Lapisan Perak

  • Silver Coated Coating Window Blind Roller Shade Shading Shutter Fabric

    Jendhela Lapisan Perak Blind Roller Shade Shading Labis

    Kain kanggo Roller Blinds

     

    Nalika sampeyan ora ana ing omah, nalika cuaca ora apik, nalika udan, yen ana bledug, anggere sampeyan menet alon-alon tombol kontrol, tirai listrik bisa dibukak lan ditutup ing wektu iki, bisa uga nyadari jarak sing adoh ngalih, lan uga bisa nglindhungi lingkungan sing seger.

     

    Gorden mbukak lan nutup otomatis: yen sampeyan menet remot kontrol utawa saklar ponsel, tirai bisa mbukak lan nutup kanthi otomatis. Utamane kanggo wong tuwa sing ora gampang pindhah, tirai cerdas luwih akeh mupangate. Cukup tahan kontrol nirkabel banjur tarik langsir nganti pirang-pirang menit. Utawa switch linkage switch wektu: tirai listrik bisa dibukak lan ditutup ing wektu sing tetep, kayata 8:00 esuk, 8:00 ing wayah sore, utawa uga minangka jam alarm ..