3% Openness

  • Solar Screen Roller Shade 30 Polyester 70 PVC Sunscreen Blind Fabrics

    Layar Surya Roller Shade 30 Polyester 70 PVC Sunscreen Blind Kain

    Kauntungan saka tirai roller

     

    (1) Ngurangi gangguan lan gangguan

    Jinis rana rana anyar ora mung bisa dienggo tanpa swara dhewe, yen kulawarga mapan ing pinggir dalan, bandara, lan liya-liyane, nginstal rana bisa nyuda gangguan swara eksternal lan masarakat bisa seneng urip kanthi sepi lan lingkungan sinau .

  • Manufacture Sunscreen Fabric From China Blinds Factory Sheer Elegance Sunscreen Blind

    Pabrik Sunscreen Pabrik Saka China Blinds Factory Sheer Elegance Sunscreen Blind

    Rolling Wuta

     

    Kaya sing diandharake, masarakat mesthi seneng nalika seneng-seneng. Sawise kabeh, dheweke wis kerja keras, lan pungkasane duwe sarang dhewe, mula dheweke kudu terus dekorasi kanthi apik. Nanging kepiye carane ngoperasikake dekorasi omah anyar? Kanggo wong anyar sing ora duwe pengalaman, yen ora ngerti banget, mula bakal kapitunan. Dina iki, kita bakal ngomong babagan cara milih gorden kanggo dekorasi omah anyar.

     

  • China Manufacturer Sunscreen Roller Blinds Fabric Sunshade Curtain Blinds

    Pabrikan Pabrik Sinar Matahari Roller Blinds Blinds Kain Tirai Tirai Tirai

    Kain Shade Roller

     

    Kanggo milih tirai kamar Anak, ora mung kudu nimbang kaendahan langsir dhewe, nanging uga nggabungake gaya omah kanthi cocog.

     

    Contone warna tirai, warna tirai kudu padha karo sistem warna kamar kanggo njaga kaendahan ruangan kanthi sakabehe, lan uga kanggo nyegah rasa keruwetan.

  • Customized Width China Windows Decoration Curtain Coverings Shading Shutter Blinds Fabric

    Jembar Customised China Windows Dekorasi Tirai Tirai Shading Shutter Blinds Fabric

    Pilih kain blinds jembaré khusus kanthi macem-macem alasan

     

    Cepet warna: Ing lingkungan sinar srengenge jangka panjang, kain tahan tirai dekorasi tirai jendhela mbutuhake standar tartamtu kanggo nyegah kain tirai jendhela ilang. Kajaba iku, produk rana shading ruangan uga kudu duwe fungsi ngresiki awake.

     

    Kekuwatan tarik: Kanggo produk kanthi stres sing jelas utawa syarat tarik, kekuatan tarik kain penutup jendhela kudu dipikirake

  • Window Solar Sunscreen Water Fire Wind Proof Fabric Zip Track Blinds Fabric

    Jendela Surya Surya Surya Water Fire Wind Bukti Kain Zip Track Blinds Fabric

    Kain Sinar Matahari Vinil Warni Cahya lan Gelap

     

    Bahan sunshade biasane diarani kain sunshade lan kain sunscreen. Biasane missive light trans lan njaga jumlah cahya ing ruangan nalika sunshade ngisolake panas. Desain sunshade sing apik ora mung nggawa AC, kulkas lan ngirit energi ing ruangan bangunan, nanging uga nggawa cahya sing nyaman ing ruangan bangunan, lan efek apik kanggo dekorasi njero ruangan lan ruangan.

  • Solar Screen Material Rolls Shades Power Roller Blinds Fabric

    Bahan Layar Surya Nggulung Kain Blinds Power Roller

    Kain Wuta Jendela

     

    Nalika nerangake bahan sunshade, pikirane wong pisanan yaiku wujud aplikasi macem-macem bahan hard ing produk sunshade. Nanging saka sejarah pangembangan bahan sunshade, kain sunshade minangka jinis kain kanthi pangembangan jangka panjang. Saka perspektif global, teknologi kain sunshade dadi saya diwasa.

  • Flame Retardant Protective Sun Solar Cell Blinds Screen Blinds Fabric

    Flame Retardant Protective Sun Solar Cell Blinds Screen Blinds Fabric

    Rega Wuta Roller

     

    Kaya jenenge, kain sunscreen polyester sunscreen vinyl minangka kain sing bisa ngalangi sinar srengenge lan nyaring sinar srengenge, kain sunscreen sing wuta bisa nggawe ruangan luwih cerah, alus lan luwih alami. omah kasebut luwih sepi lan tentrem supaya wong bebas. bahan umum kain sunscreen sel surya yaiku poliester lan kain sintetis PVC, keterbukaan kain sunscreen beda-beda, antara 1% nganti 10% sing bisa kedadeyan yen pirang-pirang persentase tampilan njaba bisa dideleng saka njero ruangan lan bebarengan , tampilan njero ruangan ora bisa dadi dana yen ndeleng saka njaba bangunan, iku diarani versi one way. Kain layar blackout umume kain tahan api lan tahan api, macem-macem nilai tahan api, bobot, kekandelan, lan liya-liyane nyebabake beda rega kain sunscreen.

  • Internal Sunshade Antistatic Dust Proof Solar Protection Screen Fabrics

    Kain Layar Proteksi Surya Bukti Debu Sunshade Internal

    Kabuka kain sel surya

     

    Bukak kain sunscreen tegese laju bolongan cilik sing ana gandheng karo kain kain lan kain, nggunakake serat kanthi warna lan diameter sing padha kanggo nenun tekstur sing padha, kemampuan kanggo mblokir panas sumringah surya lan ngontrol silau kanthi rasio aperture sing luwih cilik luwih kuwat tinimbang iku kanthi rasio aperture sing gedhe.

     

  • Window Roller Outdoor Sunshades Vinyl Sunscreen Blinds Fabric

    Jendela Roller Luar Ruangan Sunshades Vinyl Sunscreen Kain Blinds

    China Roller Blinds

     

    Saiki, ana macem-macem produk sunshade sing cerdas ing pasar. Kanggo konsumen, kepiye tuku produk sing apik saka pirang-pirang produk? Umume, bisa dipérang dadi poin ing ngisor iki.

     

    (1) Merek: Pilih produk sing duwe kesadaran merek sing dhuwur, lan kualitas lan layanan sales kudu dijamin;

     

  • Solar Screen Material Rolls Shades Power Roller Blinds Fabric

    Bahan Layar Surya Nggulung Kain Blinds Power Roller

    Tren mode terus saya ganti, lan warna sing padhet mesthi aktif ing lingkaran mode amarga fitur sing ringkes, nanging ora mboseni. Tirai warna padhet sederhana lan atmosfer, sing bakal langsung nambah rasa kualitas ing temperamen omah sampeyan. Ayo Groupeve nuduhake katrampilan pertandingan jendela warna sing padhet!

    1. Nada umume gabungan

    Nyatane, cukup gampang kanggo cocog karo tirai kanthi warna sing padhet. Yen sampeyan bocah anyar, sampeyan bisa nganggep. Nalika milih tirai padhet, sampeyan bisa uga nyoba nyawiji kanthi nada umum. Sanajan pengaruh presentasi ora kuwat, nanging gampang lan loma.