8% Hapja

 • China Wholesale Simple Bead Rope Customized Sunscreen Roller Blinds

  Blinds Roller Sunscreen të personalizuara me shumicë në Kinë me shumicë të thjeshtë

  Parametrat e produktit Specifikimi për Serinë 8000 Përbërja: 30% Poliester, 70% PVC Gjerësia Standarde: 250cm, 300cm Gjatësia Standarde për Rrotull: 30m (gjerësia jo fikse për shkak të sistemit të kontrollit të sasisë) Faktori i Hapjes: Rreth 8% Trashësia: 0.85mm ± 5% Pesha e rrjetës së zonës: 430g / m2 ± 5% Forca e thyerjes: Mbështilleni 1670N / 5cm, Pëlhurë 1480N / 5cm Anti-ultravjollcë: Rreth 92% Klasifikimi i Zjarrit NFPA701 (USA) Rrjetë / In (inç) 50 * 44 Qëndrueshmëria e Ngjyrës KLASA 4.5, AATCC 16-2003 Pastroni dhe mirëmbani: l ...
 • China Windows Sun Shade Polyester Sunscreen Rolling Motorized Blind Fabric

  Pëlhurë e verbër me motor rrotullues poliestër hijesh dielli Windows Windows

  Qëndrueshmëria e ngjyrës, vlera PH

   

  1. Qëndrueshmëria e ngjyrës

  Megjithëse nuk ka prova të mjaftueshme për të provuar se të gjitha ngjyrat e përdorura në pëlhura me hije poliestër në Kinë janë të dëmshme për njerëzit, është e sigurt që forcimi i qëndrueshmërisë së ngjyrave të pëlhurave të verbër të lyer me bojë mund të zvogëlojë dëmin e tyre të mundshëm.

   

  Prandaj, është gjithashtu e nevojshme t'i kushtohet vëmendje qëndrueshmërisë së ngjyrave të pëlhurave të hijes së diellit në Kinë.