8% Openness

  • China Wholesale Simple Bead Rope Customized Sunscreen Roller Blinds

    China Grosir Manik-manik Tali Sederhana Disesuaikan Sunscreen Roller Blinds

    Spesifikasi Parameter Produk untuk Komposisi Seri 8000: Poliester 30%, Jembar Standar 70% PVC: 250cm, Panjang Panjang 300cm per Gulung: 30m (ora jembar amarga sistem kontrol jumlah) Faktor Terbuka: Udakara 8% Kandel: 0.85mm ± 5% Bobot Area Mesh: 430g / m2 ± 5% Kekuwatan Pecah: Bungkus 1670N / 5cm, Weft 1480N / 5cm Anti-Ultraviolet: Udakara 92% Klasifikasi Fire NFPA701 (USA) Mesh / In (inch) 50 * 44 Colors Fastness GRADE 4.5, AATCC 16-2003 Resik lan Jaga: l ...
  • China Windows Sun Shade Polyester Sunscreen Rolling Motorized Blind Fabric

    China Windows Sun Shade Polyester Sunscreen Rolling Bermotor Wuta

    Cepet warna, nilai PH

     

    1. Cepet warna

    Sanajan ora cukup bukti kanggo mbuktekake manawa kabeh pewarna sing digunakake ing kain teduh poliester China mbebayani tumrap manungsa, mesthine manawa nyepetake warna warna kain buta wungu sing dicelup bisa nyuda gawe piala.

     

    Mula, sampeyan uga kudu nggatekake tumindake warna kain sunshade China.