• Newsbg
 • Pëlhurë për mbrojtje nga dielli prej tekstil me fije qelqi M1 për dritaret hekurudhore me shpejtësi të lartë

  Procesi i prodhimit

  • Shufra alumini Materiali;
  • Shufra e aluminit nxehet dhe zbutet, myku nxehet dhe makina e nxjerrjes nxehet paraprakisht;
  • Nxjerrja në makinë e shufrave të aluminit. (Sunewell ka 12 linja prodhimi të nxjerrjes me një prodhim mujor prej 2,000 ton);
  • Kryeni trajtimin e plakjes me temperaturë të lartë në profilin e ekstruduar për ta bërë atë të arrijë ngurtësinë standarde;
  • Trajtimi i pastrimit para spërkatjes;
  • Veshje me pluhur (Sunewell ka 4 linja prodhimi të veshjes me pluhur, 3 linja vertikale dhe 1 vijë horizontale);
  • Paketimi sipas kërkesave.
  1

  Koha e postimit: maj-25-2021