• banner
 • Pëlhurë blinds me rroba tekstil me fije qelqi

  • Double Roller Blinds Fiberglass Blackout Fabric

   Blinds Double Roller Blinds pëlhurë me ndërprerje tekstil me fije qelqi

   Pëlhura e ndërprerjes së tekstilit me xham është bërë prej 40% tekstil me fije qelqi dhe 60% PVC përmes një procesi të veçantë. Nuk thith grimcat e ngurta në ajër dhe nuk përmbahet pluhurit, i cili mund të zvogëlojë në mënyrë efektive sasinë e pluhurit. Përveç kësaj isshtë një mineral natyral dhe nuk siguron një mjedis për rritjen e baktereve. Bakteret nuk mund të riprodhohen dhe pëlhura nuk do të jetë e mykur. Përdoret gjerësisht në jetën tonë. Për shembull, ndërtesa publike (gjimnaz, teatër i madh, terminal aeroporti, qendër ekspozite), ndërtesë zyre, hotel (restorant, dhomë mysafirësh, palestër, dhomë takimesh) dhe shtëpi (dhomë gjumi, dhomë studimi, dhomë ndenje, banjo, kuzhinë, dhomë dielli , ballkon).

    

   Gjerësia maksimale që ne bëjmë është 3m. Dhe trashësia është rreth 0.38 mm. Gjatësia e pëlhurës së ndërprerjes së tekstilit me xham është 30 mper. Secila rrotull e paketuar në një tub letre të fortë.

  • Eco-friendly Antibacterial Blackout Fiberglass Fabric For Roller Blinds

   Pëlhurë me fije qelqi ndërprerje antibakteriale ekologjike për blinds rul

   Pëlhura me tekstil me fije qelqi është bërë prej 40% tekstil me fije qelqi dhe 60% PVC përmes një procesi të veçantë. Shtë pa metale të rënda dhe substanca të dëmshme, të sigurt dhe eko-miqësor, pa erë të çuditshme, pa dëmtim të trupit të njeriut, qëndrueshmëri shumë të lartë, elegante dhe të bukur, dhe përputhja e ngjyrave është gjithashtu e përshtatshme për dekorimin modern. Përdoret gjerësisht për ambiente të ndryshme, të tilla si zyra, hoteli, restorantet dhe shtëpia.

    

   Gjatësia e pëlhurës prej tekstil me fije qelqi është 30 milion për rrotullim. Secila rrotull e paketuar në një tub letre të fortë. Testi i cilësisë duhet të bëhet para transportimit.

  • Eco-friendly Fiberglass Fabric 100% Blackout For Home

   Pëlhurë me fije qelqi eko-miqësore 100% ndërprerje për shtëpi

   Pëlhura me tekstil me fije qelqi është bërë prej 40% tekstil me fije qelqi dhe 60% PVC përmes një procesi të veçantë. Isshtë rezistent ndaj gërryerjeve të ndryshme kimike si acidi dhe alkali; me rezistencë të lehtë ndaj plakjes dhe rezistencë ndaj motit; jo-higroskopike, hidrofobe dhe rezistente ndaj ujit; forcë e fortë në tërheqje; i papërshkueshëm nga pluhuri, anti-djegie, anti-statike, anti-ultravjollcë; koeficienti i zgjerimit termik dhe tkurrjes është i vogël, përshkueshmëria e mirë e ajrit, qëndrueshmëria e mirë e ngjyrave, qëndrueshmëria e mirë dimensionale, pamja e bukur, nuk është e lehtë për tu ndotur, pastrohet lehtë, nuk ka deformim pas larjes, e qëndrueshme. Gjatësia e rrobave prej tekstil me fije qelqi është 30 mper. Secila rrotull e paketuar në një tub letre të fortë.

  • Flame Retardant Fiberglass Blackout Fabric 2m Width

   Pëlhura e ndërprerjes nga tekstil me fije qelqi Retardant flaka Gjerësia 2m

   Pëlhura e ndërprerjes së tekstilit me xham është bërë prej 40% tekstil me fije qelqi dhe 60% PVC përmes një procesi të veçantë. Ka veti retardante të flakës që nuk gjenden në pëlhura të tjera. Pëlhura e vërtetë me lesh xhami nuk do të deformohet ose karbonizohet sepse skeleti i brendshëm i pëlhurës është fije qelqi pas djegies. Vetë materiali i pëlhurës përcakton se nuk është i lakueshëm dhe ruan sheshimin për një kohë të gjatë. Pa luftë, zgjerim dhe tkurrje <0,5%. Për më tepër, nuk është e nevojshme të përforcohet, rezistenca natyrore e grisjes, me rezistencë të konsiderueshme të erës dhe vetitë mekanike i rezistojnë përdorimit të shpeshtë.

   Gjerësia maksimale që ne bëjmë është 3m. Dhe trashësia është rreth 0.38 mm. Gjatësia e pëlhurës së ndërprerjes së tekstilit me xham është 30 mper. Secila rrotull e paketuar në një tub letre të fortë.

  • High Quality Anti-UV PVC Curtain Fiberglass Blackout Fabric

   Pëlhurë me ndërprerje me tekstil me fije qelqi me perde PVC me cilësi të lartë

   Pëlhura e ndërprerjes së tekstilit me xham është bërë prej 40% tekstil me fije qelqi dhe 60% PVC përmes një procesi të veçantë. Nuk thith grimcat e ngurta në ajër dhe nuk përmbahet pluhurit, i cili mund të zvogëlojë në mënyrë efektive sasinë e pluhurit. Përveç kësaj isshtë një mineral natyral dhe nuk siguron një mjedis për rritjen e baktereve. Bakteret nuk mund të riprodhohen dhe pëlhura nuk do të jetë e mykur. Përdoret gjerësisht për ambiente të ndryshme, të tilla si zyra, hoteli, restorantet.

    

   Gjerësia maksimale që ne bëjmë është 3m dhe trashësia është rreth 0.38 mm. Gjatësia e pëlhurës së ndërprerjes së tekstilit me xham është 30 mper. Secila rrotull e paketuar në një tub letre të fortë.

  • Most Popular Window Blinds Fiberglass Blackout Fabric

   Pëlhura më e popullarizuar e dritareve Pëlhura e ndërprerjes me lesh xhami

   Pëlhura e ndërprerjes së tekstilit me xham është bërë prej 40% tekstil me fije qelqi dhe 60% PVC përmes një procesi të veçantë. Në mjedisin afatgjatë të dritës së diellit, qëndrueshmëria e ngjyrës së pëlhurës duhet të arrijë një standard të caktuar për të parandaluar zbehjen e pëlhurës. Për produktet me stres të dukshëm ose kërkesa tërheqëse, duhet të merret parasysh qëndrueshmëria në tërheqje e rrobave. Për shembull, blinds me rul ultra të lartë në ndërtesat publike dhe perde tavan me forcë të lartë në tërheqje duhet të përdorin pëlhurë me fije qelqi.

    

   Në këto rrethana, pëlhura e ndërprerjes së tekstilit me xham është një zgjedhje perfekte. Jo vetëm që mund të mbrojë privatësinë, por edhe një strukturë miqësore me mjedisin.

  • Top Quality PVC Coated Fiberglass Blackout Fabric For Office

   Pëlhurë me ndërprerje të tekstilit me fije qelqi të veshura me cilësi të lartë për zyrë

   Pëlhura e ndërprerjes së tekstilit me xham është bërë prej tekstil me fije qelqi dhe PVC përmes një procesi të veçantë. Shtë pa metale të rënda dhe substanca të dëmshme, të sigurt dhe eko-miqësor, pa erë të çuditshme, pa dëmtim të trupit të njeriut, qëndrueshmëri shumë të lartë, elegante dhe të bukur, dhe përputhja e ngjyrave është gjithashtu e përshtatshme për dekorimin modern.

    

   Pëlhura e ndërprerjes me lesh xhami është bërë nga minerale natyrale (kuarc, rërë, sode, gëlqere). Përdoret gjerësisht për ambiente të ndryshme, të tilla si zyra, hoteli, restorantet dhe shtëpia. Përbërja e pëlhurave të ndërprerjes së tekstilit me xham është 40% tekstil me fije qelqi dhe 60% PVC, tre shtresa PVC dhe 1 shtresë prej tekstil me fije qelqi. Gjerësia maksimale që ne bëjmë është 3m dhe trashësia është rreth 0.38 mm. Gjatësia e pëlhurës së ndërprerjes së tekstilit me xham është 30 mper.

  • UV Protect Blackout Fiberglass Fabric 40% Fiberglass And 60% PVC

   Pëlhurë me lesh xhami Protect Blackout Blackware 40% tekstil me fije qelqi dhe 60% PVC

   Fibra e qelqit është një material inorganik jo metalik me performancë të shkëlqyeshme dhe një pjesë të rëndësishme të pëlhurave me krem ​​mbrojtës nga dielli. Përbërësit janë silicë, alumin, oksid kalciumi, oksid bor, oksid magnezi, oksid natriumi dhe të ngjashme.

    

   Pëlhura prej tekstil me fije qelqi është bërë nga minerale natyrore (kuarc, rërë, sode, gëlqere). Përdoret gjerësisht për ambiente të ndryshme, të tilla si zyra, hoteli, restorantet dhe shtëpia. Gjatësia e rrobave prej tekstil me fije qelqi është 30 mper. Secila rrotull e paketuar në një tub letre të fortë. Gjerësia maksimale që ne bëjmë është 3m dhe trashësia është rreth 0.38 mm.

  • Vertical Blinds Fiberglass Blackout Fabric For Home

   Blinds vertikale Pëlhurë me ndërprerje tekstil me fije qelqi për shtëpi

   Pëlhura e ndërprerjes së tekstilit me xham është bërë prej tekstil me fije qelqi dhe PVC përmes një procesi të veçantë. Nuk thith grimcat e ngurta në ajër dhe nuk përmbahet pluhurit, i cili mund të zvogëlojë në mënyrë efektive sasinë e pluhurit. Ai gjithashtu mund të bllokojë në mënyrë efektive rrezet e diellit dhe rrezet ultraviolet, të cilat janë të dobishme për shëndetin. Shtë i përshtatshëm për hotele, vila, rezidenca të nivelit të lartë, vende të kohës së lirë, etj.

    

   Gjatësia e pëlhurës së ndërprerjes së tekstilit me xham është 30 mper. Secila rrotull e paketuar në një tub letre të fortë. Gjerësia maksimale që ne bëjmë është 3m. Dhe trashësia është rreth 0.38 mm.

  • Waterproof Exterior Roller Blinds Fiberglass Blackout Fabric

   Pëlhura e jashtme e rulit të papërshkueshëm nga uji pëlhurë me ndërprerje nga tekstil me fije qelqi

   Pëlhura e ndërprerjes së tekstilit me xham është bërë prej 40% tekstil me fije qelqi dhe 60% PVC përmes një procesi të veçantë. Përdoret gjerësisht në jetën tonë. Për shembull, ndërtesa publike (gjimnaz, teatër i madh, terminal aeroporti, qendër ekspozite), ndërtesë zyre, hotel (restorant, dhomë mysafirësh, palestër, dhomë takimesh) dhe shtëpi (dhomë gjumi, dhomë studimi, dhomë ndenje, banjo, kuzhinë, dhomë dielli , ballkon). Ajo përbëhet nga tre shtresa PVC dhe 1 shtresë prej tekstil me fije qelqi.

    

   Gjerësia maksimale që ne bëjmë është 3m. Dhe trashësia është rreth 0.38 mm. Gjatësia e pëlhurës së ndërprerjes së tekstilit me xham është 30 mper. Secila rrotull e paketuar në një tub letre të fortë.

  • Waterproof Fiberglass Blackout Fabric For Office

   Pëlhurë e papërshkueshme nga uji tekstil me fije qelqi për zyre

   Pëlhura e ndërprerjes së tekstilit me xham është bërë prej 40% tekstil me fije qelqi dhe 60% PVC përmes një procesi të veçantë. Ka veti retardante të flakës që nuk gjenden në pëlhura të tjera. Pëlhura e vërtetë me lesh xhami nuk do të deformohet ose karbonizohet sepse skeleti i brendshëm i pëlhurës është fije qelqi pas djegies. Përdoret gjerësisht në jetën tonë. Për shembull, ndërtesa publike, ndërtesa për zyra, hotel dhe shtëpi.

    

   Pëlhura e ndërprerjes së tekstilit me xham të përbërë nga tre shtresa PVC dhe 1 shtresë prej tekstil me fije qelqi. Gjerësia maksimale që bëjmë është 3m. Dhe trashësia është rreth 0.38 mm. Ka më shumë se 100 lloje ngjyrash të disponueshme për prodhuesit e blinds. Gjatësia e pëlhurës së ndërprerjes së tekstil me fije qelqi është 30 mper. Secila rrotull e paketuar në një tub letre të fortë.

  • Waterproof Fiberglass Roller Blinds Blackout Fabric 3m Width

   Blinds Roller blinds i papërshkueshëm nga uji Pëlhurë ndërprerje Gjerësia 3m

   Pëlhura e ndërprerjes së tekstilit me xham është bërë prej 40% tekstil me fije qelqi dhe 60% PVC përmes një procesi të veçantë. Ka veti retardante të flakës që nuk gjenden në pëlhura të tjera. Pëlhura e vërtetë me lesh xhami nuk do të deformohet ose karbonizohet sepse skeleti i brendshëm i pëlhurës është fije qelqi pas djegies. Përdoret gjerësisht në jetën tonë. Për shembull, ndërtesa publike, ndërtesa për zyra, hotel dhe shtëpi.

    

   Pëlhura e ndërprerjes së tekstilit me xham të përbërë nga tre shtresa PVC dhe 1 shtresë prej tekstil me fije qelqi. Gjerësia maksimale që bëjmë është 3m. Dhe trashësia është rreth 0.38 mm. Ka më shumë se 100 lloje ngjyrash të disponueshme për prodhuesit e blinds. Gjatësia e pëlhurës së ndërprerjes së tekstil me fije qelqi është 30 mper. Secila rrotull e paketuar në një tub letre të fortë.