• 10 10

    10

    10 Taun Jaminan Kualitas
  • 20 20

    20

    20 Taun Brand Diandelkeun
  • 86 86

    86

    86 Susunan Mesin Tenun Dornier
  • 1200 1200

    1200

    Langkung ti 1200 Pola & Warna

Profil Perusahaan

  • tatangkalan

    Pabrik kami aya di Chengdu, lokasi sentral di Cina!

  • INSPEKSI KUALITAS

    Tés kimia sareng fisik sareng alat analisis sareng insinyur.

  • PERALATAN

    Peralatan canggih ti Jerman sareng nyéwa tim téknis ti Perancis.

  • GUDANG

    Gudang pabrik junun alus, mastikeun barang anjeun dina kaayaan sampurna saméméh pengiriman barang.

KATEGORI PRODUK

PRODUK FEATURED

Dimana aya Sunshine, aya Groupeve.
nempo leuwih

FREE SAMPEL lawon leuwih ti 650 POLA

Pikeun nyumponan kabutuhan pasar régional

ngeunaan

rencana distributor lawon

$0

  • 125 Pola

    Kain Tabir Surya

  • 55 Pola

    Sunscreen Zebra lawon

  • 171 Pola

    Poliéster zebra lawon

  • 125 Pola

    Poliéster Semi-Blackout lawon

  • 120 Pola

    Poliéster Blackout lawon

  • 64 Pola

    Fiberglass Blackout lawon

Tentang Kami

Groupeve CO., LTD

Groupeve mangrupikeun perusahaan manufaktur lawon sunshade kreatif anu ngahijikeun desain, R&D sareng penjualan.Datang sareng Premium System, perusahaan anu kasohor kantos.

Tambih deui
video video

Skenario aplikasi

  • Layar Jandela & Panto
    SUNETEX®HOTEL

    Layar Jandela & Panto

    Jalma di kantor resep boga cahaya panonpoe sanajan tina jandela jeung pintonan pangalusna, aliran hawa, UV-panyalindungan, manggihan jandéla sampurna jeung panto lawon surya pikeun minuhan kabutuhan Anjeun, Sunetex lawon sunscreen dijieun kalayan orat vinyl-coated atanapi poliéster benang, nu mangrupa pilihan pangalusna pikeun pasar anjeun kalawan pabrik jualan langsung.
    diajar deui
  • Sunetex Interior Solar Control lawon
    SUNETEX®VILLA

    Sunetex Interior Solar Control lawon

    Groupeve nawiskeun lawon sunscreen kualitas pangsaéna pikeun jandéla, panto, sareng blinds seleting luar, anu nyayogikeun kasaimbangan cahaya, aliran hawa, kanyamanan, sareng kageulisan anu sampurna, ngajantenkeun aranjeunna janten solusi panutup jandela anu idéal pikeun rohangan padumukan sareng komérsial, sareng blind roller bermotor. , Anjeun bakal ngarasa bisa ngadalikeun dunya.
    diajar deui
  • Ningkatkeun Privasi Daytime Anjeun
    SUNETEX®KANTOR

    Ningkatkeun Privasi Daytime Anjeun

    Perawatan jandela privasi mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun nambihan privasi siang anu langkung ageung ka bumi atanapi kantor.Manggihan lawon unggul kalawan desain anyar, kami nawiskeun leuwih ti 950pola pikeun ngumpulkeun.Ngagedekeun bisnis pikeun penjualan aplikasi interior sareng luar anjeun.
    diajar deui
  • Jieun Imah Anjeun Leuwih Nyaman
    SUNETEX®RUMAH

    Jieun Imah Anjeun Leuwih Nyaman

    Upami anjeun hoyong milarian 10 taun kualitas jaminan roller blinds bahan lawon ti pabrik Cina, ngagedekeun jualan pasar perawatan jandela domestik Anjeun.Kain sun-control Sunetex idéal pikeun sadaya aplikasi bumi sareng padumukan klien anjeun kalayan harga anu kompetitif.
    diajar deui

News panganyarna

  • Blockout jeung taram kaluar Zebra Buta pikeun hiasan Anjeun

    Blockout sareng Dim out Z...

    28 Nov,22
    Blockout sareng Taramkeun Zebra Blind pikeun Hiasan Anjeun Zebra Blind anu dirancang ngagunakeun lawon belang horizontal sareng ...
  • Zebra Blinds pikeun Windows, Dual Lapisan Roller Jandéla Shades

    Zebra Blinds pikeun Windo...

    25 Nov, 22
    【Desain Aman sareng Merenah】 nuansa jandela pikeun bumi dilengkepan alat kaamanan anu ngamankeun ranté logam awét kana témbok ...
  • Blackout Roller sahadé, Kamar Darkening Rolled Up, lawon Jandela Buta

    Blackout Roller Shade,...

    25 Nov, 22
    DESAIN CORDLESS UPGRADED: Desain bébas kabel nyayogikeun tampilan anu bersih, henteu kusut kana jandela sareng nyiptakeun lingkungan anu langkung aman pikeun murangkalih ...
Ngahiji sareng Kami

2022 Kami salawasna dina jalan.

Ménta cutatan

Kirim pesen anjeun ka kami

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami