10% Hapja

 • Foldable Window Sun Shade Solar Sunscreen Fireproof Roller Blinds Fabric

  Pëlhurë blinds Rolling Fireproof Roller Firescreen Window Foldable Window Sun Sunscreen

  Pëlhurë diellore dielli

   

  Nëse bukuria është vetëm për sipërfaqen, ajo mund të bëjë vetëm sytë të lumtur, nëse bukuria mund të përhapet nga e brendshme, ajo mund të bëjë që shpirti të shijojë, ti e njeh jetën dhe unë të njoh ty.

   

  Blindat janë një pjesë e orendive të rëndësishme të buta në shtëpitë e reja. Ato janë të domosdoshme në dhomën e ndenjes, dhomën e gjumit, divanin, etj. Ata kanë ndikim të madh në efektin e përgjithshëm të dekorimit të shtëpisë.

 • China Manufacturer Sunscreen Roller Blinds Fabric Sunshade Curtain Blinds

  Blinds Roller Sunscreen Roller Blinds Perde Perde Perde Perde Perde

  Bojë që përmban formaldehid dhe amoniak

   

  Formaldehid

   

  Pëlhura të ndryshme me hije shpesh i nënshtrohen trajtimeve kundër tkurrjes, kundër djegies, rrudhave dhe rregullimit të ngjyrave gjatë ngjyrosjes dhe përfundimit. Në përgjithësi, kërkohen reaksione të ndërlidhjes, dhe formaldehidi është një agjent i ndërlidhjes i përdorur gjerësisht.

   

  Për shkak të paplotësisë së ndërlidhjes, formaldehidi që nuk ka marrë pjesë në reaksionin e ndërlidhjes ose formaldehid i prodhuar nga hidroliza do të lirohet nga pëlhura e hijes së diellit, e cila do të shkaktojë acarim të fortë në mukozën, lëkurën dhe sytë e traktit respirator , madje edhe duke shkaktuar alergji dhe kancer.

 • Colorful HDPE Anti UV Foldable Window Sunscreen Roller Blinds Sun Shade Mesh

  Rreze kremi mbrojtës për rrezet e diellit me dritë të palosshme me dritë të bardhë HDPE Anti UV

  Blinds rul me shirita

   

  Si të bëjmë dekorimin e shtëpisë? Shumë njerëz pothuajse gërvishtin tullacin e tyre për shkak të dekorimit të shtëpisë. Ata do të mendojnë se si të vendosin raftet e librave, si të veshin dhomat e gjumit, si të përputhen me perdet dhe divanet. Sot, ne do t'ju sjellim një turne me ngjyra të përputhjes së perdeve, kutive dhe divaneve!

   

  Divan dhe perde, si dy sende të mëdha të buta në dhomën e ndenjes familjare, cilësia e bashkimit të tyre, shkalla e risisë lidhet drejtpërdrejt me bukurinë e të gjithë mjedisit të shtëpisë. Le të flasim për këtë!