• 10 10

    10

    Jaminan Kualitas 10 Taun
  • 20 20

    20

    20 taun Merek dipercaya
  • 86 86

    86

    86 Susunan Mesin Tenun Dornier
  • 1200 1200

    1200

    Langkung ti 1200 Pola & Kelir

SAMPEL FABRIK GRATIS Langkung Ti 650 Pateri

Pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional

rencana distributor lawon

$0

  • 125 Pola

    Lawon Panonpoé Tilelep

  • 55 Pola

    Panonpoé Zebra lawon

  • 171 Pola

    Lawon poliéster zéra

  • 125 Pola

    Poliéster Semi-Blackout lawon

  • 120 Pola

    Lawon poliéster Blackout

  • 64 Pola

    Lawon Blackout Fiberglass

Tentang Kami

Groupeve CO., LTD

Groupeve mangrupikeun perusahaan manufaktur lawon sunshade kreatif anu ngahijikeun desain, R&D sareng penjualan. Éta hadir sareng Premium System, perusahaan anu kawéntar kantos.

Tambih deui

Skenario aplikasi

  • Window & Door Screens
    SUNETEX® HOTEL

    Layar Jandéla & Panto

    Jalma-jalma di kantor langkung resep gaduh sinar panonpoé sanaos tina jandéla kalayan pandangan anu pangsaéna, aliran udara, panyalindungan UV, milari jandela sareng panto surya anu sampurna pikeun nyumponan kabutuhan anjeun, lawon sunarét Sunetex didamel nganggo gentian kaca vinil atanapi benang poliéster, anu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun pasar anjeun kalayan penjualan langsung pabrik.
    diajar deui
  • Sunetex Interior Solar Control Fabrics
    SUNETEX® VILLA

    Sunetex Interior Solar Control lawon

    Groupeve nawiskeun lawon Panonpoé Tilelep anu paling saé pikeun jandéla, panto, sareng tirai zipper luar, anu nyayogikeun kasaimbangan cahaya, aliran udara, kanyamanan, sareng kaéndahan anu sampurna, ngajantenkeun aranjeunna janten jandela idéal panutup solusi pikeun padumukan sareng ruang komérsial, sareng roller blinded motor , anjeun bakal ngarasa anjeun tiasa ngendalikeun dunya.
    diajar deui
  • Increase Your Daytime Privacy
    SUNETEX® PEJABAT

    Ningkatkeun Privasi siang anjeun

    Perawatan jandela privasi mangrupikeun jalan kaluar anu sampurna pikeun nambihan privasi siang siang ka bumi atanapi kantor. Milarian lawon anu unggul sareng desain anyar, kami nawiskeun langkung ti 950pattern kanggo koleksi. Gedekeun usaha pikeun penjualan aplikasi interior sareng eksterior anjeun.
    diajar deui
  • Make Your Home More Comfortable
    SUNETEX® RUMAH

    Jantenkeun Bumi Anjeun Langkung Nyaman

    Upami anjeun hoyong milarian bahan garansi kualitas roller roller blinds 10 taun ti pabrik Cina, ngagedekeun penjualan pasar perawatan jendela domestik anjeun. Lawon sun-control Sunetex's idéal pikeun sadaya aplikasi sareng tempat padumukan klien anjeun kalayan harga anu kalapa.
    diajar deui

Warta Terakhir

  • Best Outdoor Sunscreen Fabric On a Tight Budget

    Tabir Surya Luar Luar Pangalusna ...

    30 Jun, 21
    Upami anjeun milari lawon sunscreen kabuka 5% kanggo blinds ziptrack, kami nyarankeun lawon sunscreen luar MagicalTex kami. 2m / 2.5m / 3m ...
  • 100% polyester new zebra fabric pattern update

    100% poliéster zeb énggal ...

    28 Jun, 21
    Kami tiasa ngapdet 100% poliéster lawon zébra anyar kami pikeun anjeun tungtungna! sakumaha dihandap aranjeunna sadayana pola énggal béda ...
  • M1 class fiberglass sunscreen fabric for High-speed railway windows

    Kelas fiberglass M1 ...

    25 Méi, 21
    Proses Produksi Bahan Rod Aluminium; Rod aluminium dipanaskeun sareng lembut, kapang dipanaskeun sareng ...
Ngahiji sareng Kami

2021 Urang sok di jalan.

Nyuhungkeun cutatan