• banner
  • Kain Zebra sunscreen

    • Electric White Dual Layer Roller Fabric Zebra Shade Blinds Shades

      Kain Roller Lapisan Ganda Putih Listrik Zebra Shade Blinds Shades

      Kain Roller Blind China

       

      Kanggo kulawarga, tirai bisa digunakake kanggo iyub-iyub, nglindhungi privasi, nanging uga dekorasi omah. Nanging, umume tirai anyar ngemot formaldehida. Sawise langsir anyar dituku ing omah, ora bisa digantung kanthi cepet. Sawetara langkah kudu ditindakake kanggo nyuda residu formaldehida ing langsir sadurunge bisa digunakake kanthi aman. Ayo Groupeve kanggo nerangake cara ngilangi metanol!

    • Good Quality Blackout Zebra Window Roller Blinds and Shades Polyester Sunscreen Fabric

      Roller Window Zebra Window Kualitas Irit lan Warni Kain Sunscreen Polyester

      Kain Blind Roller UV lan Waterproof

       

      Kain Zebra bisa lapis dobel, bisa nyetel dislokasi cahya lokal lan ora ngenggoni papan. Werna kebak lan murni, warna kain bermutu sing apik yaiku buah lan nyenengake, kanthi nilai fastness warna dhuwur lan tahan srengenge, ora gampang luntur.

       

      Kain berkualitas tinggi duwe katrampilan sing apik, lan ora ana cangkir utawa gelombang cangkir ing arah amba.

    • Good Quality PVC Coated Polyester Rainbow Curtains Double Layers Zebra Blind Sunshade Fabric

      Gorden Pelangi Polyester Pelapis Berkualitas apik Lapisan Ganda Kain Kain Sunshade Wuta

      Anti banyu

       

      Kanthi kain wiyar ing wiyar, masarakat duwe macem-macem panjaluk khusus kanggo kain dilapisi PVC shade, ing antarane kain pelangi langsir pelangi kanthi fungsi anti banyu uga populer.

    • High Quality Cheap Price Fire Retardant Zebra Blinds

      Rega murah Apik Apik Apik Zebra Blinds

      Fungsi kain zebra blinds

       

      Nalika gauze lan gauze tumpang tindih, lampu kasebut relatif alus, sing bisa nyuda cahya langsung nganti tartamtu. Nalika sandiworo lan langsir kasebut staggered, lampu kasebut kabeh diblokir, saengga bisa nggayuh tujuan mblokir lampu kasebut. Ana macem-macem gaya tirai zebra, lan macem-macem gaya uga duwe fungsi sing beda. Ing kasus paling umum, gaya kasebut dibagi miturut kain sing digunakake.

       

      Kain langsir Zebra umume poliester, rami lan nilon. Miturut efek teduhan kain sing beda-beda, kain kasebut bisa dipérang dadi tirai zebra semi-teduh, tirai zebra kaya linen lan tirai zebra teduh lengkap. Efek shading saka ngisor nganti dhuwur.

    • High Quality Printing Butterfly Jacquard Sunscreen Zebra Roller Blinds Fabrics

      Kualitas tinggi Kain Kupu-kupu Jacquard Sunscreen Zebra Roller Blinds Kain

      Penake

       

      Penakeane masarakat ing lingkungan njero ruangan ana gandhengane karo pirang-pirang faktor, lan suhu rata-rata suhu ing sakiwa tengene minangka parameter sing penting.

      Ing mangsa panas, radiasi surya langsung mlebu ruangan liwat kaca bakal nyebabake suhu radiasi ing permukaan padhet ruangan sing cedhak karo jendhela nambah akeh, menehi rasa manggang.

       

      Ing mangsa adhem, jendhela kaca kanthi suhu permukaan sing cukup sithik menehi rasa radiasi adhem. Ing wektu sing padha, konveksi hawa adhem sing disebabake hawa adhem mudhun ing cedhak jendhela uga ndadekake hawa adhem nyebul tumrap wong-wong sing cedhak jendela, sing nyuda rasa nyaman masarakat.

    • Home DEC Blackout Motorized Zebra Roller Shutter Shade Window Roller Blinds Fabric

      Kaca ngarep DEC Blackout Bermotor Zebra Roller Shutter Shade Window Roller Blinds Fabric

      Kain Blind Roller UV lan Waterproof

       

      Werna kain zebra sunscreen sunscreen kudu ora mung nyukupi kabutuhan dekorasi arsitektur, nanging uga kudu nggatekake bayangan sinar srengenge.

       

      (1) Yen ditrapake ing njobo, kain peteng duwe katrampilan sing luwih kuat kanggo mblokir panas sing sumringah surya tinimbang kain sing cahya amarga ora prelu nimbang warna peteng kain kasebut; yen digunakake ing njero ruangan, kain warna bisa katon luwih apik.

    • Home DEC Double Motorized Zebra Roller Window Blinds Shade Fabric

      Kaca Ngarep Ganda Bermotor Zebra Roller Window Blinds Shade Fabric

      Nalika teka ing lingkungan sing aneh, sing pertama narik kawigaten yaiku dekorasi. Dekorasi sing apik bisa menehi kita rasa anyar. Wallpaper unik, kanthi pilihan tirai sing apik, bisa uga menehi rasa sing beda. Dina iki, kita bakal ngenalake prinsip dhasar wallpaper lan tirai sing cocog karo sampeyan nalika milih sandiworo. Ayo nyiyapake kejutan impen sing apik banget kanggo urip kita.

    • Motorized Blinds Use Double Roller Zebra Solar Blind Shades Fabric

      Blinds Bermotor Gunakake Kain Roller Zebra Solar Blind Double

      Kain Blinds Roller

       

      tirai duwe peran penting kanggo nyetel warna lan nggawe swasana ing dekorasi omah. Perlu luwih akeh perhatian ing dekorasi. Nanging, ora gampang kepenak marem karo dekorasi kasebut. Banjur kepiye carane cocog karo splicing langsir?

       

      Yen dibandhingake karo tirai warna solid tradisional, tirai splicing luwih seksual. Sampeyan bisa milih bahan lan warna sing cocog miturut gaya dekorasi omah umum lan pilihan pribadi, lan uga nggawe ruangan sing monoton. Saiki kita bakal nuduhake sampeyan carane cocog warna kanthi luwih apik!

    • New Design Blackout Day and Night Zebra Rainbow Roller Blind Fabric for Decoration

      Desain Iris Anyar Dina lan Wengi Zebra Rainbow Roller Kain Wuta kanggo Dekorasi

      Kain semi-translucent: cocok kanggo ruang kantor umum, bisa komunikasi karo lingkungan sing apik ing lingkungane.

    • Nights And Day Double Blinds Sunscreen Zebra Blinds Fabric

      Wengi lan Dina Wuta Ganda Sunscreen Kain Zebra Blinds

      Roller Blind Day-Night-Zebra Shades

       

      Efek kain zebra sunscreen ing kesehatan lan lingkungan urip masarakat, nambah intensitas cahya njero ruangan lan kenyamanan lingkungan njero ruangan, kain shade iki nggawe cahya sing nembus menyang ruangan dadi alus lan nyaman, lan uga nggawe rasa alami, nambah kaendahan lingkungan njero ruangan, lan nggawe wong santai, kain lapis dobel bisa nyetel cahya. Nalika tirai dibukak, kita bisa ngrasakake pemandangan sing apik ing njaba ruangan. Nalika tirai ditutup, kabeh diisolasi saka njobo, mesthekake privasi sampeyan.

    • Outdoor Manual Zebra Sun Screen Roller Blind Sunscreen Blinds Fabrics

      Roller Layar Zebra Sun Manual Ruangan, Kain Wuta Sunscreen Wuta

      Kain Zebra sunscreen

       

      Tirai Zebra uga dikenal minangka tirai benang alus, tirai pelangi, blind blind roller, blind layer roller pindho. Kain sing dirajut digawe saka kain cilik lan kasa kanthi jembar sing padha, bisa diatasi siji lan sijine, lan sisih liyane digulung nganggo poros kanggo nyetel cahya.

       

      Nalika gauze lan gauze tumpang tindih, lampu kasebut cukup alus, nganti enteke, nyuda lampu langsung. Nalika kain lan kain kasebut staggered, lampu kasebut kabeh bakal diblokir, saengga bisa nggayuh tujuan mblokir lampu kasebut. Nalika tirai kudu dibukak kanthi lengkap, tirai bisa digulung kabeh. Wuta zebra nggabungake anget kain, kesederhanaan tirai roller, lan fungsi tirai tirai. Gampang dioperasikake lan duwe macem-macem bentuk teduh tanpa ngalang-alangi bidhang sesanti. Pilihan sing cocog kanggo dekorasi jendela kantor lan omah.

    • Outdoor Patterned Windows Zebra Blind Roller Shades Jacquard Fabric

      Pola Ruangan Windows Zebra Blind Roller Shades Jacquard Kain

      GREENGUARD Certified

       

      Kain Sunscreen MagicalTex Menang Sertifikat GREENGUARD & GREENGUARD Bocah & Sekolah

      GREENGUARD utamane ngenalake standar kualitas udara ing njero ruangan, nyedhiyakake tes pihak katelu babagan emisi produk kimia sing kurang. Nawakake produk sumber daya sing luwih sehat lan ningkatake lingkungan njero ruangan. Iki minangka standar referensi lan konten bonus kanggo LEED Green Rating Rating System. Institut Lingkungan GREENGUARD, minangka lembaga panyetelan standar sing disetujoni lan sah dening American National Standards Institute (ANSI) nyipta standar produk fleksibel sing ketat kanggo kabeh produk njero ruangan, kalebu bahan bangunan, bahan dekorasi, perabotan, bahan lantai, bahan permukaan, cat lan lapisan , agen pembersih lan produk bocah liyane ing luwih saka 20 kategori.