2342
Nilai, Prilaku, lan Prilaku Kita

Ngoptimalake aset unik, Groupeve duwe komitmen kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing unggul sing bisa ningkatake lan ngoptimalake kinerja para pelanggan.

Komitmen Kita marang Pelanggan

Groupeve setya unggul ing kabeh perkara sing dikarepake. Kita ngarahake nindakake bisnis kanthi konsisten lan transparan karo kabeh klien lan ora nyekel saham ekuitas ing aset pelanggan. Pelanggan menehi kapercayan marang kita, utamane nalika nangani informasi sing sensitif lan rahasia. Reputasi integritas lan transaksi sing adil penting banget kanggo menang lan njaga kepercayaan iki.

Kode Etik

Kode Etika Groupeve lan kabijakan Groupeve ditrapake kanggo kabeh direktur, pejabat, lan karyawan Groupeve perusahaan. Dheweke dirancang kanggo mbantu saben karyawan ngatasi kahanan bisnis kanthi profesional lan adil.

Tata Kelola Perusahaan

Groupeve nduweni komitmen kanggo netepi prinsip tata pemerintahan perusahaan sing bener lan nggunakake praktik tata cara perusahaan.