• 10 10

    10

    Jaminan Kualitas 10 Taun
  • 20 20

    20

    20 taun Merek dipercaya
  • 76 76

    76

    76 Susunan Mesin Tenun Dornier
  • 950 950

    950

    Langkung 950 Pola & Kelir

SAMPEL FABRIK GRATIS Langkung Ti 650 Plat

Pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional

rencana distributor lawon

$0

  • 125 Pola

    Lawon Panonpoé Tilelep

  • 55 Pola

    Panonpoé Zebra lawon

  • 171 Pola

    Lawon poliéster zéra

  • 125 Pola

    Poliéster Semi-Blackout lawon

  • 120 Pola

    Lawon poliéster Blackout

  • 64 Pola

    Lawon Blackout Fiberglass

Tentang Kami

Groupeve CO., LTD

Groupeve mangrupikeun perusahaan manufaktur lawon sunshade kreatif anu ngahijikeun desain, R&D sareng penjualan. Éta sumping sareng Premium System, perusahaan anu kawéntar kantos.

Tambih deui

Skenario aplikasi

  • Window & Door Screens
    SUNETEX® HOTEL

    Layar Jandéla & Panto

    Jalma-jalma di kantor langkung resep gaduh sinar panonpoé sanaos tina jandéla kalayan pandangan anu pangsaéna, aliran udara, panyalindungan UV, milari jandela sareng panto surya anu sampurna pikeun nyumponan kabutuhan anjeun, lawon sunarét Sunetex didamel nganggo gentian kaca vinil atanapi benang poliéster, anu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun pasar anjeun kalayan penjualan langsung pabrik.
    diajar deui
  • Sunetex Interior Solar Control Fabrics
    SUNETEX® VILLA

    Sunetex Interior Solar Control lawon

    Groupeve nawiskeun lawon Panonpoé Tilelep anu paling saé pikeun jandéla, panto, sareng tirai zipper luar, anu nyayogikeun kasaimbangan cahaya, aliran udara, kanyamanan sareng kaéndahan anu sampurna, ngajantenkeun éta jandela idéal ngaliput solusi pikeun padumukan sareng ruang komérsial, kalayan roller blinded motor , anjeun bakal ngarasa anjeun tiasa ngendalikeun dunya.
    diajar deui
  • Increase Your Daytime Privacy
    SUNETEX® PEJABAT

    Ningkatkeun Privasi siang anjeun

    Perlakuan jandela privasi mangrupikeun jalan kaluar anu sampurna pikeun nambihan privasi siang siang ka bumi atanapi kantor. Milarian lawon anu unggul sareng desain anyar, kami nawiskeun langkung ti 950pattern kanggo koleksi. Gedekeun usaha pikeun penjualan aplikasi interior sareng eksterior anjeun.
    diajar deui
  • Make Your Home More Comfortable
    SUNETEX® NGIRI

    Jantenkeun Bumi Anjeun Langkung Nyaman

    Upami anjeun hoyong milarian bahan garansi kualitas roller roller blinds 10 taun ti pabrik Cina, ngagedekeun penjualan pasar perawatan jandela domestik anjeun. Lawon sun-control Sunetex's idéal pikeun sadaya panggunaan padumukan sareng aplikasi padumukan anjeun kalayan harga kalapa.
    diajar deui

Warta Terakhir

  • 2020 R+T Asia Exhibition Extension Notice

    Pameran 2020 Sunda + T Asia ...

    18 Jun, 20
    Konsumén anu dipikacinta: Kusabab timbulna inféksi pneumonia COVID-19 di sakumna dunya sareng supados pro ...
  • Zip Track Motorized Outdoor Blinds is popular with our Clients in South Aisa

    Zip Track Bermotor Ou ...

    17 Jun, 20
    Zip Blinds paling populér di Asia Kidul, sapertos Singapura, Malaysia, Thailand, Indonesia, sareng sajabana Zip T ...
  • How to change your manual roller blinds to motorized roller blinds

    Kumaha ngarobih lalaki anjeun ...

    15 Jun, 20
    Ayeuna bumi pinter mangrupikeun sistem anu paling populér dina pangwangunan gedong, beuki seueur anu hoyong ngarobih d ...
Ngahiji sareng Kami

2020 Kami teras di jalan.

Nyuhungkeun cutatan