• Newsbg
 • 100% poliester i ri i modelit të rrobave të zebrës

  Ne mund t'ju azhurnojmë më në fund pëlhurën tonë të re 100%poliestër të zebrës! pasi më poshtë ato janë të gjitha modele të reja të ndryshme nga llojet tona normale, dhe çmimi do të jetë më konkurrues, tani vetëm 600 grupe mostrash të reja, a dëshironi që një grup të shtoni në katalogun tuaj

  Të gjitha ngjyrat dhe modelet mund të personalizohen sipas nevojave tuaja, nuk është problem të ofroni pëlhurën unike për tregun tuaj të veçantë, për më shumë informacion dhe ngjyra të pëlhurave tona të reja të zebrës, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni!

  5
  4
  3
  2

  Koha e postimit: Qershor-28-2021