Ing taun 1998

1998

Departemen R&D

EVE duwe departemen R&D dhewe karo 2 desainer.

Ing taun 1999

1999

Peralatan Tenun

EVE ngimpor peralatan tenunan saka Eropa.

ING taun 2000

2000

Departemen R&D karo 2 desainer.

EVE duwe departemen R&D dhewe karo 2 desainer.

Ing taun 2001

2001-

EVE nggunakake poliester kanggo ngganti serat kaca supaya entuk produk anyar, sing nduweni kinerja luwih apik lan regane luwih murah. Cepet diakoni ing pasar global. Kita nelpon Polyester Sunscreen Fabric.

Ing taun 2002

2002-

EVE kerja sama karo SUNEWELL, sing fokus ing aksesoris blind blinds.

Ing taun 2003

2003

EVE melu acara pertama ing Carton Fair.

Ing taun 2004

2004-

Entuk Sertifikat Sistem Manajemen Mutu ISO9000. Lulus Sertifikat ISO14000.

Ing taun 2006

2006

Entuk Sertifikat Sistem Manajemen Lingkungan.

Ing taun 2007

2007

Entuk Sertifikat Tekstil Ekologis.

Ing taun 2009

2009

Sertifikat Standar 100 Oeko-tex sing Diwenehake.

Ing taun 2010

2010

Liwat Regulasi Reach Certificate EU.

Ing taun 2011

2011-

Menang Sertifikat GREENGUARD & GREENGUARD Bocah-bocah & Sekolah Paling Anyar.

ING 2016

2016-

Tandha Perdagangan Terdaftar Magicaltex.

ING 2017

2017

Nggawe gudang cedhak pelabuhan Shanghai.

Ing taun 2018

2018

Pindhah menyang Pabrik Anyar.

ING taun 2019

2019

Nggawe gudang cedhak pelabuhan Qingdao.

Ing taun 2020

2020

Kita mesthi ing dalan.