10% Openness

  • Foldable Window Sun Shade Solar Sunscreen Fireproof Roller Blinds Fabric

    Foldable Window Sun Shade Solar Sunscreen Fireproof Roller Blinds Fabric

    Sun kain surya

     

    Yen kaendahan mung kanggo permukaan, bisa nggawe mata seneng, yen kaendahan bisa sumebar saka njero, bisa nggawe jiwa seneng, sampeyan ngerti urip, lan aku ngerti sampeyan.

     

    Tirai rol minangka bagean saka perabotan alus sing penting ing omah anyar. Dheweke penting banget ing ruang tamu, kamar turu, sofa, lsp. Dheweke duwe pengaruh gedhe ing efek dekorasi omah umume.

  • China Manufacturer Sunscreen Roller Blinds Fabric Sunshade Curtain Blinds

    Pabrikan Pabrik Sinar Matahari Roller Blinds Blinds Kain Tirai Tirai Tirai

    Formaldehida lan pewarna ngemot amonia

     

    Formaldehida

     

    Maneka warna kain teduh asring ngalami perawatan anti-shrinkage, anti-scalding, anti-kisut lan mbenake warna sajrone pewarna lan pagawean pungkasan. Umume, reaksi lintas-link dibutuhake, lan formaldehida minangka agen penghubung silang sing akeh digunakake.

     

    Amarga ora komplit sambungan silang, formaldehida sing ora melu reaksi silang utawa formaldehida sing diproduksi dening hidrolisis bakal diluncurake saka kain sunshade, sing bakal nyebabake iritasi kuat ing mukosa, kulit lan mripat saluran napas. , malah nyebabake alergi lan kanker.

  • Colorful HDPE Anti UV Foldable Window Sunscreen Roller Blinds Sun Shade Mesh

    HDPE Anti UV Foldable Window Sunscreen Roller Blinds Sun Shade Mesh

    Buta Roller Belang

     

    Kepiye carane nggawe dekorasi omah? Akeh wong sing meh ngganggu gundul amarga dekorasi omah. Dheweke bakal mikir babagan cara masang rak buku, cara nganggo kamar turu, cara cocog karo tirai lan sofa. Dina iki, kita bakal nggawa tur warna sing cocog karo tirai, kothak lan sofa!

     

    Sofa lan tirai, minangka rong barang alus ing ruang keluarga, kualitas kolokasi, derajat anyar gegandhengan langsung karo kaendahan kabeh lingkungan omah. Ayo dirembug!