• banner
 • Pëlhurë me krem ​​mbrojtës nga dielli

  • 5 Years Warranty Sunscreen Roller Type Glass Fiber Fabric

   Garanci prej 5 vjetësh Pëlhurë me fibra qelqi me mbrojtës nga dielli Lloji i rulit

   Me theksin e arkitekturës moderne në hije, kërkesa në rritje për produktet e hijezimit ka shkaktuar gjithashtu rinovimin e pëlhurave të blinds. Pëlhura moderne e blinds integron ngjyrën, transparencën, mbrojtjen e mjedisit dhe dekorimin dhe janë të mirëpritura nga të gjitha sferat e jetës. Ato gjithashtu na lejojnë t'i afrohemi natyrës dhe t'i kushtojmë vëmendje jetës. Materiali i pëlhurës së blinds kryesisht përfshin materialin e përbërë polimer me fibra qelqi dhe materialin e përbërë polimer me fibër poliestër.

    

   Pëlhura me fibra qelqi Groupeve ka qëndrueshmëri të shkëlqyeshme dimensionale, koeficienti i deformimit pas ndryshimit të temperaturës dhe stresit është i vogël, dhe forca në tërheqje është e fortë, vlerësimi i zjarrit është i lartë dhe jeta e shërbimit është shumë e gjatë.

  • China Eco-friendly Fiberglass Sunscreen Fabric 5% Openness

   Pëlhurë kremi kundër diellit me fije qelqi eko-miqësore Hapja prej 5%

   Pëlhura prej kremi dielli me tekstil me fije qelqi është e endur nga PVC e mbështjellur me fibra qelqi me rezistencë të lartë përmes një procesi të veçantë. Ka hapje të ndryshme për ju që të zgjidhni, të tilla si 1%, 3%, 5%, 10%. Midis tyre, pëlhura e hapjes prej 10% mund të marrë dritë dhe transparencë të mirë natyrore, por performanca kundër rrezatimit diellor dhe shkëlqimit të dritës është më e keqe. Në përgjithësi rekomandojmë përdorimin e pëlhurave me një raport hapjeje 10% në disa drejtime të ekspozimit në diell (të tilla si veriu). Do të përdoret gjithashtu në disa mure me perde qelqi me ngjyra për të marrë ndriçimin dhe transparencën më të mirë natyrore.

    

   Në verë, ka shumë lloje të pëlhurave me mbrojtje nga dielli me tekstil me fije qelqi për shkak të organizimit, hapjes dhe ngjyrës së ndryshme, zgjedhja e pëlhurave me mbrojtje nga dielli prej tekstil me fije qelqi duhet të marrë në konsideratë dy drejtime, përkatësisht cilësinë e vetë pëlhurës dhe mjedisin e aplikimit. Ne mund t'u japim rekomandimin më të mirë klientëve tanë.

  • Eco-friendly Antibacterial Outdoor Fiberglass Solar Screen Fabric

   Pëlhurë me ekran diellor me fije qelqi në natyrë antibakteriale eko-miqësore

   Fibra e qelqit është një material inorganik jo metalik me performancë të shkëlqyeshme dhe një pjesë të rëndësishme të pëlhurave me krem ​​mbrojtës nga dielli. Përbërësit janë silicë, alumin, oksid kalciumi, oksid bor, oksid magnezi, oksid natriumi dhe të ngjashme. Pëlhura me ekran diellor me lesh xhami është bërë nga minerale natyrore (kuarc, rërë, sode, gëlqere). Para endjes, secila fibër qelqi është e veshur me PVC, e thurur nga një thur dhe në fund vendoset dhe përforcohet me nxehtësi. Kjo formë në një pëlhurë të rregullt të endjes.

    

   Përbërja e pëlhurave me ekran diellor me tekstil me fije qelqi është 35% tekstil me fije qelqi dhe 65% PVC ose 30% tekstil me xham dhe 70% PVC sipas hapjes së ndryshme.

  • Eco-friendly Fiberglass Sunscreen Fabric 36% Fiberglass And 64% PVC

   Pëlhurë kremi kundër diellit me lesh xhami eko-miqësore 36% tekstil me fije qelqi dhe 64% PVC

   Pëlhura prej kremi dielli me tekstil me fije qelqi është e endur nga PVC e mbështjellur me fibra qelqi me rezistencë të lartë përmes një procesi të veçantë. Shtë pa metale të rënda dhe substanca të dëmshme, të sigurt dhe eko-miqësor, pa erë të çuditshme, pa dëmtim të trupit të njeriut, qëndrueshmëri shumë të lartë, elegante dhe të bukur, dhe përputhja e ngjyrave është gjithashtu e përshtatshme për dekorimin modern.

    

   Ekzistojnë shumë lloje të pëlhurave të kremit prej dielli me tekstil me fije qelqi për shkak të organizimit, hapjes dhe ngjyrës së ndryshme, kështu që mënyra se si të zgjidhni pëlhura kremi prej dielli me tekstil me fije qelqi është veçanërisht e rëndësishme. Ne mund të ofrojmë mostra falas për klientët tanë në mënyrë që të zgjidhni pëlhurën dhe të kontrolloni drejtpërdrejt cilësinë. Për më tepër, të gjitha pëlhurat tona janë testuar para transportimit për të siguruar cilësinë.

  • Factory Price Roller Blinds Fiberglass Sunscreen Fabric

   Blinds Roller Çmimi Fabrika Pëlhurë me krem ​​mbrojtës nga dielli me lesh xhami

   Pëlhura prej kremi dielli me tekstil me fije qelqi është e endur nga PVC e mbështjellur me fibra qelqi me rezistencë të lartë përmes një procesi të veçantë. Mund të bllokojë në mënyrë efektive rrezet e diellit dhe rrezet ultraviolet, të cilat janë të dobishme për shëndetin; filtroni dritën e shkëlqimit, merrni dritën natyrale, përmirësoni cilësinë e dritës së brendshme, përmirësoni komoditetin e fushës vizuale; zvogëlojnë humbjen e vijave të verdha dhe ujit, dhe mund të shohin qartë jashtë pa shkatërruar efektin vizual transparent. Ka hapje të ndryshme për ju që të zgjidhni, të tilla si 1%, 3%, 5%, 10%. Isshtë faktori kryesor që përcakton funksionin e hijëzimit të pëlhurës.

    

   Në verë, ka shumë lloje të pëlhurave me krem ​​mbrojtës nga dielli, për shkak të organizimit, hapjes dhe ngjyrës së ndryshme.

  • Fashionable Fiberglass Sunscreen Fabric 38% Fiberglass And 62% PVC

   Pëlhurë kremi dielli me tekstil me fije qelqi në modë 38% tekstil me fije qelqi dhe 62% PVC

   Pëlhura prej kremi dielli me tekstil me fije qelqi është e endur nga PVC e mbështjellur me fibra qelqi me rezistencë të lartë përmes një procesi të veçantë. Ka hapje të ndryshme për ju që të zgjidhni, të tilla si 1%, 3%, 5%, 10%. Isshtë faktori kryesor që përcakton funksionin e hijëzimit të pëlhurës. Ne mund të zgjedhim pëlhura të ndryshme të hapjes në përputhje me nevojat e zonës ku ndodhet ndërtesa. 5% zakonisht përdoret gjerësisht, bllokon rrezatimin diellor. Për të kontrolluar shkëlqimin e ndritshëm dhe për të marrë dritë natyrore dhe transparencë të mirë, ne zakonisht e rekomandojmë atë në jug.

    

   Si përmbledhje, ekzistojnë shumë lloje të pëlhurave me krem ​​mbrojtës nga dielli me lesh xhami për shkak të organizimit, hapjes dhe ngjyrës së ndryshme, zgjedhja e pëlhurave me krem ​​mbrojtës nga dielli duhet të marrë parasysh dy drejtime, përkatësisht cilësinë e vetë pëlhurës dhe mjedisin e aplikimit. Ne mund t'u japim rekomandimin më të mirë klientëve tanë.

  • Flame Retardant Fiberglass Sunscreen Fabric For Office

   Pëlhurë kremi dielli prej tekstil me fije qelqi retardant për flakë

   Pëlhura prej kremi dielli me tekstil me fije qelqi është e endur nga PVC e mbështjellur me fibra qelqi me rezistencë të lartë përmes një procesi të veçantë. Ai jo vetëm që mund të eleminojë deri në 80% të rrezatimit diellor, por gjithashtu të ruajë qarkullimin e ajrit të brendshëm dhe mund të shohë qartë pamjet e jashtme. Ka veti retardante të flakës që nuk gjenden në pëlhura të tjera. Pëlhura e vërtetë me krem ​​mbrojtës nga dielli nuk do të deformohet ose karbonizohet sepse skeleti i brendshëm i pëlhurës është fije qelqi pas djegies. Për pëlhura të zakonshme, i gjithë skeleti digjet dhe karbonizohet pas zjarrit.

    

   Ekzistojnë shumë lloje të pëlhurave të kremit prej dielli me tekstil me fije qelqi për shkak të organizimit, hapjes dhe ngjyrës së ndryshme, kështu që mënyra se si të zgjidhni pëlhura kremi prej dielli me tekstil me fije qelqi është veçanërisht e rëndësishme.

  • Good Flatness Outdoor Blinds Fiberglass Sunscreen Fabric 2.5m Width

   Rrafshime të mira Blinds Outdoor Pëlhurë me fije qelqi Pëlhurë kremi me diell Gjerësi 2.5m

   Pëlhura prej kremi dielli me tekstil me fije qelqi është e endur nga PVC e mbështjellur me fibra qelqi me rezistencë të lartë përmes një procesi të veçantë. Shtë një mineral natyral dhe nuk siguron një mjedis për rritjen e baktereve. Bakteret nuk mund të riprodhohen dhe pëlhura nuk do të jetë e mykur. Nuk thith grimcat e ngurta në ajër dhe nuk përmbahet as në pluhur, gjë që mund të zvogëlojë në mënyrë efektive sasinë e pluhurit. Për më tepër, nuk është e nevojshme të përforcohet, rezistenca natyrore e grisjes, me rezistencë të konsiderueshme të erës dhe vetitë mekanike i rezistojnë përdorimit të shpeshtë.

  • Home Decor Fiberglass Sunscreen Fabric 38% Fiberglass And 62% PVC

   Dekor shtëpie Tekstil me fije qelqi pëlhurë kremi kundër diellit 38% tekstil me fije qelqi dhe 62% PVC

   Pëlhura prej kremi dielli me tekstil me fije qelqi është e endur nga PVC e mbështjellur me fibra qelqi me rezistencë të lartë përmes një procesi të veçantë. Mund të bllokojë në mënyrë efektive rrezet e diellit dhe rrezet ultraviolet, të cilat janë të dobishme për shëndetin; filtroni dritën e shkëlqimit, merrni dritën natyrale, përmirësoni cilësinë e dritës së brendshme, përmirësoni komoditetin e fushës vizuale; zvogëlojnë humbjen e vijave të verdha dhe ujit, dhe mund të shohin qartë jashtë pa shkatërruar efektin vizual transparent. Ka hapje të ndryshme për ju që të zgjidhni, të tilla si 1%, 3%, 5%, 10%. Isshtë faktori kryesor që përcakton funksionin e hijëzimit të pëlhurës. Ne mund t'u japim rekomandimin më të mirë klientëve tanë.

    

   Isshtë i përshtatshëm për hotele, vila, rezidenca të niveleve të larta, vende të kohës së lirë, etj. Gjatësia e pëlhurës me diell prej tekstil me fije qelqi Groupeve është 30 milion për rrotullim. Secila rrotull e paketuar në një tub letre të fortë.

  • Most Popular Fiberglass Sunscreen Fabric 5% Openness

   Pëlhura më e popullarizuar me krem ​​dielli me tekstil me fije qelqi Hapje prej 5%

   Pëlhura prej kremi dielli me tekstil me fije qelqi është e endur nga PVC e mbështjellur me fibra qelqi me rezistencë të lartë përmes një procesi të veçantë. Ka hapje të ndryshme për ju që të zgjidhni, të tilla si 1%, 3%, 5%, 10%. Midis tyre, hapja prej 1% deri 3% e rrobave mund të bllokojë nxehtësinë e gjeneruar nga rrezatimi diellor në masën më të madhe dhe të kontrollojë shkëlqimin e ndritshëm, por drita natyrore do të hyjë më pak dhe efekti i transparencës është relativisht i dobët. Prandaj, ne zakonisht e rekomandojmë atë në disa drejtime të rrezatimit nga dielli (të tilla si perëndimi) dhe kur muri i perdes është xham transparent. Për të zgjidhur problemin e rrezatimit të fuqishëm të nxehtësisë dhe rrezeve diellore verbuese.

    

   Si përmbledhje, ekzistojnë shumë lloje të pëlhurave me krem ​​mbrojtës nga dielli me lesh xhami për shkak të organizimit, hapjes dhe ngjyrës së ndryshme, zgjedhja e pëlhurave me krem ​​mbrojtës nga dielli duhet të marrë parasysh dy drejtime, përkatësisht cilësinë e vetë pëlhurës dhe mjedisin e aplikimit. Ne mund t'u japim rekomandimin më të mirë klientëve tanë.

  • Outdoor Blinds And Awnings Porch Fiberglass Solar Screen Fabric

   Blinds dhe Awnings Outdoor pëlhurë me fije qelqi ekran diellor pëlhurë

   Pëlhura me ekran diellor prej tekstil me fije qelqi është e endur nga PVC e mbështjellur me fibra qelqi me rezistencë të lartë përmes një procesi të veçantë. Përparësitë e pëlhurave me krem ​​mbrojtës nga dielli mund të përmblidhen thjesht si: hije dielli, izoluese dhe transparente.

   Në mënyrë të veçantë i referohet:

   1. Bllokoni nxehtësinë e gjeneruar nga rrezatimi diellor, zvogëloni në mënyrë efektive ngarkesën e kondicionerit;

   2. Filtroni shkëlqimin e ndritshëm, merrni dritë natyrore, përmirësoni cilësinë e ambienteve të brendshme dhe komoditetin vizual;

   3. Përftoni një transparencë të shkëlqyeshme, e cila jo vetëm që mund të shijojë pamjen e qartë natyrore jashtë, por edhe të parandalojë që të huajt të mos vështrojnë;

   4. Bllokoni në mënyrë efektive rrezet e forta ultraviolet që të hyjnë në dhomë, gjë që është e dobishme për shëndetin.

  • Transparent Fiberglass Sunscreen Fabric 5% Openness

   Pëlhurë kremi dielli me tekstil me fije qelqi transparencë 5% hapje

   Pëlhura prej kremi dielli me tekstil me fije qelqi është e endur nga PVC e mbështjellur me fibra qelqi me rezistencë të lartë përmes një procesi të veçantë. Përparësitë e pëlhurave me krem ​​mbrojtës nga dielli mund të përmblidhen thjesht si: hije dielli, izoluese dhe transparente.

   Në mënyrë të veçantë i referohet:

   1. Hijëzimi dhe izolimi i nxehtësisë, zvogëlojnë në mënyrë efektive ngarkesën e kondicionerit dhe kursejnë fuqinë e kondicionerit;

   2. Ndërsa bëni hije në mënyrë efektive, merrni një fushë të mirë vizuale pa ndikuar në shkëlqimin e shtëpisë.

   3. Përftoni një transparencë të shkëlqyeshme, e cila jo vetëm që mund të shijojë pamjen e qartë natyrore jashtë, por edhe të parandalojë që të huajt të mos vështrojnë;

   4. Bllokoni në mënyrë efektive rrezet e forta ultraviolet që të hyjnë në dhomë, gjë që është e dobishme për shëndetin.

  12 Tjetra> >> Faqja 1/2