• Newsbg
  • Kain sunscreen kelas fiberglass M1 kanggo windows sepur cepet

    Proses Produksi

    • Bahan Rod Aluminium;
    • Rod aluminium digawe panas lan lembut, cetakan digawe panas lan mesin ekstrusi digawe panas;
    • Ekstrusi mesin ing batang aluminium. (Sunewell duwe 12 lini produksi ekstrusi kanthi output saben wulan 2.000 ton);
    • Nglakoni perawatan penuaan suhu dhuwur ing profil sing diekstrusi supaya bisa ngatasi standar standar;
    • Reresik perawatan sadurunge nyemprot;
    • Lapisan bubuk (Sunewell duwe 4 lini produksi lapisan bubuk, 3 garis vertikal, lan 1 garis horisontal);
    • Kemasan minangka syarat.
    1

    Wektu kiriman: Mei-25-2021