• banner
 • Pëlhurë blinds huall mjalti

  • Energy Efficient Stripe Cellular Shades Fabric For Home

   Pëlhurë me hije celulare me shirita me efekt efikas për shtëpi

   Pëlhura e hijeve qelizore është një lloj i ri i materialit ndërtimor të dekorimit të dritares së gjelbër për mbrojtjen e mjedisit. Dizajni unik lejon që ajri të ruhet në shtresën e zbrazët, e cila mban temperaturën e brendshme konstante dhe kursen kostot e energjisë elektrike për kondicionerin. Funksionet e tij anti-ultravjollcë dhe izolim termik mbrojnë në mënyrë efektive sendet shtëpiake, trajtimin anti-statik, të lehtë për tu larë. Kordoni është i fshehur në shtresën e zbrazët dhe ka një pamje perfekte. Shtë më e thjeshtë dhe më praktike për t’u përdorur sesa perdet tradicionale.

    

   Ne ofrojmë mostra falas për të gjithë klientët, ju mund të kontrolloni cilësinë dhe të zgjidhni ngjyrën direkt para porosisë. Për më tepër, pëlhurat tona janë të pasura me ngjyra dhe ndjekin trendin e modës ndërkombëtare.

  • Cordless Top Down Bottom Up Honeycomb Blind Fabric Blackout

   Ndërprerja e pëlhurës së verbër nga lart poshtë e kordonit

   Blind-i i huallit bëhet sipas strukturës së huallit. Për shkak se "hualli" formon një shtresë unike pengese, ajri qëndron në "huallin", duke shtuar avantazhe të kursimit të energjisë të pakrahasueshme me perdet e tjera. Dizajni unik i strukturës "huall mjalti" i blinds të krimbës në mënyrë efektive ruan ekuilibrin e temperaturës së brendshme, izolon dhe mban ngrohtë dhe krijon një ndjenjë ngrohtësie në dimër dhe freski në verë. Pëlhura të ndryshme të transmetimit të dritës, struktura e huallit, ngjyrat dhe mënyrat e funksionimit sjellin një larmi zgjedhjesh dhe dyfishojnë komoditetin e shtëpisë.

    

   Ne ofrojmë mostra falas gjithashtu të disponueshme për ju për të kontrolluar cilësinë dhe për të zgjedhur ngjyrën direkt para porosisë. Për më tepër, pëlhurat tona janë të pasura me ngjyra dhe ndjekin trendin e modës ndërkombëtare.

  • Double Cell Honeycomb Blinds Fabric Semi-Blackout

   Gjysmë-ndërprerja e pëlhurave të blindave të qelqit me qelizë të dyfishtë

   Pëlhura e blinds me huall mjalti është një lloj i ri i materialit ndërtimor të dekorimit të dritares së gjelbër për mbrojtjen e mjedisit. Dizajni unik lejon që ajri të ruhet në shtresën e zbrazët, e cila mban temperaturën e brendshme konstante dhe kursen kostot e energjisë elektrike për kondicionerin. Thjeshton perden e lodhshme tradicionale të rrobave, u jep njerëzve një ndjenjë të ritmit të shpejtë, efikasitetit të lartë. Avantazhi është se kur blindi i huallit është i mbyllur, pozicioni i dritares bllokuese është i vogël, kështu që ju mund të merrni një ndjenjë më të madhe të hapësirës brenda.

    

   Ne ofrojmë mostra falas për të gjithë klientët, ju mund të kontrolloni cilësinë dhe të zgjidhni ngjyrën direkt para porosisë. Për më tepër, pëlhurat tona janë të pasura me ngjyra dhe ndjekin trendin e modës ndërkombëtare.

  • Durable Cordless Pleated Window Blinds Fabric

   Pëlhurë blinds dritare me palosje pa tela të qëndrueshme

   Blinds me dritare pleated kanë qenë të njohura në Evropë. Pasi u prezantuan në Kinë në vitet e fundit, ato përdoren shpesh në vila, konservator dhe shtëpi. Plepat e rrobave janë formuar në mënyrë të përhershme nga shtypja e nxehtë, janë të qëndrueshme dhe nuk deformohen lehtë. Prandaj, nuk ka pse të shqetësoheni që pëlhura e blinds me dritare të deformuara do të deformohet pasi të përhapet dhe të humbasë pamjen e saj origjinale. Për më tepër, pastrimi dhe mirëmbajtja e pëlhurave të blindëve të dritareve me pllaka është gjithashtu shumë i thjeshtë, duhet vetëm të përdorni pluhurat për pendë ose të përdorni një tharëse flokësh ose fshesë me korrent për ta pastruar atë. Asnjëherë mos e hiqni dhe lajeni në ujë.

    

   Ne ofrojmë mostra falas gjithashtu të disponueshme për ju për të kontrolluar cilësinë dhe për të zgjedhur ngjyrën direkt para porosisë. Për më tepër, pëlhurat tona janë të pasura me ngjyra dhe ndjekin trendin e modës ndërkombëtare.

  • Elegant And Thermal Honeycomb Blind Fabric For Office

   Pëlhurë e verbër huall elegante dhe termike për zyrë

   Pëlhura e verbër e huallit është bërë sipas strukturës së huallit. Isshtë e ndarë në seri të errësimit dhe gjysmë ndërprerjes. Pëlhura blinds hollë gjysmë-errësirë ​​kombinon funksionin dhe elegancën e pëlhurës blinds hollë me modelin e pëlhurës klasike blinds pleated. Isshtë një produkt gati-perfekt i dekorimit të dritares. Blindet e huallit mposhtin dobësinë e perdes së palosur për shkak të rritjes së lartësisë dhe peshës që rezulton në drejtimin e trupit të perdes, në mënyrë që trupi i blinds të mbetet i qëndrueshëm dhe ngjyra të jetë e paqartë.

    

   Ne ofrojmë mostra falas gjithashtu të disponueshme për ju për të kontrolluar cilësinë dhe për të zgjedhur ngjyrën direkt para porosisë. Për më tepër, pëlhurat tona janë të pasura me ngjyra dhe ndjekin trendin e modës ndërkombëtare.

  • Energy-saving Honeycomb Blinds Fabric Semi-blackout

   Pëlhurë Blinds Blinds pëlhurë me kursim të energjisë Gjysmë ndërprerje

   Blinds Pleated Cellular kanë qenë të njohura në Evropë. Pasi u prezantuan në Kinë në vitet e fundit, ato përdoren shpesh në vila, konservator dhe shtëpi. Avantazhi i pëlhurës së blindave të palosura Groupeve Cellular është si vijon: Rezistenca ndaj grisjes, nuk kërkohet përforcim, rezistencë natyrore ndaj grisjes, rezistencë e konsiderueshme ndaj erës dhe rezistencë ndaj përdorimit të shpeshtë. Ajo gjithashtu ka rezistencë më të mirë ndaj dritës sesa pëlhura me fibra natyrale, veçanërisht rezistenca ndaj dritës pas xhamit është shumë e mirë. Hijëzimi, transmetimi i dritës dhe ventilimi.

    

   Pastrimi i rrobave qelizore me palosje qelizore është gjithashtu shumë i thjeshtë, duhet vetëm të përdorni pluhurat për pendë ose të përdorni një tharëse flokësh ose fshesë me korrent për ta pastruar atë. Asnjëherë mos e hiqni dhe lajeni në ujë.

  • Factory Price Horizontal Dual Shades Honeycomb Fabric For Office

   Çmimi i fabrikës Pëlhurë huall horizontale e dyfishtë për zyrë

   Pëlhura e blinds me huall mjalti është një lloj i ri i materialit ndërtimor të dekorimit të dritares së gjelbër për mbrojtjen e mjedisit. Forma e pëlhurave të blinds të huallit Groupeve është e thjeshtë dhe stili është i pasur, duke i lejuar përdoruesit të zgjedhin lirshëm sipas nevojave të hapësirës dhe atmosferës, duke krijuar shprehje të pasura hapësinore për shtëpinë. Funksioni i mirë i izolimit të zërit e bën dhomën më të qetë dhe të rehatshme. Pëlhura e huallit të mjaltit trajtohet në temperaturë të lartë dhe nuk deformohet kurrë, gjithashtu trajtohet me trajtim anti-ndotje dhe anti-statike, pastrohet lehtë.

    

   Ne ofrojmë mostra falas gjithashtu të disponueshme për ju për të kontrolluar cilësinë dhe për të zgjedhur ngjyrën direkt para porosisë. Për më tepër, pëlhurat tona janë të pasura me ngjyra dhe ndjekin trendin e modës ndërkombëtare.

  • Fashionable and Concise Double Cellular Honeycomb Blind Fabric

   Pëlhurë e verbër huall qelizor në modë dhe koncize me dy qeliza

   Pëlhura e blinds me huall mjalti është një lloj i ri i materialit ndërtimor të dekorimit të dritares së gjelbër për mbrojtjen e mjedisit. Dizajni unik lejon që ajri të ruhet në shtresën e zbrazët, e cila mban temperaturën e brendshme konstante dhe kursen kostot e energjisë elektrike për kondicionerin. Ai gjithashtu ka sistem unik operativ, performancë të besueshme dhe funksionim të qetë. Avantazhi është se kur blindi i huallit është i mbyllur, pozicioni i dritares bllokuese është i vogël, kështu që ju mund të merrni një ndjenjë më të madhe të hapësirës brenda.

    

   Ne ofrojmë mostra falas gjithashtu të disponueshme për ju për të kontrolluar cilësinë dhe për të zgjedhur ngjyrën direkt para porosisë. Për më tepër, pëlhurat tona janë të pasura me ngjyra dhe ndjekin trendin e modës ndërkombëtare.

  • Free Sample Cordless Cellular Shade Fabric 20mm

   Mostër falas Pëlhurë pa hije celulare me hije 20 mm

   Hije qelizore kanë qenë të njohura në Evropë. Pasi u prezantuan në Kinë në vitet e fundit, ato përdoren shpesh në vila, konservator dhe shtëpi. Shumica e pëlhurave të hijeve qelizore janë bërë nga pëlhura jo të endura, dhe sipërfaqja është e sheshtë, e cila ka efektet e anti-ultravjollcës, pluhurit dhe lagështisë. Pëlhura e hijeve qelizore trajtohet me një proces të veçantë për të parandaluar elektricitetin statik, acarin dhe ujin, dhe nuk është e lehtë për të grumbulluar pluhur dhe myk, dhe pastrohet dhe mirëmbahet lehtë.

    

   Madhësia e pëlhurës së hijeve qelizore është e mirë, dhe ka ngjyra të ndryshme të njohura për t'u zgjedhur. Mostra falas gjithashtu të disponueshëm për ju për të kontrolluar cilësinë dhe për të zgjedhur ngjyrën direkt para porosisë.

  • Heat Resistant Soundproof Honeycomb Blinds Fabric Semi-Blackout

   Rezistent ndaj nxehtësisë Pëlhurë gjysmëmbyllje e blinds të kumbimit të zhurmës

   Pëlhura e blinds me huall mjalti është një lloj i ri i materialit ndërtimor të dekorimit të dritares së gjelbër për mbrojtjen e mjedisit. Dizajni unik lejon që ajri të ruhet në shtresën e zbrazët, e cila mban temperaturën e brendshme konstante dhe kursen kostot e energjisë elektrike për kondicionerin.

    

   Pëlhura është antistatike, nuk thith grimca të forta në ajër dhe nuk ngjitet në pluhur.

    

   Madhësia është konstante, materiali i pëlhurës përcakton se nuk është i lakueshëm dhe nuk do të deformohet, dhe do të ruajë rrafshinë e saj për një kohë të gjatë.

    

   Pastrimi i pëlhurave blinds krimb është gjithashtu shumë i thjeshtë, duhet vetëm të përdorni pluhurat për pendë ose të përdorni një tharëse flokësh ose fshesë me korrent për ta pastruar atë. Asnjëherë mos e hiqni dhe lajeni në ujë. Rekomandohet që tharëse flokësh të ndizet me ajër të ftohtë.

  • Modern Design Honeycomb Pleated Blinds Fabric For Restaurants

   Dizajn Modern Pëlhurë Blinds Pleated huall mjalti për Restorante

   Blinds pleated janë të përshtatshme për dhoma gjumi, dhoma të jetesës, dhoma studimi, dhoma ngrënie, papafingo dhe vende të tjera. Pëlhura e verbër e palosur është e frymëzuar nga modeli i ndërtesës më të përsosur në botë - modeli i huallit. Struktura unike e huallit mund të formojë një shtresë unike barriere në "huallin" e zbrazët Lëreni ajrin të qëndrojë në "vrimën e bletës" (shtresa statike e ajrit), të ruajë në mënyrë efektive ekuilibrin e temperaturës së brendshme, izolimin e nxehtësisë dhe ngrohtësinë, dhe të krijojë një ftohje verë dhe mjedis të ngrohtë dimëror.

    

   Ne ofrojmë mostra falas gjithashtu të disponueshme për ju për të kontrolluar cilësinë dhe për të zgjedhur ngjyrën direkt para porosisë. Për më tepër, pëlhurat tona janë të pasura me ngjyra dhe ndjekin trendin e modës ndërkombëtare.

  • New Design Wholesale Honeycomb Organ Curtain Fabric 38mm

   Pëlhurë Perde Organike me Shumice me Shumice Dizajn 38mm

   Perde organike ose blinds kanë qenë të njohura në Evropë. Pasi u prezantuan në Kinë në vitet e fundit, ato përdoren shpesh në vila, konservator dhe shtëpi. Pastrimi i pëlhurës së perdes së organeve është në të vërtetë shumë i thjeshtë, por ju lutemi vini re se metoda nuk mund të përdoret gabim, ne zakonisht duhet të përdorim vetëm pluhurosës të pendës ose mjete të buta pastrimi. Ose përdorni një tharëse flokësh ose fshesë me korrent për ta pastruar atë. Asnjëherë mos e hiqni dhe lajeni në ujë. Rekomandohet që tharëse flokësh të ndizet me ajër të ftohtë. Përdorni një leckë të butë ose sfungjer të lagur me ujë të ngrohtë për të fshirë perdet. Nëse është e nevojshme, shtoni një detergjent të butë, fshijeni butësisht për të parandaluar rrudhatjen.

    

   Ne ofrojmë mostra falas gjithashtu të disponueshme për ju për të kontrolluar cilësinë dhe për të zgjedhur ngjyrën direkt para porosisë. Për më tepër, pëlhurat tona janë të pasura me ngjyra dhe ndjekin trendin e modës ndërkombëtare.

  12 Tjetra> >> Faqja 1/2