• banner
 • Pëlhurë vertikale e blindëve

  • China Factory Supply Vertical Blinds Fabric With Competitive Price

   Fabrika e Kinës furnizon blinds vertikale pëlhurë me çmim konkurrues

   Pëlhura vertikale blinds është emëruar sepse blades janë pezulluar vertikalisht në shinën e sipërme, dhe mund të errësohet lirshëm majtas dhe djathtas për të arritur qëllimin e hijëzimit. Linja elegante, elegante dhe të ndritshme. I zoti dhe konciz. Blinds vertikale motorizuar miraton një strukturë lëkundëse, dhe fletët vertikale pëlhurë mund të rrotullohen 180 gradë. Motori mund të përdoret për të arritur errësimin dhe tërheqjen e blinds përmes metodës mekanike të transmetimit. Mund të rregullojë dritën e brendshme sipas dëshirës, ​​të ajroset dhe të arrijë qëllimin e hijëzimit.

  • Delicate Vertical Blinds Fabric Semi-blackout 100% Polyester

   Blinds delikate vertikale pëlhurë Gjysmë-errësirë ​​100% poliester

   Pëlhura vertikale blinds është emëruar sepse blades janë pezulluar vertikalisht në shinën e sipërme, dhe mund të errësohet lirshëm majtas dhe djathtas për të arritur qëllimin e hijëzimit. Linja elegante, elegante dhe të ndritshme. E pastër dhe koncize, pëlhura vertikale blinds ka funksionet e izolimit të zërit, izolimit të nxehtësisë, mbrojtjes nga lagështia dhe mbrojtjes ultraviolet. Pastrohet lehtë dhe nuk zbehet kurrë. Ambienti i brendshëm është rregulluar në mënyrë harmonike. Kur pëlhura vertikale blinds mbyllet për të bllokuar rrezet e diellit, këndi mund të rregullohet për të shijuar pamjen në natyrë, e cila ndërthur bukurinë dhe praktikën. Ka shumë stile që klientët të zgjedhin. Isshtë i përshtatshëm për vende publike të tilla si salla konferencash, dhoma VIP, zyra, spitale, etj.

  • High Quality Vertical Blinds Fabric 100% Polyester For Smart Home

   Pëlhurë vertikale vertikale me cilësi të lartë 100% poliestër për shtëpi të zgjuar

   Pëlhura vertikale blinds është emëruar sepse blades janë pezulluar vertikalisht në shinën e sipërme. Blinds vertikale motorizuar miraton një strukturë lëkundëse, dhe fletët vertikale pëlhurë mund të rrotullohen 180 gradë. Motori mund të përdoret për të arritur errësimin dhe tërheqjen e blinds përmes metodës mekanike të transmetimit. Mund të rregullojë dritën e brendshme sipas dëshirës, ​​të ajroset dhe të arrijë qëllimin e hijëzimit. Perdja elektrike vertikale integron prakticitetin, sensin e kohës dhe ndjenjën artistike në një, për shkak të ngrohtësisë, elegancës dhe bujarisë së saj, ajo është bërë zgjedhja e parë për ndërtesat e zyrave, agjencitë qeveritare dhe vendet publike.

  • Multi-colored Vertical Fabric 100% Polyester With 89mm Width

   Pëlhurë vertikale me shumë ngjyra 100% poliestër me gjerësi 89 mm

   Pëlhura vertikale blinds është emëruar sepse blades janë pezulluar vertikalisht në shinën e sipërme, dhe mund të errësohet lirshëm majtas dhe djathtas për të arritur qëllimin e hijëzimit. Mirëmbajtja dhe pastrimi i zakonshëm i rrobave vertikale blinds mund të bëhet në mënyrat e mëposhtme: Tërheqja e blinds shpesh mund të zvogëlojë akumulimin e pluhurit dhe shkallës. Në mirëmbajtjen normale të perdeve vertikale, mund të përdorni një furçë fleksibël ose pluhur për të hequr pluhurin. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të përdorni një fshesë me korrent për të pastruar, efekti do të jetë më i mirë.

  • New Style Vertical Blinds Fabric 100% Polyester With 127mm Width

   Pëlhurë vertikale vertikale e stilit të ri 100% poliestër me gjerësi 127 mm

   Pëlhura vertikale blinds është emëruar sepse blades janë pezulluar vertikalisht në shinën e sipërme, dhe mund të errësohet lirshëm majtas dhe djathtas për të arritur qëllimin e hijëzimit. Cilësia e pëlhurës blinds vertikale do të ketë një ndikim të madh në përdorimin në të ardhmen, kështu që kur blini një perde vertikale, duhet t'i kushtojmë vëmendje cilësisë së pëlhurës blinds vertikale. Këtu janë disa këshilla për të blerë një pëlhurë vertikale blinds:

    

   1. Nëse produkti i perdes vertikale të blerë lëshon një erë të mprehtë, kjo do të thotë që ka mbetje të formaldehidit në perden vertikale dhe nuk rekomandohet të blihet;

    

   2. Pas zgjedhjes së ngjyrës së perdes vertikale, rekomandohet të përdorni një perde vertikale me ngjyra të lehta për përdorim afatgjatë dhe mbrojtje të mjedisit. Perde vertikale me ngjyra të lehta mund të kenë një rrezik shumë më të ulët të formaldehidit dhe qëndrueshmërisë së ngjyrës sesa perdet vertikale me ngjyrë të errët.

  • Quality Guarantee Durable Vertical Fabric 100% Polyester Semi-Blackout

   Garantimi i cilësisë Pëlhurë vertikale e qëndrueshme 100% gjysmë-ndërprerje poliestër

   Pëlhura vertikale blinds është emëruar sepse blades janë pezulluar vertikalisht në shinën e sipërme, dhe mund të errësohet lirshëm majtas dhe djathtas për të arritur qëllimin e hijëzimit. Cilësia e pëlhurës blinds vertikale do të ketë një ndikim të madh në përdorimin në të ardhmen, kështu që kur blini një perde vertikale, duhet t'i kushtojmë vëmendje cilësisë së pëlhurës blinds vertikale. Këtu janë disa këshilla për të blerë një pëlhurë vertikale blinds:

    

   1. Ngjyra e perdes vertikale duhet të koordinohet me ngjyrën e të gjithë dhomës. Nëse mobiljet janë me stil të errët, atëherë perdja vertikale duhet të përdorë disa produkte me ngjyrë të hapur, përndryshe ngjyrat shumë të errëta do t’i bëjnë njerëzit të ndihen të dëshpëruar.

    

   2. Stili i pëlhurës blinds vertikale është relativisht i thjeshtë, i përshtatshëm për disa stile moderne, të thjeshta ose amerikane të dekorimit. Më i përshtatshëm për instalimin e hapësirës me dritare nga dyshemeja në tavan.

  • Simplicity And Elegance Vertical Blinds Fabric Semi-blackout For Office

   Thjeshtësi dhe elegancë blinds vertikale pëlhurë gjysmë-errësirë ​​për zyrë

   Pëlhura vertikale blinds është emëruar sepse blades janë pezulluar vertikalisht në shinën e sipërme, dhe mund të errësohet lirshëm majtas dhe djathtas për të arritur qëllimin e hijëzimit. Linja elegante, elegante dhe të ndritshme. E pastër dhe koncize, pëlhura vertikale blinds ka funksionet e izolimit të zërit, izolimit të nxehtësisë, mbrojtjes nga lagështia dhe mbrojtjes ultraviolet. Çdo gjashtë muaj, pëlhura vertikale e blinds duhet të hiqet për pastrim dhe mirëmbajtje. Kur pastroni, mos përdorni zbardhues, dehidrim dhe tharje. Lëreni pëlhurën blinds vertikale të thahet natyrshëm, përndryshe struktura e pëlhurës blinds vertical do të dëmtohet.