• banner
 • Pëlhurë blinds Verman

  • 2020 New Style Verman Blinds Fabric 3m Width For Office

   Pëlhurë Blinds Verman 2020 Stili i Ri Gjerësia 3m për Zyrë

   Pëlhura e verbër Verman është një produkt i azhurnuar i pëlhurës së verbër Shangri-La. Ai jo vetëm që ruan efektin e mjegullt të mbulesës së pëlhurës së verbër Shangri-La, por gjithashtu ka stilin e thjeshtë të modës të blinds venetian. Dizajni i rripave të rrobave të hapura të rrobave të errëta është i përshtatshëm për heqjen e pluhurit të përditshëm, shkumëzimin dhe punë të tjera pastrimi. Pëlhura e verbër Groupeve Verman është zgjedhja ideale për projektin tuaj të blinds. Pëlhura përdor fije të veçanta dhe i nënshtrohet trajtimit të vendosjes në temperaturë të lartë, e cila është e qëndrueshme dhe nuk ngrihet.

    

   Mirëmbajtja dhe pastrimi i pëlhurave të blinds zebra Groupeve është si më poshtë:

   1. Thithja e vakumit dhe heqja e pluhurit.

   2. Përdorni një leckë të butë ose sfungjer të lagur me ujë të ngrohtë për të fshirë perdet gjatë heqjes / sterilizimit të pluhurit. Nëse është e nevojshme, mund të shtohen detergjentë të butë. Fshijeni butë për të parandaluar rrudhjen ose dëmtimin e rrobave. Fshirja mund ta bëjë perden më të pastër.

   3. Përdorni një hekur me avull për të spërkatur në një pozicion rreth 10 cm larg perdes së rrobave, i cili mund të ketë efektin e heqjes / sterilizimit të pluhurit.

  • China Factory Supply Silhouette Blinds Fabric 100% Polyester

   Siluetë e Blinds të Fabrikës së Furnizimit të Fabrikës Pëlhurë 100% poliestër

   Pëlhura e verbër siluetë është një produkt i azhurnuar i pëlhurës së verbër Shangri-La, është një zgjedhje për të ruajtur privatësinë dhe për të kontrolluar dritën. Tehu është pezulluar midis dy shtresave të ekraneve. Kur hapet blind, pamja simpatike mund të shihet përmes ekraneve, dhe drita që hyn në dhomë filtrohet gjithashtu që të bëhet më e butë; kur blind është i mbyllur, ju mund të siguroni privatësi personale ndërsa theksoni formën elegante të butë të blindit Shangri-La.

    

   Me një fjalë, pëlhura jonë blinds siluetë është zgjidhja më e mirë për fabrikat blinds ose tregtarët me shumicë. Ne mund të ofrojmë mostra falas të rrobave të blindave të siluetit për klientët tanë. Dhe secila rrotull e rrobave të verbonave të ylberit duhet të kalojë testin e cilësisë para se të transportohet.

  • Durable Ladder Tape Shangri-La Blinds Fabric 100% Blackout

   Shirit i qëndrueshëm i kasetës Shangri-La Blinds pëlhurë 100% ndërprerje

   Pëlhura blinds kasetë shangri-la është një produkt i azhurnuar i pëlhurës së verbër Shangri-La. Ai jo vetëm që ruan efektin e mjegullt të mbulesës së pëlhurës së verbër Shangri-La, por gjithashtu ka stilin e thjeshtë të modës të blinds venetian. Pëlhura blinds kasetë me grupe shiriti Groupeve mund t'ju sjellë një ndjenjë pafundësisht afër natyrës, të qetë dhe të lumtur, gjithashtu mund t'ju sjellë ndjenjën e të qënit i qetë dhe të qenit në një parajsë. Isshtë e ndarë në shirit gjysmë të errësimit të shkallëve pëlhurë e verbër shangri-la dhe kasetë e shkallës së ndërprerjes pëlhurë e verbër shangri-la.

    

   Materiali i pëlhurës blind blind shirit shangri-la është 100% poliester. Ne ofrojmë mostra falas për të gjithë klientët, ju mund të kontrolloni cilësinë dhe të zgjidhni ngjyrën direkt para porosisë. Për më tepër, pëlhurat tona janë të pasura me ngjyra dhe ndjekin trendin e modës ndërkombëtare.

  • Modern Design Verman Blinds Fabric 100% Polyester

   Dizajn Modern Pëlhurë Blinds Verman 100% Poliester

   Pëlhura Verman blind është një model i ri që kombinon ekranin e rrobave, ekranin e dritares dhe verbonin venetian. Ka funksione të hijëzimit dhe zbukurimit të perdes. Dhe përdoret gjerësisht në zyra, shtëpi, hotele, fabrika dhe raste të tjera. Pëlhura e verbër Groupeve Verman mund t'ju sjellë një ndjenjë pafundësisht afër natyrës, të relaksuar dhe të lumtur, gjithashtu mund t'ju sjellë ndjenjën e të qënit i qetë dhe të qenit në një parajsë. Mund të ndahet në pëlhurë blinds verman gjysmë të errësimit dhe pëlhurë të errësimit të blinds verman.

    

   Materiali prej pëlhure blinds verman është 100% poliester. Ne ofrojmë mostra falas për të gjithë klientët, ju mund të kontrolloni cilësinë dhe të zgjidhni ngjyrën direkt para porosisë. Për më tepër, pëlhurat tona janë të pasura me ngjyra dhe ndjekin trendin e modës ndërkombëtare.

  • New Design Elegant Silhouette Blinds Fabric 100% Blackout

   Pëlhurë Blinds Siluetë Elegante e Dizajnit të Ri 100% Ndërprerje

   Pëlhura e verbër siluetë është një model i ri që kombinon ekranin e rrobave, ekranin e dritares dhe verbonin venetian. Ka funksione të hijëzimit dhe zbukurimit të perdes.

   Mirëmbajtja dhe pastrimi i pëlhurave blinds zebra Groupeve është si më poshtë:

   1. Pastrimi tejzanor e bën pëlhurën aq të ndritshme sa të re.

   2. Thithja e vakumit dhe heqja e pluhurit.

   3. Pastrimi është për të arritur pastrim të thellë, ju lutemi përdorni një fshesë me korrent me kokën e furçës për të pastruar lehtë. Ju gjithashtu mund të përdorni një tharëse flokësh (nuk është vendosur të nxehet) për të hedhur pluhurin në dekorimin e dritares.

    

   Pëlhura jonë blinds siluetë është zgjidhja më e mirë për fabrikat blinds ose tregtarët me shumicë. Ne mund të ofrojmë mostra falas të rrobave të blindave të siluetit për klientët tanë. Dhe secila rrotull e rrobave të verbonave të ylberit duhet të kalojë testin e cilësisë para se të transportohet.

  • New Design Wholesale Ladder Tape Shangri-La Blinds Fabric Blackout

   Projektimi i ri Shirit me shumicë i Shkallës Ndërprerja e Pëlhurës Shangri-La Blinds

   Pëlhura blinds kasetë shangri-la është një produkt i modernizuar i pëlhurës së verbër Shangri-La, është një zgjedhje për të ruajtur privatësinë dhe për të kontrolluar dritën. Pëlhura e verbër shangri-la e shkallëve Groupeve mund t'ju sjellë një ndjenjë pafundësisht afër natyrës, të relaksuar dhe të lumtur, gjithashtu mund t'ju sjellë ndjenjën e të qënit i qetë dhe të qenit në një parajsë. Shtë zgjedhja ideale për projektin tuaj të blinds. Pëlhura përdor fije të veçanta dhe i nënshtrohet trajtimit të vendosjes në temperaturë të lartë, e cila është e qëndrueshme dhe nuk ngrihet.

    

   Gjatësia e rrotullës së së cilës është 30m, dhe paketimi është një tub i fortë letre për rrotullim. Ne ofrojmë mostra falas për të gjithë klientët, ju mund të kontrolloni cilësinë dhe të zgjidhni ngjyrën direkt para porosisë. Për më tepër, pëlhurat tona janë të pasura me ngjyra dhe ndjekin trendin e modës ndërkombëtare.

  • Factory Price Verman Blinds Fabric Semi-Blackout

   Çmimi i fabrikës Blinds pëlhurë Verman gjysmë-ndërprerje

   Pëlhura blinds Verman është një produkt i azhurnuar i pëlhurës blindri Shangri-La, është një dizajn i ri që kombinon ekranin e rrobave, ekranin e dritares dhe verbonin venetian. Ka funksione të hijëzimit dhe zbukurimit të perdes. Dhe përdoret gjerësisht në zyra, shtëpi, hotele, fabrika dhe raste të tjera. Shtë një zgjedhje për të ruajtur privatësinë dhe për të kontrolluar dritën.

    

   Materiali prej pëlhure blinds verman është 100% poliester. Gjatësia e rrotullës së së cilës është 30m, dhe paketimi është një tub i fortë letre për rrotullim. Ne ofrojmë mostra falas për të gjithë klientët, ju mund të kontrolloni cilësinë dhe të zgjidhni ngjyrën direkt para porosisë. Për më tepër, pëlhurat tona janë të pasura me ngjyra dhe ndjekin trendin e modës ndërkombëtare.

  • High Quality Ladder Tape Shangri-La Blinds Fabric 100% Polyester

   Shirit me Shkallë me Cilësi të Lartë Pëlhurë Blinds Shangri-La 100% poliestër

   Pëlhura blinds kasetë shangri-la është një model i ri që kombinon ekranin e rrobave, ekranin e dritares dhe verbonin venetian. Ka funksione të hijëzimit dhe zbukurimit të perdes. Dhe përdoret gjerësisht në zyra, shtëpi, hotele, fabrika dhe raste të tjera. Shtë një zgjedhje për të ruajtur privatësinë dhe për të kontrolluar dritën. Kur hapet blind, pamja simpatike mund të shihet nëpër ekrane, kur blind është e mbyllur, ju mund të siguroni privatësinë personale.

    

   Pëlhura përdor fije të veçanta dhe i nënshtrohet trajtimit të vendosjes në temperaturë të lartë, e cila është e qëndrueshme dhe nuk ngrihet. Dhe materiali i pëlhurës blinds kasetë shangri-la është 100% poliester. Ne ofrojmë mostra falas për të gjithë klientët, ju mund të kontrolloni cilësinë dhe të zgjidhni ngjyrën direkt para porosisë. Për më tepër, pëlhurat tona janë të pasura me ngjyra dhe ndjekin trendin e modës ndërkombëtare.

  • Home Decor Verman Blinds Fabric Semi-blackout

   Dekor shtëpiak Pëlhura blinds Verman Gjysmë-errësimi

   Pëlhura e verbër verman është një produkt i azhurnuar i pëlhurës së verbër Shangri-La, që kombinon ekranin e rrobave, ekranin e dritares dhe verbonin venetian. Ka funksione të hijëzimit dhe dekorimit të perdes, gjë që e bën atë një zgjedhje ideale për të ruajtur privatësinë dhe për të kontrolluar dritën. Pëlhura e verbër Groupeve verman mund t'ju sjellë një ndjenjë pafundësisht afër natyrës, të relaksuar dhe të lumtur, gjithashtu mund t'ju sjellë ndjenjën e të qënit i qetë dhe të qenit në një parajsë.

    

   Pëlhura përdor fije të veçanta dhe i nënshtrohet trajtimit të vendosjes në temperaturë të lartë, e cila është e qëndrueshme dhe nuk ngrihet. Materiali prej pëlhure blinds verman është 100% poliester. Ne ofrojmë mostra falas për të gjithë klientët, ju mund të kontrolloni cilësinë dhe të zgjidhni ngjyrën direkt para porosisë. Për më tepër, pëlhurat tona janë të pasura me ngjyra dhe ndjekin trendin e modës ndërkombëtare.