• banner
  • Separo Ireng

    • Cheap Price Zebra Blinds Fabric With Plain Color

      Kain Blinds Zebra Rega Murah Kanthi Warna Plain

      Kain Zebra Blinds

       

      Kain blinds Zebra uga dikenal kanthi kain blinds sheer, kain blind blinds, kain blinds roller blinds, lan blinds roller layer double utawa blinds roller blinds, asale ing Korea Selatan lan uga misuwur internasional. Iki minangka jinis kain ora mung nggabungake kaluwihan kain lan bolong, nanging uga nggabungake fungsi tirai venetian, tirai roller lan tirai Romawi. Iki digunakake ing omah, hotel, restoran, villa, bangunan kantor mewah lan liyane papan.

       

      Yen dibandhingake karo kain blinds zebra ing pasar, tampilan kain blinde zebra Groupeve luwih apik, lan operasine luwih sederhana.

    • China Decor Privacy Zebra Blind Fabric For Office Window Screen

      China Decor Privacy Zebra Blind Fabric Kanggo Kantor Window Screen

      Kain Wuta Zebra

       

      Tirai Zebra, uga dikenal kanthi tirai pelangi, tirai surup, tirai roller lapis dobel, tirai awan wengi, lan liya-liyane, asale ing Korea Selatan lan uga misuwur internasional. Jembar kain tirai roller zebra yaiku 3m, lan bahane 100% poliester.

       

      Pangopènan lan reresik kain blinde zebra Groupeve kaya ing ngisor iki:

      1. Reresik ultrasonik nggawe kain dadi padhang anyar.

      2. nyedhot vakum lan ngilangi bledug.

      3. Gunakake kain empuk utawa spons sing dibasahi banyu anget kanggo ngusap gorden sajrone ngilangi debu / sterilisasi. Yen perlu, deterjen ringan bisa ditambah. Usap alon-alon supaya ora kerut utawa ngrusak kain. Ngusap bisa nggawe tirai luwih resik.

      4. Gunakake wesi uap kanggo nyemprotake ing posisi udakara 10 cm saka sandiworo kain, sing bisa nyebabake efek ngilangi debu / disterilisasi.

    • China Factory Supply Zebra Blinds Fabric With Competitive Price

      Pabrik Pabrik China Zebra Blinds Fabric Kanthi Harga Kompetitif

      Kain Zebra Blinds

       

      Kain blinds Zebra uga dikenal minangka kain blinds sheer, kain blind blinds, kain blinds blinds, lan blinds roller layer pindho utawa kain blinds roller ganda. Yaiku jinis kain sing dirajut saka kain cilik kanthi jembar sing padha lan bolong jarak antara siji lan sijine.

       

      Yen dibandhingake karo kain blinds zebra ing pasar, cahya sing bisa disetel minangka kauntungan gedhe saka Groupeve Zebra Blinds Fabric, sing bisa nyukupi kabutuhan kahanan cahya sing beda-beda, ing wektu sing padha, tampilan uga apik, lan operasi iki cukup gampang.

    • Day And Night Two Layers Sheer Shades Fabric For Home

      Siang lan Loro Loro Lapisan Nylambari Kain Kanggo Omah

      Kain Lilin

       

      Werna tipis, uga dikenal minangka tirai zebra, tirai suram, tirai roller lapisan pindho, tirai awan lan wengi, tirai pelangi, lan liya-liyane, asale ing Korea Selatan lan uga misuwur internasional. Umume digunakake ing omah, hotel, restoran, villa, gedung kantor mewah lan papan liyane.

       

      Pangopènan lan reresik kain blinde zebra Groupeve kaya ing ngisor iki:

       

      1. nyedhot vakum lan ngilangi bledug.

       

      2. Gunakake kain empuk utawa spons sing dibasahi banyu anget kanggo ngusap gorden sajrone ngilangi debu / disterilisasi. Yen perlu, deterjen ringan bisa ditambah. Usap alon-alon supaya ora kerut utawa ngrusak kain. Ngusap bisa nggawe tirai luwih resik.

       

      3. Gunakake wesi uap kanggo nyemprotake ing posisi udakara 10 cm saka tirai kain, sing bisa nyebabake ngilangi debu / disterilisasi.

    • European style Rainbow Blinds Fabric 100% Polyester

      Kain Pelangi Blinds gaya Eropa 100% Polyester

      Kain Blinds Pelangi

       

      Tirai pelangi, uga dikenal minangka tirai zebra, tirai surup, tirai roller lapis dobel, tirai awan lan wengi, lsp., Diwiwiti saka Korea Selatan lan uga misuwur internasional.

       

      Kaya sing wis dingerteni, efek teduhan saka kain blinds pelangi utamane ditemtokake dening bahan kasebut. Miturut ciri khas kain kasebut, bisa dipérang dadi kain blinds semi-ireng lan kain blinds pelangi ireng.

       

      Pilihan efek teduhan utamane ditemtokake miturut adegan sing digunakake. Ora ketompo jinis sing sampeyan butuhake, kita bisa menehi saran lan conto sing paling apik.

    • Factory Hot Sell Dual Sheer Roller Blinds Fabric For Office

      Pabrik Panas Jual Kain Blinds Roller Ganda Langsung Kanggo Kantor

      Kain Blinds Buta Roller

       

      Tirai roller tipis, uga dikenal minangka tirai zebra, tirai surup, tirai roller lapis dobel, tirai awan lan wengi, tirai pelangi lan liya-liyane, asale ing Korea Selatan lan uga misuwur internasional. Bahan kain tirai roller tipis yaiku 100% poliester.

       

      Ora mung bisa ngasilake efek shading, nanging uga memenuhi persyaratan cahya nalika wong aktif. Wis digunakake ing omah, hotel, restoran, villa, bangunan kantor mewah, lan papan liyane. Kita duwe luwih saka 200 barang ing brosur conto kain blinds roller blinds, sampeyan bisa nemokake warna sing ideal.

    • High Quality Day And Night Blinds Fabric 100% Polyester

      Kain Blinds Dina lan Wengi Kualitas Tinggi 100% Poliester

      Lawon buta lan wengi

       

      Kain wuto awan lan wengi uga dikenal kanthi kain tirai zebra, kain blind blinder, kain blind blind blinds, kain red blind blinds, lan double-roller roller blinds utawa dual roller blinds.

       

      Tirai awan lan wengi minangka tirai lapisan kaping pindho. Dimming kasebut bisa ditindakake kanthi cara nggandhengake lapisan kain lan lapisan bolong. Nalika lapisan bolong tumpang tindih, lampu luwih alus lan lampu langsung suda nganti tartamtu. Nalika lapisan kain tumpang tindih, lampu rampung diblokir, saengga bisa mblokir lampu kasebut. Kain wuto awan lan wengi digawe saka poliester 100%, lan kita duwe sertifikat kanggo kabeh kain.

    • High Utilization Rate Zebra Shade Fabric 100% Polyester

      Tingkat Panganggone Dhuwur Zebra Shade Fabric 100% Polyester

      Kain Zebra Shade

       

      Kain Zebra Shade uga dikenal minangka kain blinds sheer, kain blind blinds, kain blinds roller, lan blinds roller double layer utawa kain blind blinds. Miturut ciri khas kain kasebut, bisa dipérang dadi kain zebra semi-ireng lan kain zebra ireng.

       

      Umume digunakake ing omah, hotel, restoran, villa, gedung kantor mewah lan papan liyane. Ing papan sing cukup mbukak kayata ruang tamu lan ruang belajar, yen syarat teduh ora patiya dhuwur, sampeyan bisa milih tirai zebra semi-pemadaman. Yen kamar turu utawa audio-visual sing mbutuhake teduh sing dhuwur, sampeyan bisa milih tirai zebra blackout.

    • Home Decor Dual Rainbow Blinds Fabric For Office

      Dekorasi Omah Ganda Pelangi Blinds Ganda Kanggo Kantor

      Kain Blinds Pelangi

       

      Tirai pelangi, uga dikenal minangka tirai zebra, tirai surup, tirai roller lapis dobel, tirai awan lan wengi, lsp., Diwiwiti saka Korea Selatan lan uga misuwur internasional.

       

      Nduwe perasaan telung dimensi sing kuat lan anget banget. Nalika tirai dibukak, sampeyan bisa ndeleng pemandangan ing njaba ruangan lan cahya sing nembus ruangan iku alus lan nyaman.

       

      Nalika sandiworo ditutup, kabeh bakal diisolasi saka njaba, njamin privasi lan nuduhake kesederhanaan lan keanggunan tirai pelangi.

       

      Kain blinds pelangi kita minangka pilihan paling apik kanggo pabrik utawa grosir blinds pelangi. Kita bisa nawakake conto kain blinds pelangi gratis kanggo para pelanggan. Lan saben gulung kain blinds pelangi kudu lulus tes kualitas sadurunge dikirim.

    • Multi-colored Zebra Fabric 100% Polyester For Villas

      Kain Zebra warna-warni Polyester 100% Kanggo Villa

      Kain Zebra

       

      Kain Zebra uga dikenal minangka kain blinds sheer, kain blind blinds, kain blind blinder, lan blinds roller layer pindho utawa kain blind blinds. Miturut ciri khas kain kasebut, bisa dipérang dadi kain zebra semi-ireng lan kain zebra ireng.

       

      Ing papan sing cukup mbukak kayata ruang tamu lan ruang belajar, yen syarat teduh ora patiya dhuwur, sampeyan bisa milih tirai zebra semi-pemadaman. Ora mung bisa ngasilake efek shading, nanging uga memenuhi persyaratan cahya nalika wong aktif. Yen kamar turu utawa audio-visual sing mbutuhake teduh sing dhuwur, sampeyan bisa milih tirai zebra blackout. Ora preduli sampeyan milih sing luwih becik, bisa menehi saran lan conto sing paling apik.

    • New Style Rainbow Blinds Fabric Semi-Blackout

      Gaya Pelangi Wuta Pelangi Gaya semi-Ireng

      Kain Blinds Pelangi

       

      Tirai pelangi, uga dikenal minangka tirai zebra, tirai surup, tirai roller lapis dobel, tirai awan lan wengi, lsp., Diwiwiti saka Korea Selatan lan uga misuwur internasional. Yaiku jinis kain sing dirajut saka kain cilik kanthi jembar sing padha lan bolong jarak antara siji lan sijine. Nduwe perasaan telung dimensi sing kuat lan anget banget. Bahan kain blinds pelangi yaiku 100% poliester.

       

      Yen dibandhingake karo kain blinds pelangi ing pasar, cahya sing bisa disetel minangka kauntungan gedhe saka Groupeve Zebra Blinds Fabric, sing bisa nyukupi kabutuhan kahanan cahya sing beda-beda, ing wektu sing padha, tampilan uga apik, lan operasi kasebut cukup gampang.

    • Quality Guarantee Durable Zebra Fabric 100% Polyester Semi-Blackout

      Jaminan Kualitas Kain Zebra Awet 100% Polyester Semi-Blackout

      Kain blinds Zebra uga dikenal minangka kain blinds sheer, kain blind blinds, kain blinds blinds, lan blinds roller layer pindho utawa kain blinds roller ganda. Miturut ciri khas kain kasebut, bisa dipérang dadi kain zebra semi-ireng lan kain zebra ireng.

       

      Ora mung nggabungake kaluwihan kain lan bolong, nanging uga nggabungake fungsi tirai venetian, tirai roller lan tirai Roma. Umume digunakake ing omah, hotel, restoran, villa, gedung kantor mewah lan papan liyane.