacquard, lan akeh warna liyane sing ngasilake kain warna China.

    • Window Blinds Screen Sunscreen Sun Solar Cell Fabric for Roller Blind

      Window Blinds Screen Sunscreen Sun Solar Cell Cell for Roller Blind

      Tirai Jendela Shutter

       

      Alam pantes diarani jeneng desainer. Kanthi telung warna utami sing sederhana, nggawe ewonan warna, kayata kuning lan ijo ing musim semi, warna-warni ing musim panas, maple abang ing musim gugur lan salaka ing musim salju. Saben warna duwe pesona unik. Yen wis dikombinasikake, efek visual bakal tikel kaping pindho karo gaweyan setengah. Sepira sampeyan wis nguwasani katrampilan cocog warna kanthi macem-macem gaya busana alus? Dina iki, Groupeve bakal ngomong babagan iki!

    • Grey Manual Living Room 25mm Vinyl Venetian Korea Shutter Window Roller Blind

      Ruang Tamu Manual Grey 25mm Vinil Venetian Korea Shutter Window Roller Blind

      Jinis wuto utama saiki

       

      Tirai gantung kanggo nglindhungi srengenge lan jampel panas minangka cara tradisional sing umum digunakake. Ana macem-macem jinis tirai, lan masing-masing duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe-dhewe ing babagan bukti srengenge lan insulasi panas. Luwih becik milih langsir sing luwih kenthel, luwih peteng kanthi lapisan lan bahan bukti surya.

       

      Tirai kain. Werna luwih kenthel lan peteng, efek shading lan insulasi panas luwih apik, dene bahan katun lan rami murni luwih bisa dihirup. Sampeyan bisa milih bahan kanthi proteksi UV. Yen sampeyan ora pengin ngganti tirai asli, sampeyan bisa nambah lapisan kain teduh ing antarane tirai kain lan tirai kasa.

    • Sheer Elegance Sun Shade Sunscreen Mesh Curtain Blinds PVC Fabrics

      Langsing Elegance Sun Shade Sunscreen Mesh Curtain Blinds Kain PVC

      Kain sunscreen

       

      Kain sunscreen minangka kain sunshade tambahan sing fungsional kanggo mblokir sinar srengenge lan sunar srengenge. Biasane digunakake kanggo nutupi barang supaya ora kontak karo cahya sing kuwat lan duwe efek ngalangi sinar sing kuat lan sinar ultraviolet lan aspek liyane.

       

      Intine, tingkat pemadaman kain layar bolong normal tekan 85% -99%, keterbukaan beda-beda gumantung saka 1% -15%, fungsi tahan api kasedhiya kanthi efek tahan api permanen.

    • Study Sunlight Filtering Commercial Sunscreen Roller Blind Window Shades

      Sinau Sinar Sinar Sinar Sinar Matahari Roller Window Blind Window Shades

      Pilih roller blinds kanggo sinau

       

      1. Werna kudu cocog karo barang ing njero ruangan.

      Nalika milih tirai, luwih becik nggatekake warna furnitur liyane ing panelitian, utamane warna lemari buku. Prabot modern luwih penting kanggo koordinasi umume. Nalika milih warna tirai, yen kita ndeleng warna perabotan. cocog karo warna perabotan, panliten bisa uga dibangun luwih apik.

    • Manufacture Sunscreen Fabric From China Blinds Factory Sheer Elegance Sunscreen Blinds

      Pabrik Sunscreen Pabrik Saka China Blinds Factory Sheer Elegance Sunscreen Blinds

      Pertandhingan warna layar blinds

       

      Ing dekorasi omah, biasane kita warna kanggo nggawe dekorasi omah. Sawise kabeh, ora ana kesalahan sing gedhe ing warna, nanging akeh banget, lan ora bisa diendhani yen rada mboseni! Lan dekorasi omah warna ora mung bisa nggawe omah kanthi warna-warni, nanging uga ndadekake swasana beda kanggo wong sing beda warna. Dadi, carane dekorasi omah sing warna-warni? Mangga tindakake Groupeve kanggo dipikir!

    • Outdoor Manual Window Shutter Half Shade Dual Layer Electric Double Roller Blinds

      Rana Jendela Manual Rana Setengah Shade Lapisan Ganda Listrik Blinds Ganda

      Aplikasi kain zebra sunscreen Groupeve

       

      1. Bangunan umum (gymnasium, teater grand, terminal bandara, pusat pameran)

      Kain umume kudu cocog karo standar B1 (indeks oksigen ≥32) standar tahan api lan nyala api

      2. Gedung kantor (kantor, ruang rapat, lobi)

      Ngadhepi sisih wétan lan kulon umume milih kain kanthi keterbukaan 1% -3%; madhep sisih lor umume milih kain kanthi openness 10%; madhep kidul umume milih kain kanthi keterbukaan 5%.

    • China Home Decor Solar Shade Window Sunscreen Roller Blind Fabrics Wholesale in China

      China Home Dekorasi Solar Shade Window Sunscreen Roller Blind Kain Grosir ing China

      Kain Blind Roller

       

      Kanthi ningkatake standar urip, masarakat duwe sarat sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur kanggo kain jendela bayangan surya. Konsumen ora maneh mung nggatekake kualitas tampilan kain waja roller roller sunscreen China ing China, nanging uga luwih nggatekake keamanan lan perlindungan lingkungan kain dekorasi omah. Mula, sifat-sifat kain teduh kanthi multi-fungsi dadi saya jelas.

       

      Isolasi panas lan hemat energi

      Kain shading duwe karakteristik isolasi termal sing apik sing ora ana ing kain liyane, sing bisa mblokir panas sing digawe dening radiasi surya kanthi efektif, nyuda tingkat panggunaan AC ing njero ruangan, sing bisa ngilangi radiasi surya nganti 86% lan njaga hawa ing njero ruangan kanthi lancar lan bisa ngrasakake pemandangan sing apik ing njaba jendhela kanthi mulus.

       

    1234 Sabanjure> >> Halaman 1/4