• banner
  • Kain Wuta Verman

    • 2020 New Style Verman Blinds Fabric 3m Width For Office

      2020 Gaya Baru Verman Blinds Kain 3m Jembar Kanggo Kantor

      Kain wuta Verman minangka produk saka kain buta Shangri-La. Ora mung njaga efek kabur saka kudung saka kain wuto Shangri-La, nanging uga duwe gaya busana saka tirai venetian. Desain webbing terbuka saka kain blind verman iku cocog kanggo ngilangi debu saben dinane, kerja mudhun lan ngresiki liyane. Kain buta Groupeve Verman minangka pilihan sing cocog kanggo proyek blind home. Kain kasebut nggunakake benang khusus lan ngalami perawatan suhu tinggi, sing awet lan ora bisa ucul.

       

      Pangopènan lan reresik kain blinde zebra Groupeve kaya ing ngisor iki:

      1. nyedhot vakum lan ngilangi bledug.

      2. Gunakake kain empuk utawa spons sing dibasahi banyu anget kanggo ngusap gorden sajrone ngilangi debu / disterilisasi. Yen perlu, deterjen ringan bisa ditambah. Usap alon-alon supaya ora kerut utawa ngrusak kain. Ngusap bisa nggawe tirai luwih resik.

      3. Gunakake wesi uap kanggo nyemprotake ing posisi udakara 10 cm saka tirai kain, sing bisa nyebabake ngilangi debu / disterilisasi.

    • China Factory Supply Silhouette Blinds Fabric 100% Polyester

      Pabrik Pabrik Cina Siluet Wuta Kain 100% Polyester

      Kain buta siluet minangka produk nganyari kain buta Shangri-La, minangka pilihan kanggo njaga privasi lan kontrol cahya. Agul-agul kasebut ditanggepi ing antarane rong lapisan layar. Nalika wuta dibukak, pemandangan sing apik bisa katon liwat layar, lan cahya sing mlebu ing ruangan uga disaring dadi luwih alus; nalika wuta ditutup, sampeyan bisa njamin privasi pribadi nalika nyorot bentuk alus saka buta Shangri-La.

       

      Kanthi tembung, kain tirai siluet kita minangka pilihan sing paling apik kanggo pabrik utawa grosir. Kita bisa nawakake conto kain blinds siluet gratis kanggo para pelanggan. Lan saben gulung kain blinds pelangi kudu lulus tes kualitas sadurunge dikirim.

    • Durable Ladder Tape Shangri-La Blinds Fabric 100% Blackout

      Tape Ladder Tahan Lama Shangri-La Kain Blinds 100% Padam

      Kain blinds tape tangga shangri-la minangka produk saka kain buta Shangri-La. Ora mung njaga efek kabur saka kudung saka kain wuto Shangri-La, nanging uga duwe gaya busana saka tirai venetian. Kain tirai Groupeve Ladder shangri-la bisa nggawa sampeyan rasa tanpa wates karo alam, santai lan seneng, uga bisa ngrasakake sepi lan ana swarga. Dipérang dadi tape tangga semi-padam kain buta shangri-la lan tapel tangga sing padhang shangri-la kain buta.

       

      Bahan kain taplak Tangga shangri-la buta 100% poliester. Kita nawakake conto gratis kanggo kabeh pelanggan, sampeyan bisa mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesan. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • Modern Design Verman Blinds Fabric 100% Polyester

      Desain Modern Verman Blinds Fabric 100% Polyester

      Kain buta Verman minangka desain anyar sing nggabungake layar kain, layar jendhela lan blind venetian. Iki nduweni fungsi shading lan dekorasi tirai. Lan digunakake ing kantor, omah, hotel, pabrik lan acara liyane. Kain buta Groupeve Verman bisa nggawa sampeyan rasa tanpa wates karo alam, santai lan seneng, uga bisa nggawe sampeyan rasa tenang lan ana ing swarga. Bisa dipérang dadi kain blinds verman semi-ireng lan kain blackout verman blinds.

       

      Bahan kain verman blinds yaiku poliester 100%. Kita nawakake conto gratis kanggo kabeh pelanggan, sampeyan bisa mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesan. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • New Design Elegant Silhouette Blinds Fabric 100% Blackout

      Siluet Elegan Desain Anyar Kain Blinds 100% Blackout

      Kain buta siluet minangka desain anyar sing nggabungake layar kain, layar jendhela lan blind venetian. Iki nduweni fungsi shading lan dekorasi tirai.

      Pangopènan lan reresik kain blinde zebra Groupeve kaya ing ngisor iki:

      1. Reresik ultrasonik nggawe kain dadi padhang anyar.

      2. nyedhot vakum lan ngilangi bledug.

      3. Ngumbah reresik kanggo nggayuh reresik jero, coba gunakake alat pembersih vakum kanthi sikat sikat kanggo vakum kanthi lembut. Sampeyan uga bisa nggunakake pengering rambut (ora disetel dadi panas) kanggo nyebul bledug ing dekorasi jendhela.

       

      Kain tirai siluet kita minangka pilihan sing paling apik kanggo pabrik utawa grosir. Kita bisa nawakake conto kain blinds siluet gratis kanggo para pelanggan. Lan saben gulung kain blinds pelangi kudu lulus tes kualitas sadurunge dikirim.

    • New Design Wholesale Ladder Tape Shangri-La Blinds Fabric Blackout

      Desain Baru Grosir Tape Tangga Shangri-La Blinds Fabric

      Kain blinds tape tangga shangri-la minangka produk anyar saka kain buta Shangri-La, minangka pilihan kanggo njaga privasi lan kontrol cahya. Kain wungu tangga tangga Groupeve bisa nggawa sampeyan rasa tanpa wates karo alam, santai lan seneng, uga bisa ngrasakake sepi lan ana swarga. Iki minangka pilihan sing cocog kanggo proyek blind home. Kain kasebut nggunakake benang khusus lan ngalami perawatan suhu tinggi, sing awet lan ora bisa ucul.

       

      Dawa gulung kasebut 30m, lan pengepakan yaiku tabung kertas sing kuat saben rol. Kita nawakake conto gratis kanggo kabeh pelanggan, sampeyan bisa mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesan. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • Factory Price Verman Blinds Fabric Semi-Blackout

      Rega Pabrik Verman Wuta Kain Semi-Ireng

      Kain blinds Verman minangka produk anyar saka kain wuta Shangri-La, yaiku desain anyar sing nggabungake layar kain, layar jendhela lan blind venetian. Iki nduweni fungsi shading lan dekorasi tirai. Lan digunakake ing kantor, omah, hotel, pabrik lan acara liyane. Iki minangka pilihan kanggo njaga privasi lan cahya kontrol.

       

      Bahan kain verman blinds yaiku poliester 100%. Dawa gulung kasebut 30m, lan pengepakan yaiku tabung kertas sing kuat saben rol. Kita nawakake conto gratis kanggo kabeh pelanggan, sampeyan bisa mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesan. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • High Quality Ladder Tape Shangri-La Blinds Fabric 100% Polyester

      Tape Tangga Kualitas Tinggi Kain Shangri-La Blinds 100% Polyester

      Kain tirai pita tangga shangri-la minangka desain anyar sing nggabungake layar kain, layar jendhela lan blind venetian. Iki nduweni fungsi shading lan dekorasi tirai. Lan digunakake ing kantor, omah, hotel, pabrik lan acara liyane. Iki minangka pilihan kanggo njaga privasi lan cahya kontrol. Nalika wuta dibukak, pemandangan sing apik banget bisa ditampilake ing layar, nalika wuta ditutup, sampeyan bisa njamin privasi pribadi.

       

      Kain kasebut nggunakake benang khusus lan ngalami perawatan suhu tinggi, sing awet lan ora bisa ucul. Lan bahan taplak tangga kain shangri-la blinds yaiku 100% poliester. Kita nawakake conto gratis kanggo kabeh pelanggan, sampeyan bisa mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesan. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • Home Decor Verman Blinds Fabric Semi-blackout

      Dekorasi Omah Verman Blinds Kain Semi-blackout

      Kain wuta Verman minangka produk anyar saka kain wuta Shangri-La, nggabungake layar kain, layar jendhela lan blind venetian. Fungsi shading lan dekorasi tirai, dadi pilihan sing ideal kanggo njaga privasi lan ngontrol cahya. Kain buta Groupeve verman bisa nggawa sampeyan rasa tanpa wates karo alam, santai lan seneng, uga bisa nggawa sampeyan rasa tenang lan ana ing swarga.

       

      Kain kasebut nggunakake benang khusus lan ngalami perawatan suhu tinggi, sing awet lan ora bisa ucul. Bahan kain verman blinds yaiku poliester 100%. Kita nawakake conto gratis kanggo kabeh pelanggan, sampeyan bisa mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesan. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.