• banner
  • Liyane

    • China Factory Supply Vertical Blinds Fabric With Competitive Price

      Pabrik Pabrik China Wujud Vertical Blinds Kain Kanthi Harga Kompetitif

      Kain blinds vertikal dijenengi amarga agul-agul ditundhung vertikal ing rol ndhuwur, lan bisa dimupangatake kiwa lan nengen kanthi bebas kanggo nggayuh bayangan. Garis sing elegan, elegan lan padhang. Rapi lan ringkes. Tirai vertikal bermotor nggunakake struktur ayunan, lan lembaran kain vertikal bisa diputer 180 derajat. Motor bisa digunakake kanggo nggayuh surem lan retracting blinds liwat metode transmisi mekanik. Bisa nyetel cahya njero ruangan sakarepe dhewe, ventilasi lan entuk tujuan shading.

    • Delicate Vertical Blinds Fabric Semi-blackout 100% Polyester

      Kain Blind Vertical Blinds Semi-blackout Polyester 100%

      Kain blinds vertikal dijenengi amarga agul-agul ditundhung vertikal ing rol ndhuwur, lan bisa dimupangatake kiwa lan nengen kanthi bebas kanggo nggayuh bayangan. Garis sing elegan, elegan lan padhang. Rapi lan ringkes, kain blinds vertikal nduweni fungsi isolasi swara, insulasi panas, bukti kelembapan lan perlindungan ultraviolet. Gampang diresiki lan ora bakal sirna. Lingkungan njero ruangan disusun kanthi harmoni. Nalika kain tirai vertikal ditutup kanggo mblokir sinar srengenge, sudut kasebut bisa diatur kanggo nikmati pemandangan ruangan, sing nggabungake kaendahan lan kepraktisan. Ana macem-macem gaya sing bisa dipilih para pelanggan. Cocog kanggo papan umum kayata ruang konferensi, kamar VIP, kantor, rumah sakit, lsp.

    • High Quality Vertical Blinds Fabric 100% Polyester For Smart Home

      Kain Blinds Vertikal Kualitas Tinggi 100% Poliester Kanggo Omah Cerdas

      Kain blinds vertikal dijenengi amarga agul-agul ditrapake vertikal ing rel ndhuwur. Tirai vertikal bermotor nggunakake struktur ayunan, lan lembaran kain vertikal bisa diputer 180 derajat. Motor bisa digunakake kanggo nggayuh surem lan retracting blinds liwat metode transmisi mekanik. Bisa nyetel cahya njero ruangan sakarepe dhewe, ventilasi lan entuk tujuan shading. Tirai vertikal listrik nggabungake kepraktisan, pangerten wektu lan perasaan seni ing siji, amarga kehangatan, keanggunan lan kemurahan, dadi pilihan pertama kanggo bangunan kantor, agensi pemerintah lan papan umum.

    • Multi-colored Vertical Fabric 100% Polyester With 89mm Width

      Kain Vertikal Multi-warna 100% Poliester Kanthi Lebar 89mm

      Kain blinds vertikal dijenengi amarga agul-agul ditundhung vertikal ing rol ndhuwur, lan bisa dimupangatake kiwa lan nengen kanthi bebas kanggo nggayuh bayangan. Pangopènan lan reresik kain blinds vertikal biasane bisa ditindakake kanthi cara kaya mangkene: Narik tirai asring bisa nyuda akumulasi bledug lan skala. Ing pangopènan langsir vertikal sing normal, sampeyan bisa nggunakake sikat fleksibel utawa duster bulu kanggo ngilangi bledug. Kajaba iku, sampeyan uga bisa nggunakake pembersih vakum kanggo ngresiki, efek bakal luwih apik.

    • New Style Vertical Blinds Fabric 100% Polyester With 127mm Width

      Kain Blinds Vertikal Gaya Anyar 100% Poliester Kanthi Jembar 127mm

      Kain blinds vertikal dijenengi amarga agul-agul ditundhung vertikal ing rol ndhuwur, lan bisa dimupangatake kiwa lan nengen kanthi bebas kanggo nggayuh bayangan. Kualitas kain tirai vertikal bakal mengaruhi panggunaan mbesuk, mula nalika tuku tirai vertikal, kita kudu nggatekake kualitas kain tirai vertikal. Mangkene sawetara tips kanggo tuku kain tirai vertikal:

       

      1. Yen produk tirai vertikal sing dituku ngasilake ambu sing enak, tegese ana residu formaldehida ing sandiworo vertikal lan ora disaranake tuku;

       

      2. Sawise milih warna tirai vertikal, disaranake nggunakake tirai vertikal kanthi warna cahya kanggo panggunaan jangka panjang lan perlindungan lingkungan. Tirai vertikal kanthi cahya bisa uga duwe formaldehida lan tahan tahan warna luwih murah tinimbang tirai vertikal kanthi warna peteng.

    • Quality Guarantee Durable Vertical Fabric 100% Polyester Semi-Blackout

      Jaminan Kualitas Kain Vertikal Awet 100% Polyester Semi-Blackout

      Kain blinds vertikal dijenengi amarga agul-agul ditundhung vertikal ing rol ndhuwur, lan bisa dimupangatake kiwa lan nengen kanthi bebas kanggo nggayuh bayangan. Kualitas kain tirai vertikal bakal mengaruhi panggunaan mbesuk, mula nalika tuku tirai vertikal, kita kudu nggatekake kualitas kain tirai vertikal. Mangkene sawetara tips kanggo tuku kain tirai vertikal:

       

      1.Warna langsir vertikal kudu dikoordinasi karo warna ruangane kabeh. Yen perabotan kanthi gaya peteng, banjur langsir vertikal kudu nggunakake sawetara produk warna-warni, yen ora warna sing peteng bakal nggawe wong krasa depresi.

       

      2. Gaya kain blinds vertikal cukup gampang, cocok kanggo gaya dekorasi modern, sederhana utawa Amerika. Luwih cocog kanggo instalasi ruang kanthi jendhela saka lantai.

    • Simplicity And Elegance Vertical Blinds Fabric Semi-blackout For Office

      Kesederhanaan lan Elegansi Kain Wuta Vertikal Semi-Pemadaman Kanggo Kantor

      Kain blinds vertikal dijenengi amarga agul-agul ditundhung vertikal ing rol ndhuwur, lan bisa dimupangatake kiwa lan nengen kanthi bebas kanggo nggayuh bayangan. Garis sing elegan, elegan lan padhang. Rapi lan ringkes, kain blinds vertikal nduweni fungsi isolasi swara, insulasi panas, bukti kelembapan lan perlindungan ultraviolet. Saben nem wulan, kain tirai vertikal kudu dicopot kanggo diresiki lan dirawat. Nalika ngresiki, aja nggunakake pemutih, dehidrasi lan pangatusan. Ayo kain blind blind vertikal garing kanthi alami, yen tekstur kain blind blind vertikal bakal rusak.

    • Energy Efficient Stripe Cellular Shades Fabric For Home

      Kain Shades Seluler Efisien Energi Kanggo Omah

      Kain shade cellular minangka jinis bahan dekorasi dekorasi lingkungan perlindungan lingkungan ijo sing anyar. Desain unik ngidini hawa disimpen ing lapisan kothong, sing njaga suhu ruangan tetep tetep lan ngirit biaya listrik kanggo AC. Fungsi anti-ultraviolet lan isolasi termal kanthi efektif nglindhungi barang-barang rumah tangga, perawatan anti-statis, gampang dicuci. Kabel kasebut didhelikake ing lapisan kothong lan katon apik. Luwih gampang lan praktis kanggo digunakake tinimbang tirai tradisional.

       

      Kita nawakake conto gratis kanggo kabeh pelanggan, sampeyan bisa mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesan. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • Cordless Top Down Bottom Up Honeycomb Blind Fabric Blackout

      Ireng-Ireng Kain Wuta Honeycomb Wungu Tanpa kabel

      Wuta honeycomb digawe miturut struktur honeycomb. Amarga "honeycomb" mbentuk lapisan alangi sing unik, udhara tetep ing "sarang lebah madu", nambah keuntungan hemat energi sing ora ana tandhingane karo tirai liyane. Desain struktur "honeycomb berongga" unik saka tirai sarang lebah kanthi efektif njaga keseimbangan suhu njero ruangan, insulate lan tetep anget, lan nggawe rasa anget ing musim salju lan adhem nalika musim panas. Kain transmitansi cahya sing beda, struktur honeycomb, warna, lan cara operasi nggawa macem-macem pilihan lan tikel kenyamanan omah.

       

      We offer conto gratis uga kasedhiya kanggo sampeyan mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesen. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • Double Cell Honeycomb Blinds Fabric Semi-Blackout

      Honeycomb Cell Ganda Kain Blinds Sepi Ireng

      Kain tirai sarang lebah madu minangka bahan bangunan dekorasi lingkungan perlindungan lingkungan ijo sing anyar. Desain unik ngidini hawa disimpen ing lapisan kothong, sing njaga suhu ruangan tetep tetep lan ngirit biaya listrik kanggo AC. Nyederhanakake tirai kain tradisional sing rumit, menehi rasa cepet, efisiensi sing dhuwur kanggo wong. Keuntungane yaiku nalika wuta madu lagi ditutup, posisi jendhela sing ngalangi cilik, mula sampeyan bisa entuk ruangan sing luwih gedhe ing njero ruangan.

       

      Kita nawakake conto gratis kanggo kabeh pelanggan, sampeyan bisa mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesan. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • Durable Cordless Pleated Window Blinds Fabric

      Kain Blinds Jendela Pleated Tahan Lama

      Tirai jendela lipit wis populer ing Eropa. Sawise dikenalake menyang China ing taun-taun pungkasan, dheweke asring digunakake ing vila, konservatori lan omah. Lapisan kain dibentuk kanthi permanen kanthi penet panas, awet lan ora gampang deformasi. Mula, ora prelu kuatir yen kain tirai jendela sing ditutupi bakal cacat sawise permanen lan bakal ora katon asline. Kajaba iku, reresik lan pangopènan kain blind blind window uga gampang banget, mung kudu nggunakake bledug wulu utawa nggunakake pengering rambut utawa vacuum cleaner kanggo ngresiki. Aja nyopot lan wisuh ing banyu.

       

      We offer conto gratis uga kasedhiya kanggo sampeyan mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesen. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • Elegant And Thermal Honeycomb Blind Fabric For Office

      Kain Wuta Honeycomb Sing Apik lan Termal Kanggo Kantor

      Kain buta sarang lebah digawe miturut struktur sarang lebah madu. Dipérang dadi seri blackout lan semi-blackout. Kain blinds semi-blackout honeycomb nggabungake fungsi lan keanggunan kain blindc honeycomb kanthi desain kain blinds lipit klasik. Iki minangka produk dekorasi jendhela sing paling sampurna. Tirai honeycomb ngatasi kelemahan tirai lipit amarga tambah dhuwur lan bobote sing nyebabake lempeng awak tirai, dadi awak blinds tetep konsisten lan warnane mulus.

       

      We offer conto gratis uga kasedhiya kanggo sampeyan mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesen. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    12 Sabanjure> >> Halaman 1/2