Veshje argjendi

 • Silver Coated Coating Window Blind Roller Shade Shading Shutter Fabric

  Pëlhurë grila Veshje argjendi Window Blind Roller Shade Shading

  Pëlhura për blinds rul

   

  Kur nuk jeni në shtëpi, kur koha është e keqe, kur bie shi, kur ka pluhur, për sa kohë që shtypni butësisht butonin e kontrollit, perdja elektrike mund të hapet dhe mbyllet në këtë kohë, ajo gjithashtu mund të realizojë telekomandën kaloni, dhe gjithashtu mund të mbrojë mjedisin e freskët të dhomës.

   

  Hapja dhe mbyllja automatike e perdeve: për sa kohë që shtypni telekomandën ose çelësin e telefonit celular, perdet mund të hapen dhe mbyllen automatikisht. Sidomos për të moshuarit që janë të papërshtatshëm për të lëvizur, perdja inteligjente ka më shumë përfitime. Thjesht mbani kontrolluesin pa tel dhe tërhiqni perden për disa minuta. Ose çelësi i ndërlidhjes së ndërprerësit të kohës: perdja elektrike mund të hapet dhe mbyllet në një periudhë të caktuar kohore, të tilla si 8:00 në mëngjes, 8:00 në mbrëmje, apo edhe si një orë me zile.