• banner
  • Kain Blinds Vertikal

    • China Factory Supply Vertical Blinds Fabric With Competitive Price

      Pabrik Pabrik China Wujud Vertical Blinds Kain Kanthi Harga Kompetitif

      Kain blinds vertikal dijenengi amarga agul-agul ditundhung vertikal ing rol ndhuwur, lan bisa dimupangatake kiwa lan nengen kanthi bebas kanggo nggayuh bayangan. Garis sing elegan, elegan lan padhang. Rapi lan ringkes. Tirai vertikal bermotor nggunakake struktur ayunan, lan lembaran kain vertikal bisa diputer 180 derajat. Motor bisa digunakake kanggo nggayuh surem lan retracting blinds liwat metode transmisi mekanik. Bisa nyetel cahya njero ruangan sakarepe dhewe, ventilasi lan entuk tujuan shading.

    • Delicate Vertical Blinds Fabric Semi-blackout 100% Polyester

      Kain Blind Vertical Blinds Semi-blackout Polyester 100%

      Kain blinds vertikal dijenengi amarga agul-agul ditundhung vertikal ing rol ndhuwur, lan bisa dimupangatake kiwa lan nengen kanthi bebas kanggo nggayuh bayangan. Garis sing elegan, elegan lan padhang. Rapi lan ringkes, kain blinds vertikal nduweni fungsi isolasi swara, insulasi panas, bukti kelembapan lan perlindungan ultraviolet. Gampang diresiki lan ora bakal sirna. Lingkungan njero ruangan disusun kanthi harmoni. Nalika kain tirai vertikal ditutup kanggo mblokir sinar srengenge, sudut kasebut bisa diatur kanggo nikmati pemandangan ruangan, sing nggabungake kaendahan lan kepraktisan. Ana macem-macem gaya sing bisa dipilih para pelanggan. Cocog kanggo papan umum kayata ruang konferensi, kamar VIP, kantor, rumah sakit, lsp.

    • High Quality Vertical Blinds Fabric 100% Polyester For Smart Home

      Kain Blinds Vertikal Kualitas Tinggi 100% Poliester Kanggo Omah Cerdas

      Kain blinds vertikal dijenengi amarga agul-agul ditrapake vertikal ing rel ndhuwur. Tirai vertikal bermotor nggunakake struktur ayunan, lan lembaran kain vertikal bisa diputer 180 derajat. Motor bisa digunakake kanggo nggayuh surem lan retracting blinds liwat metode transmisi mekanik. Bisa nyetel cahya njero ruangan sakarepe dhewe, ventilasi lan entuk tujuan shading. Tirai vertikal listrik nggabungake kepraktisan, pangerten wektu lan perasaan seni ing siji, amarga kehangatan, keanggunan lan kemurahan, dadi pilihan pertama kanggo bangunan kantor, agensi pemerintah lan papan umum.

    • Multi-colored Vertical Fabric 100% Polyester With 89mm Width

      Kain Vertikal Multi-warna 100% Poliester Kanthi Lebar 89mm

      Kain blinds vertikal dijenengi amarga agul-agul ditundhung vertikal ing rol ndhuwur, lan bisa dimupangatake kiwa lan nengen kanthi bebas kanggo nggayuh bayangan. Pangopènan lan reresik kain blinds vertikal biasane bisa ditindakake kanthi cara kaya mangkene: Narik tirai asring bisa nyuda akumulasi bledug lan skala. Ing pangopènan langsir vertikal sing normal, sampeyan bisa nggunakake sikat fleksibel utawa duster bulu kanggo ngilangi bledug. Kajaba iku, sampeyan uga bisa nggunakake pembersih vakum kanggo ngresiki, efek bakal luwih apik.

    • New Style Vertical Blinds Fabric 100% Polyester With 127mm Width

      Kain Blinds Vertikal Gaya Anyar 100% Poliester Kanthi Jembar 127mm

      Kain blinds vertikal dijenengi amarga agul-agul ditundhung vertikal ing rol ndhuwur, lan bisa dimupangatake kiwa lan nengen kanthi bebas kanggo nggayuh bayangan. Kualitas kain tirai vertikal bakal mengaruhi panggunaan mbesuk, mula nalika tuku tirai vertikal, kita kudu nggatekake kualitas kain tirai vertikal. Mangkene sawetara tips kanggo tuku kain tirai vertikal:

       

      1. Yen produk tirai vertikal sing dituku ngasilake ambu sing enak, tegese ana residu formaldehida ing sandiworo vertikal lan ora disaranake tuku;

       

      2. Sawise milih warna tirai vertikal, disaranake nggunakake tirai vertikal kanthi warna cahya kanggo panggunaan jangka panjang lan perlindungan lingkungan. Tirai vertikal kanthi cahya bisa uga duwe formaldehida lan tahan tahan warna luwih murah tinimbang tirai vertikal kanthi warna peteng.

    • Quality Guarantee Durable Vertical Fabric 100% Polyester Semi-Blackout

      Jaminan Kualitas Kain Vertikal Awet 100% Polyester Semi-Blackout

      Kain blinds vertikal dijenengi amarga agul-agul ditundhung vertikal ing rol ndhuwur, lan bisa dimupangatake kiwa lan nengen kanthi bebas kanggo nggayuh bayangan. Kualitas kain tirai vertikal bakal mengaruhi panggunaan mbesuk, mula nalika tuku tirai vertikal, kita kudu nggatekake kualitas kain tirai vertikal. Mangkene sawetara tips kanggo tuku kain tirai vertikal:

       

      1.Warna langsir vertikal kudu dikoordinasi karo warna ruangane kabeh. Yen perabotan kanthi gaya peteng, banjur langsir vertikal kudu nggunakake sawetara produk warna-warni, yen ora warna sing peteng bakal nggawe wong krasa depresi.

       

      2. Gaya kain blinds vertikal cukup gampang, cocok kanggo gaya dekorasi modern, sederhana utawa Amerika. Luwih cocog kanggo instalasi ruang kanthi jendhela saka lantai.

    • Simplicity And Elegance Vertical Blinds Fabric Semi-blackout For Office

      Kesederhanaan lan Elegansi Kain Wuta Vertikal Semi-Pemadaman Kanggo Kantor

      Kain blinds vertikal dijenengi amarga agul-agul ditundhung vertikal ing rol ndhuwur, lan bisa dimupangatake kiwa lan nengen kanthi bebas kanggo nggayuh bayangan. Garis sing elegan, elegan lan padhang. Rapi lan ringkes, kain blinds vertikal nduweni fungsi isolasi swara, insulasi panas, bukti kelembapan lan perlindungan ultraviolet. Saben nem wulan, kain tirai vertikal kudu dicopot kanggo diresiki lan dirawat. Nalika ngresiki, aja nggunakake pemutih, dehidrasi lan pangatusan. Ayo kain blind blind vertikal garing kanthi alami, yen tekstur kain blind blind vertikal bakal rusak.