1% Bukak

  • Home Decoration Blinds Windows Sunscreen Polyester Shade Fabric

    Dekorasi Omah Wuta Windows Sunscreen Polyester Shade Fabric

    Bahan tirai kanggo ruang tamu.

    Tirai katun lan sprei

    Kain langsir saka kain katun lan linen ditenunake kanthi permukaan sing atos, permeabilitas udara sing apik banget lan resistensi nyandhang. Minangka kain langsir, iku pilihan sing tepat. Bisa nyedhot bledug ing udhara. Munculé kain katun lan sprei sederhana lan elegan, kanthi kaendahan alami sing kuat lan kilauan alus.

  • Front Cartoon Sunshade Colorful HDPE Anti UV Shade Mesh Solar Screen Fabrics

    Cartoon Screen Sunshade Colourful HDPE Anti UV Shade Mesh Kain Layar Surya

    Kanthi nyebarake konsep urip sehat, masarakat wiwit nyengkuyung panguripan alam saka "omah ijo", ngarep-arep nggawe gaya alam menyang ruang tamu, nggawa vitalitas lan vitalitas tanpa wates kanggo kulawarga. Dina iki, kita bakal ngenalake sawetara tirai cilik kanggo pitutur marang kowe carane nggunakake warna alami, nggawa sampeyan adoh saka kutha sing trenyuh, lan bali menyang pola tirai omah sing alami lan sederhana!

    Kanthi warna ijo minangka awak utama, omah kebak semangat lan vitalitas.

  • China Mechanism Printed Sunshade Sunscreen Sunshine Fabrics for Roller Blinds

    Mekanisme China Printer Sunshade Sunscreen Sunshine kanggo Kain Blinds Blinds

    Kain Wuta Sunscreen Paling populer

     

    1. Kain layar kaca minangka geni lan tahan api, bangunan umum gedhe lan gedung kantor kudu memenuhi standar perlindungan kebakaran nasional. Saiki, miturut macem-macem kebutuhan bangunan, kain shade biasane nggunakake level B1 tahan api (indeks oksigen ≥32, bangunan umum kasedhiya) lan level B2.

     

    2. Ukurane tetep. Bahan kain sunscreen nemtokake manawa ora gampang dibentuk, ora bakal deformasi, lan tetep rata.

  • Double Polyester Roller Blinds Components Shade 75cm Width Sunscreen Fabric for Hotel

    Komponen Blinds Polyester Ganda Ngayomi Kain Sunscreen Jembar 75cm Kanggo Hotel

    Karakteristik fungsional kanggo mblokir kain shade-UV

     

    Kaya sing wis dingerteni, nalika sinar ultraviolet ing srengenge nyinari kulit, bakal nyebabake kerusakan tartamtu ing kulit. Miturut riset, photodermatitis bisa kedadeyan nalika sinar ultraviolet parah, lan eritema, gatel, blister, edema, lan liya-liyane uga kanker kulit. Kajaba iku, nalika sinar ultraviolet ing srengenge tumindak ing sistem saraf pusat, gejala kayata nyeri sirah, pusing, lan paningkatan suhu awak, sinar ultraviolet ing srengenge tumindak ing mripat bisa nyebabake konjungtivitis lan uga bisa nyebabake katarak. Kajaba iku, sinar matahari langsung jangka panjang bakal ningkatake penuaan lan perubahan warna perabotan lan perabotan.

  • Striped Sunscreen Patterned Spring Roller Blind Office Curtains Fabrics

    Striped Sunscreen patterned Spring Roller Blind Office Tirai Kantor

    Nambah intensitas cahya

     

    Lingkungan cahya kena pengaruh Pencahayaan lan padhang. Sawise cahya langsung mlebu ruangan, lampu sing kuat bisa ngasilake efek praktis ing ruangan njero ruangan lan polah lan kegiyatane, bisa ngrangsang reaksi psikologis masarakat, mengaruhi swasana lan kualitas urip wong, mula bisa nambah intensitas cahya njero ruangan iku penting banget.

  • Window Solar Sunscreen Water Fire Wind Proof Fabric Zip Track Blinds Fabric

    Jendela Surya Surya Surya Water Fire Wind Bukti Kain Zip Track Blinds Fabric

    Kain Sinar Matahari Vinil Warni Cahya lan Gelap

     

    Bahan sunshade biasane diarani kain sunshade lan kain sunscreen. Biasane missive light trans lan njaga jumlah cahya ing ruangan nalika sunshade ngisolake panas. Desain sunshade sing apik ora mung nggawa AC, kulkas lan ngirit energi ing ruangan bangunan, nanging uga nggawa cahya sing nyaman ing ruangan bangunan, lan efek apik kanggo dekorasi njero ruangan lan ruangan.