N IN 1998

1998

Departamenti i R&D

EVE ka departamentin e vet R&D me 2 dizajnerë.

N IN 1999

1999

Pajisjet e endura

EVE importoi një grumbull Pajisjesh të endura nga Evropa.

N IN 2000

2000

Departamenti i R&D me 2 dizajnerë.

EVE ka departamentin e vet R&D me 2 dizajnerë.

N IN 2001

2001-

EVE përdori poliestër për të zëvendësuar fibrën e qelqit për të marrë një produkt të ri, i cili ka performancë më të mirë dhe kosto më të ulët. Ajo u njoh shpejt në tregun global. Ne e quajtëm pëlhurë kremi dielli poliestër.

N IN 2002

2002-

EVE bashkëpunoi me SUNEWELL, i cili ka në fokus aksesorët e blinds.

N IN 2003

2003

EVE mori pjesë në shfaqjen e parë në Panairin e Kartonit.

N IN 2004

2004-

Merrni Certifikatën e Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë ISO9000. Certifikatë ISO14000 e kaluar.

N IN 2006

2006

Merrni Certifikatën e Sistemit të Menaxhimit të Mjedisit.

N IN 2007

2007

Merrni Certifikatën e Tekstilit Ekologjik.

N IN 2009

2009

Çertifikatë e fituar Oeko-tex Standard 100.

N IN 2010

2010

Rregulloret e arritura të kaluara Certifikata e BE-së.

N IN 2011

2011-

Fito Çertifikatën GREENGUARD & GREENGUARD Fëmijët & Shkollat ​​më të Rejat.

N IN 2016

2016-

Magicaltex Marka e Regjistruar Tregtare.

N IN 2017

2017

Vendosni depo pranë portit të Shangait.

N IN 2018

2018

Kaloni në Fabrika e Re.

N IN 2019

2019

Vendosni depo pranë portit Qingdao.

N IN 2020

2020

Ne jemi gjithmonë në rrugë.