• banner
  • Kain Blinds Polyester Roller

    • Blinds Manufacturer Roller Blinds Semi Blackout Fa

      Pabrikan Blinds Roller Blinds Semi Blackout Fa

      Sunetex Semi Blackout Roller Blind Fabric digawe saka 100% poliester kanthi kualitas apik lan karakter sing apik. Kanthi metode nutupi lem warna dobel sing menehi efek sing apik kanggo njaga cahya lan perlindungan privasi pribadi. Bahan poliester kualitas apik bisa nggawe awet, ora ana cetakan, ora ana ngengat, ora ana deformasi, ora ana trek sawise panggunaan suwene.

       

      Kain Sunoutx Roller Blind Blind Blackout misuwur banget ing para pelanggan, duwe rega tuku maneh sing dhuwur. Produk kita duwe kualitas apik lan rega sing disenengi. Kita duwe MOQ kurang kanggo sampeyan. Dadi, ora preduli jumlahe gedhe utawa cilik, kita bisa nindakake bisnis karo sampeyan. Kanthi kualitas apik lan layanan paling apik, kita yakin bisa dadi pemasok sing kuwat kanggo sampeyan. Lan kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto gratis kanggo mriksa kualitas lan warna.

    • China Decor Privacy Roller Blind Fabric Semi blackout

      China Dekorasi Privasi Roller Kain Wuta Semut mandheg

      Kain Blinds Roller Semi-Blackout Sunetex Jacquard pancen kompetitif. Iku ayu lan modis. Kanthi metode nutupi ganda pasuryan, produke semi-ireng. Kain kita tembus, sing bisa nggawe ruangan sampeyan luwih entheng. Kejaba sampeyan uga bisa ndeleng pemandangane amarga mandheg semi. Kita duwe macem-macem jinis kain sing dipilih. Kabeh produk ing kualitas apik lan rega cukup.

       

      Produk kita seneng tingkat tuku maneh ing antarane produk. Kita minangka produsen profesional ing kain tirai. Kita duwe MOQ cilik, yen pesenan gedhe, kita bakal ngatur produksi kanggo sampeyan, butuh udakara 30 dina kanggo ngasilake. Yen pesenan sampeyan sithik, aja padha kuatir, kita duwe stok biasa kanggo barang sing adol panas. Kita kompetitif ing logistik barang. Kita bisa nawakake conto gratis kanggo mriksa kualitas lan warna.

    • Motorized Window Shutters Blinds Fabric

      Kain Jambul Jendela Bermotor

      Sunetex bermotor Window Shutters Blinds Fabric digawe saka poliester kanthi kualitas apik. Produk rampung uga dadi bisnis utama kita. Kita duwe macem-macem warna lan jembar sing beda kanggo pilihan sampeyan. Saben barang katon apik lan kualitas apik. Kain kita tahan minyak lan anti banyu, gampang dibersihake, garing yen disapu. Lan duwe katrampilan sing apik ing shading lan efek ventilasi sing apik. Cocog kanggo panggunaan omah lan kantor.

       

      Sunetex bermotor Window Shutters Blinds Fabric minangka salah sawijining tirai bisu. Sampeyan bisa njaga lingkungan sing sepi kanggo sampeyan. Kita nawakake garansi 10 taun kanggo saben barang. Lan kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto kanggo sampeyan. Kita duwe MOQ cilik, yen pesenan gedhe, kita bakal ngatur produksi kanggo sampeyan, butuh udakara 30 dina kanggo ngasilake. Yen pesenan sampeyan sithik, aja padha kuatir, kita duwe stok biasa kanggo barang sing adol panas.

    • Roller Blind Curtains Fabric Semi Blackout

      Kain Tirai Roller Blind Semi Blackout

      Produk Sunetex Jacquard Roller Blinds Fabric Blackout Series digawe saka 100% poliester kanthi kualitas dhuwur. Kita nyedhiyakake kain jacquard kanthi metode lapisan sing beda. Cara nutupi wajah sing dobel bisa nggawe kain semi padam, cara nutupi putih busa bisa nggawe kain padam. Produk kita cocog kanggo sekolah, kantor lan omah.

       

      Produk kita tujuane supaya uripmu luwih apik. Produk kami tahan tekanan lan umur panjang, ing babagan gaweyan tliti banget, efek teduhan uga apik banget, pola apik banget, swasana sing gampang lan apik gayane, gampang dipasang. Kanthi rega sing terjangkau, produk populer ing para pelanggan. Kita bisa menehi conto gratis!

    • Semi Blackout Window Blind Fabric

      Kain Blind Window Semi Ireng

      Lapisan Putih Sunetex Semi Blackout Kain Lapis Putih digawe saka poliester kanthi kualitas apik. Efek shading sing apik lan bisa mblokir sinar sinar ultraviolet kanthi efektif. Kita duwe macem-macem warna lan jembar sing beda kanggo pilihan sampeyan.

       

      Kain kita tahan minyak lan anti banyu, gampang dibersihake, garing yen disapu. Lan nduweni katrampilan sing apik ing petungan lan efek ventilasi sing apik. Kita duwe MOQ cilik, yen pesenan gedhe, kita bakal ngatur produksi kanggo sampeyan, butuh udakara 30 dina kanggo ngasilake. Yen pesenan sampeyan sithik, aja padha kuatir, kita duwe stok biasa kanggo barang sing adol panas. Kita bisa nawakake conto gratis kanggo mriksa kualitas lan warna.

    • Slubby Yarn Blind Fabric Double Face Dip Coating

      Lapisan Benang Slubby Blind Fabric Double Face Dip

      Kain Wuta Sunsetx Slubby Benang digawe saka 100% kain semi polimer poliester kanthi kualitas apik. Kita bisa menehi 200/230/250/300 cm jembaré beda kanggo jendhela sampeyan, lan dawa standar 40 meter saben rol. Produk kita cocog kanggo kantor, sekolah lan omah. Kita duwe macem-macem jinis kain sing dipilih, sampeyan bisa milih.

       

      Kita minangka produsen profesional kain blinds luwih saka 16 taun. Kanthi cara produksi canggih, kapasitas produksi kita kompetitif, periode produksi sithik banget. Kanggo nggawe manawa nawakake barang sing sampurna, priksa 100% produk. Kita duwe MOQ sithik, Kita bisa ngatur pangiriman luwih cepet yen duwe stok. Kita pabrik partai besar, produk produk berkualitas lan regane kompetitif. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto gratis kanggo sampeyan.

    • Smart Home Roller Blind Fabric Superior Medium

      Medium Superior Kain Wuta Roller Ngarep

      Sunetex Blackout Roller Blind Fabric digawe saka 100% poliester kanthi kualitas apik lan karakter sing apik. Bahan poliester kualitas apik bisa nggawe awet, ora ana cetakan, ora ana ngengat, ora ana deformasi, ora ana trek sawise panggunaan wektu suwe. Kanthi metode nutupi lem warna dobel, menehi efek sing apik kanggo njaga cahya pribadi lan perlindungan pribadi.

       

      Produk kami tahan tekanan lan umur panjang, ing babagan gaweyan tliti banget, efek teduhan uga apik banget, pola apik banget, swasana sing gampang lan apik gayane, gampang dipasang. Produk kita tujuane supaya uripmu luwih apik. Kanthi rega sing terjangkau, produk populer ing para pelanggan. Kita bisa menehi conto gratis!

    • Sun Shading Roller Blind Semi Blackout Fabric

      Sun Shading Roller Blind Semi Blackout Kain

      Sunetex Semi Blackout Roller Blind Fabric digawe saka poliester kanthi kualitas apik lan karakter sing apik. Produk kita kualitas apik, awet, ora ana cetakan, lan ora ana ngengat. Kita duwe warna klasik sing dipilih. Saben barang katon apik, apik, loman, lan mewah. Kita bisa nawakake jembaré 230cm lan 300cm sing bisa dipilih. Bobot kain kita 118gsm saben meter persegi, lan kita duwe macem-macem jinis pilihan, sampeyan bisa milih sapa wae.

       

      Kanthi metode nutupi-lapisan, sing nyebabake efek ventilasi lan pencahayaan sing apik. Sampeyan bisa mbantu ngirit daya. Cocog banget kanggo panggunaan sekolah, omah lan kantor. Kita minangka pasokan pabrik asli, yen sampeyan kerja sama karo sampeyan, sampeyan bisa duwe wates maksimal. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto gratis kanggo sampeyan!

    • Sun Shading Semi Blackout Roller Blinds Fabric

      Sun Shading Semi Blackout Roller Blinds Fabric

      Sunetex Sun shading Semi Blackout Roller Blind Fabric digawe saka poliester, kita duwe macem-macem jinis kain sing dipilih. Diadopsi nganggo kain sing ramah lingkungan, ora beracun lan tanpa rasa sing nggawe lingkungan sing nyaman kanggo sampeyan. Cocog kanggo Window Window. Sampeyan bisa duwe cara instalasi sing beda, kayata Instalasi Langit-langit, Instalasi Eksterior, Instalasi Sisih lan liya-liyane. Sampeyan gampang nginstal.

       

      Kain kita tahan minyak lan anti banyu, gampang dibersihake, garing yen disapu. Lan nduweni katrampilan sing apik ing petungan lan efek ventilasi sing apik. Kita duwe MOQ cilik, yen pesenan gedhe, kita bakal ngatur produksi kanggo sampeyan, butuh udakara 30 dina kanggo ngasilake. Yen pesenan sampeyan sithik, aja padha kuatir, kita duwe stok biasa kanggo barang sing adol panas. Kita bisa nawakake conto gratis kanggo mriksa kualitas lan warna.

    • Window Curtain Fabric 100% Polyester

      Kain Tirai Jendela Polyester 100%

      Produk Kain Tirai Jendela Sunetex 100% produk Seri Polyester digawe saka 100% poliester kanthi kualitas tinggi. Kita nyedhiyakake kain jacquard kanthi metode lapisan sing beda. Cara nutupi wajah sing dobel bisa nggawe kain semi padam, cara nutupi putih busa bisa nggawe kain padam. Produk kita cocog kanggo sekolah, kantor lan omah. Sugeng pesen!

       

      Groupeve Ltd, minangka pabrikan profesional ing kain tirai luwih saka 16 taun. Sunetex minangka salah sawijining merek paling populer ing perusahaan. Kita nyedhiyakake kain kanggo tirai roller, tirai zebra, tirai honeycomb, tirai vertikal lan liya-liyane. Kita bisa menehi conto gratis kanggo sampeyan.

    • China Factory Roller Blinds Fabric Semi Blackout

      Pabrik China Roller Blinds Kain Semi Ireng

      Kain Tirai Roller MagicalTex minangka salah sawijining produk sing laris. Digawe saka poliester kanthi kualitas unggul lan rega cukup. Dheweke awet banget, umure bisa 10 taun. Kanthi kualitas apik lan layanan paling apik, kita misuwur banget ing antarane para pelanggan. Kita nawakake layanan 24 jam kanggo para pelanggan supaya ndhukung sampeyan.

       

      Kain kita awet, ora ana cetakan, ora ana ngengat, ora ana deformasi, ora ana trek sawise usag dawa lan ora gampang deformasi. Kita duwe kontrol kualitas sing ketat, kita bakal ngilangi kain kanthi cacat ing proses produksi. Kita mung pengin nyedhiyakake kain sing sampurna kanggo klien. Kita bisa menehi conto gratis kanggo sampeyan kanggo kerja sama pisanan!

    • China Supplier Wholesale Blind Fabric Semi Blackou

      Panyedhiya Grosir Kain Wuta Grosir Semi Blackou

      Kain Wuta Roller MagicalTex digawe saka poliester, kita duwe macem-macem jinis kain sing dipilih. Kanthi teknologi pemotongan ultrasonik sing maju, ora ana gunane, apik banget. Cocog kanggo Window Window. Sampeyan bisa duwe cara instalasi sing beda, kayata Instalasi Langit-langit, Instalasi Eksterior, Instalasi Sisih lan liya-liyane.

       

      Kain kita awet, ora ana cetakan, ora ana moth, ora ana deformasi, ora ana trek sawise panggunaan dawa lan ora gampang deformasi. Kita duwe kontrol kualitas sing ketat, kita bakal ngilangi kain kanthi cacat ing proses produksi. Kita mung pengin nyedhiyakake kain sing sampurna kanggo klien. Kita duwe MOQ cilik, yen pesanan sampeyan gedhe, kita bakal ngatur produksi kanggo sampeyan, lan yen pesenan sampeyan cilik, aja padha sumelang, kita duwe stok biasa kanggo barang sing adol panas. Kita bisa menehi conto gratis kanggo sampeyan!