• banner
  • Kain Blinds Shangri-la

    • 2020 New Style Triple Layer Fabric Semi-Blackout

      2020 Kain Gaya Lapisan Tripel Gaya Baru Semi-Pemadaman

      Kain lapisan telung klompok unik tekstur lan katon apik. Nyambungake kain horisontal ing antarane rong lapisan kain tipis bisa njaga ruangan supaya alus. Nguripake agul-agul kanggo nyetel intensitas cahya. Kain tekstur sing unik bisa njaga warna kanthi suwe. Shading kuwat. Reresik kain ultrasonik bisa digunakake supaya kain katon padhang kaya sing anyar.

       

      Miturut karakteristik kain lapisan telu, bisa dipérang dadi kain lapisan telung-ireng lan kain lapisan telu ireng. Bahan kain telung lapis yaiku 100% poliester. Groupeve duwe pengalaman luwih saka 16 taun kanggo nggawe kain kain lapisan sing apik lan dhuwur.

    • Customized Fashion Shangri-La Blind Fabric Semi-Blackout

      Kain Katun Shangri-La Wuta Disesuaikan Semi-Ireng

      Tirai Shangri-La minangka desain anyar sing nggabungake tirai listrik, layar jendhela, tirai venetian lan tirai roller. Wuto Shangri-La ing pasar kudu mbandhingake rong atribut kelas berat: kajelasan lan kelonggaran. Kejelasan kasebut biasane ditampilake ing kekandelan, struktur lan bahan saka benang ing sisih bolong. Nalika wuta Shangri-La sing cetha banget dibukak, cahya sing nyusup menyang ruangan luwih akeh lan alus; yen ditutup, bisa uga ndhelikake privasi kanthi apik. Gelar pinggiran sing longgar umume ditampilake ing tingkat polimerisasi bolong lan bagian benang sing padhet.

       

      Kain wuto Groupeve shangri-La bermutu bisa tahan kanthi kuat, lan ora bakal ngasilake bolongan sing luwih abot nalika digunakake saben dinane. Ringkesan, nalika milih kain, priksa kualitase, mula sampeyan bisa milih kain tirai shangri-la sing kepenak, kepenak, lan bisa dipercaya.

    • Durable Shangri-La Blind Fabric Semi-blackout

      Kain Langsung Shangri-La Blind Semi-peteng

      Tirai Shangri-La minangka desain anyar sing nggabungake tirai listrik, layar jendhela, tirai venetian lan tirai roller. Umur layanan kain tirai Shangri-La cukup dawa, tahan suhu dhuwur lan adhem kurang amarga sifat dhewe. Sejatine, masalah nyuda umur layanan amarga suhu sithik ora kedadeyan ing wilayah sing akeh sunar srengenge utawa hawa mangsa kurang. Kanthi cara iki, umur layanan Shangri-La tambah akeh.

       

      Yen lingkungan njero ruangan apik banget, saliyane saben dinane tiba lan ngresiki bledug ing kain, umume bisa ngasilake efek panggunaan luwih saka 10 taun.

       

      Kain wuto Groupeve shangri-La bermutu bisa tahan kanthi kuat, lan ora bakal ngasilake bolongan sing luwih abot nalika digunakake saben dinane. Ringkesan, nalika milih kain, priksa kualitase, mula sampeyan bisa milih kain tirai shangri-la sing kepenak, kepenak, lan bisa dipercaya.

    • Factory Hot Sell Shangri-La Sheer Blinds Fabric 100% Polyester

      Pabrik Panas Jual Kain Shangri-La Sheer Blinds 100% Polyester

      Urip makmur nanging rame, lan sampeyan mesthi kudu tentrem lan tentrem kaya ngono. Wuta sing elegan kanthi lembut ngisolasi jagad njaba, dadi papan sing eksklusif kanggo jantung. Swasana, suhu, lan cahya papan dununge bakal beda, lan urip kudu sawenang-wenang. Proses lan desain tirai sing surem akeh lan macem-macem. Wuta Shangri-La minangka jinis klasik. Kain blinding Groupeve Shangri-La tipis kaya sutra, elegan kaya benang.

    • Fashionable New Style Triple Layer Shangri-La Fabric Semi-blackout

      Lapisan Tiga Gaya Gaya Baru sing Modis Shangri-La Kain Semi-pemadaman

      Tirai Shangri-La (uga tirai gedhine) minangka jinis tirai kontrol cahya, sing nduweni sepasang lembar paralel kanthi pirang-pirang pisau. Nalika tirai ditutup, agul-agul biasane sejajar karo sepasang seprei, lan nalika dibukak, agul-agul kasebut mundhak menyang posisi sing tegak lurus karo sepasang seprei. Antarane, sheet lan bolong kasebut terintegrasi kanthi tekstil utawa proses liyane. Nalika kabeh mbukak, rong lapisan tulle tegak lurus lan sejajar. Ing wektu iki, lampu bakal suda nalika ngliwati sisih ndhuwur benang. Terus nyetel dhuwure gorden, tirai bakal muter ing sumbu ndhuwur.

       

      Umume digunakake ing omah, hotel, restoran, villa, gedung kantor mewah lan papan liyane. Kanggo kain blinds Shangri-La, jembaré sing digawe 3m, lan bahan kasebut 100% poliester.

    • Home Decor Horizontal Shangri-La Blind Fabric Semi-Blackout

      Dekorasi Rumah Horisontal Shangri-La Blind Fabric Semi-Blackout

      Tirai Shangri-La minangka desain anyar sing nggabungake tirai listrik, layar jendhela, tirai venetian lan tirai roller. Tirai Shangri-La minangka pilihan sing paling apik kanggo njaga privasi lan ngontrol cahya. Digunakake sacara wiyar ing vila, gedung kantor, kafe, restoran, hotel lan papan liyane. Kain blinds Shangri-La duwe struktur telung lapis, sing digawe saka rong kain transmisi cahya sing disusun kanthi vertikal sing disambungake menyang pirang-pirang lapisan kain tameng cahya kanthi jarak sing padha.

       

      Kain blinds Groupeve shangri-La unik ing tekstur lan penampilan sing apik digawe saka poliester 100%. Nyambungake kain horisontal ing antarane rong lapisan kain tipis bisa njaga ruangan supaya alus. Nguripake agul-agul kanggo nyetel intensitas cahya. Kain blinds shangri-La tekstur unik bisa njaga warna kanthi suwe. Shading kuwat. Reresik kain ultrasonik bisa digunakake supaya kain katon padhang kaya sing anyar.

    • Modern Design Roller Blinds Shangri-la Zebra Fabric For Home

      Roller Desain Modern Wuta Kain Shangri-la Zebra Kanggo Omah

      Tirai zebra Shangri-La minangka desain anyar sing nggabungake tirai listrik, layar jendhela, tirai venetian lan tirai roller. Tirai Shangri-La minangka pilihan sing paling apik kanggo njaga privasi lan ngontrol cahya. Umume digunakake ing omah, hotel, restoran, villa, gedung kantor mewah lan papan liyane.

       

      Kain blinds Groupeve Shangri-La ora bakal nemoni masalah gluing, kekuningan lan deformasi. Benang lan tenun diimpor saka luar negeri. Dheweke ditenun sekaligus sajrone proses produksi lan ngalami kerja sabanjure kayata suhu dhuwur lan setelan tekanan tinggi kanggo entuk kain kekuatan tinggi sing rata. Sing digawa ora mung sandhangan, nanging uga kudu tumindak urip. Apa maneh, saben gulung kain zebra shangri-la dites sadurunge dikirim.

    • Quality Guarantee Shangri-La Sheer Blinds Fabric For Office

      Jaminan Kualitas Kain Shangri-La Sheer Blinds Kanggo Kantor

      Tirai tipis Shangri-La (uga tirai utama) yaiku jinis tirai kontrol cahya, sing nduweni sepasang lembar paralel kanthi pirang-pirang pisau. Werna kain blinde Groupeve Shangri-La murni lan kebak. Nalika milih kain blinds Shangri-La, sing pertama narik kawigatene masarakat yaiku warna murni lan kilap kebak, sing asale saka tenunan lan tenunan.

       

      Nalika milih kain, konsumen kudu nggatekake kabeh atribut kain blinds Shangri-La, banjur sampeyan bisa milih kain blinds Shangri-La sing nyenengake, kepenak, lan andal. Ora ketompo jinis sing sampeyan butuhake, conto gratis kasedhiya kanggo mriksa kualitas lan pilih warna.

    • Factory Hot Sell Triple Shade Shangri-La Roller Blinds Fabric 100% Blackout

      Pabrik Panas Jual Kain Triple Shade Shangri-La Kain Blinds Blinds 100% Blackout

      Tirai roller Shangri-La nggabungake layar jendhela, tirai venetian lan tirai roller, sing modis lan ringkes, lampu bisa diatur kanthi bebas, sing bisa menehi shade nanging ora nutupi adegan kasebut. Umume digunakake ing omah, hotel, restoran, villa, gedung kantor mewah lan papan liyane.

       

      Kain blinds roller Groupeve shangri-La diolah nganggo perawatan anti banyu, anti jamur lan anti-statis sawise diolah khusus, ora gampang dicetak lan debu, lan gampang diresiki lan dirawat. Kajaba iku, kain tirai roller Shangri-La semi-ireng lan ireng bisa nyebarke cahya sing katon ing njero ruangan, nyuda panggunaan energi cahya. Kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • Simplicity And Elegance Shangri-La Fabric 3m Width

      Kesederhanaan lan Kaendahan Kain Shangri-La 3m Jembar

      Tirai Shangri-La nggabungake layar jendhela, tirai venetian lan tirai roller, sing modis lan ringkes, cahya bisa diatur kanthi bebas, sing bisa menehi shade nanging ora nutupi adegan kasebut. Kain Groupeve Shangri-La diolah nganggo perawatan anti banyu, anti jamur lan anti-statis sawise diproses khusus, ora gampang dicetak lan debu, lan gampang diresiki lan dirawat; Kajaba iku, tirai semi-peteng lan peteng saka tirai Shangri-La nyebar cahya sing katon ing njero ruangan, nyuda panggunaan energi cahya. Kalorone bisa mblokir luwih saka 95% sinar ultraviolet sing mbebayani lan nglindhungi perabotan njero ruangan.

       

      Kita nawakake conto gratis kanggo kabeh pelanggan, sampeyan bisa mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesan. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • Triple Shade Shangri-La Roller Blinds Fabric For Restaurants

      Triple Shade Shangri-La Roller Blinds Kain Kanggo Restoran

      Tirai roller Shangri-La nggabungake layar jendhela, tirai venetian lan tirai roller, sing modis lan ringkes, lampu bisa diatur kanthi bebas, sing bisa menehi shade nanging ora nutupi adegan kasebut. Umume digunakake ing omah, hotel, restoran, villa, gedung kantor mewah lan papan liyane.

       

      Kain tirai rol Groupeve shangri-La digawe saka poliester 100%, ambane 3m lan diolah nganggo anti banyu, jamur lan anti-statis sawise diproses khusus, ora gampang dicetak lan debu, lan gampang dibersihake lan njaga; roller blinds shangri-La uga bisa nyuda radiasi surya sing mlebu ing ruangan kanthi efektif, saengga bisa nyuda konsumsi energi AC lan peralatan liyane.