• banner
  • Kain Blinds Honeycomb

    • Energy Efficient Stripe Cellular Shades Fabric For Home

      Kain Shades Seluler Efisien Energi Kanggo Omah

      Kain shade cellular minangka jinis bahan dekorasi dekorasi lingkungan perlindungan lingkungan ijo sing anyar. Desain unik ngidini hawa disimpen ing lapisan kothong, sing njaga suhu ruangan tetep tetep lan ngirit biaya listrik kanggo AC. Fungsi anti-ultraviolet lan isolasi termal kanthi efektif nglindhungi barang-barang rumah tangga, perawatan anti-statis, gampang dicuci. Kabel kasebut didhelikake ing lapisan kothong lan katon apik. Luwih gampang lan praktis kanggo digunakake tinimbang tirai tradisional.

       

      Kita nawakake conto gratis kanggo kabeh pelanggan, sampeyan bisa mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesan. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • Cordless Top Down Bottom Up Honeycomb Blind Fabric Blackout

      Ireng-Ireng Kain Wuta Honeycomb Wungu Tanpa kabel

      Wuta honeycomb digawe miturut struktur honeycomb. Amarga "honeycomb" mbentuk lapisan alangi sing unik, udhara tetep ing "sarang lebah madu", nambah keuntungan hemat energi sing ora ana tandhingane karo tirai liyane. Desain struktur "honeycomb berongga" unik saka tirai sarang lebah kanthi efektif njaga keseimbangan suhu njero ruangan, insulate lan tetep anget, lan nggawe rasa anget ing musim salju lan adhem nalika musim panas. Kain transmitansi cahya sing beda, struktur honeycomb, warna, lan cara operasi nggawa macem-macem pilihan lan tikel kenyamanan omah.

       

      We offer conto gratis uga kasedhiya kanggo sampeyan mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesen. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • Double Cell Honeycomb Blinds Fabric Semi-Blackout

      Honeycomb Cell Ganda Kain Blinds Sepi Ireng

      Kain tirai sarang lebah madu minangka bahan bangunan dekorasi lingkungan perlindungan lingkungan ijo sing anyar. Desain unik ngidini hawa disimpen ing lapisan kothong, sing njaga suhu ruangan tetep tetep lan ngirit biaya listrik kanggo AC. Nyederhanakake tirai kain tradisional sing rumit, menehi rasa cepet, efisiensi sing dhuwur kanggo wong. Keuntungane yaiku nalika wuta madu lagi ditutup, posisi jendhela sing ngalangi cilik, mula sampeyan bisa entuk ruangan sing luwih gedhe ing njero ruangan.

       

      Kita nawakake conto gratis kanggo kabeh pelanggan, sampeyan bisa mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesan. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • Durable Cordless Pleated Window Blinds Fabric

      Kain Blinds Jendela Pleated Tahan Lama

      Tirai jendela lipit wis populer ing Eropa. Sawise dikenalake menyang China ing taun-taun pungkasan, dheweke asring digunakake ing vila, konservatori lan omah. Lapisan kain dibentuk kanthi permanen kanthi penet panas, awet lan ora gampang deformasi. Mula, ora prelu kuatir yen kain tirai jendela sing ditutupi bakal cacat sawise permanen lan bakal ora katon asline. Kajaba iku, reresik lan pangopènan kain blind blind window uga gampang banget, mung kudu nggunakake bledug wulu utawa nggunakake pengering rambut utawa vacuum cleaner kanggo ngresiki. Aja nyopot lan wisuh ing banyu.

       

      We offer conto gratis uga kasedhiya kanggo sampeyan mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesen. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • Elegant And Thermal Honeycomb Blind Fabric For Office

      Kain Wuta Honeycomb Sing Apik lan Termal Kanggo Kantor

      Kain buta sarang lebah digawe miturut struktur sarang lebah madu. Dipérang dadi seri blackout lan semi-blackout. Kain blinds semi-blackout honeycomb nggabungake fungsi lan keanggunan kain blindc honeycomb kanthi desain kain blinds lipit klasik. Iki minangka produk dekorasi jendhela sing paling sampurna. Tirai honeycomb ngatasi kelemahan tirai lipit amarga tambah dhuwur lan bobote sing nyebabake lempeng awak tirai, dadi awak blinds tetep konsisten lan warnane mulus.

       

      We offer conto gratis uga kasedhiya kanggo sampeyan mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesen. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • Energy-saving Honeycomb Blinds Fabric Semi-blackout

      Hemat Honeycomb Blinds Fabric Semi-blackout

      Tirai lipit seluler wis misuwur ing Eropa. Sawise dikenalake menyang China ing taun-taun pungkasan, dheweke asring digunakake ing vila, konservatori lan omah. Kauntungan saka kain blinds lipit Groupeve Cellular kaya ing ngisor iki: resistensi luh, ora ana tulangan, resistensi luh alami, resistensi angin sing signifikan lan resistensi panggunaan asring. Uga resistensi cahya sing luwih apik tinimbang kain serat alami, utamane resistensi cahya ing mburi kaca iku apik banget. Shading, transmisi cahya lan ventilasi.

       

      Reresik kain blinds lipit seluler uga gampang banget, mung kudu nggunakake bledug bulu utawa nggunakake pengering rambut utawa pembersih vakum kanggo ngresiki. Aja nyopot lan wisuh ing banyu.

    • Factory Price Horizontal Dual Shades Honeycomb Fabric For Office

      Harga Pabrik Horisontal Ganda Ndandani Kain Honeycomb Kanggo Kantor

      Kain tirai sarang lebah madu minangka bahan bangunan dekorasi lingkungan perlindungan lingkungan ijo sing anyar. Bentuk kain blinds honeycomb Groupeve sederhana lan gayane kaya, saengga pangguna bisa milih kanthi bebas miturut kabutuhane ruangan lan swasana, nggawe ekspresi spasial sing akeh kanggo omah. Fungsi isolasi swara sing apik nggawe ruangan luwih sepi lan nyaman. Kain sarang lebah dirawat ing suhu dhuwur lan ora tau cacat, uga bisa diobati kanthi perawatan anti-fouling lan anti-statis, gampang dibersihake.

       

      We offer conto gratis uga kasedhiya kanggo sampeyan mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesen. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • Fashionable and Concise Double Cellular Honeycomb Blind Fabric

      Kain Blind Honeycomb Sélular Modis lan Singkat

      Kain tirai sarang lebah madu minangka bahan bangunan dekorasi lingkungan perlindungan lingkungan ijo sing anyar. Desain unik ngidini hawa disimpen ing lapisan kothong, sing njaga suhu ruangan tetep tetep lan ngirit biaya listrik kanggo AC. Uga duwe sistem operasi sing unik, kinerja sing bisa dipercaya lan operasi sing lancar. Keuntungane yaiku nalika wuta madu lagi ditutup, posisi jendhela sing ngalangi cilik, mula sampeyan bisa entuk ruangan sing luwih gedhe ing njero ruangan.

       

      We offer conto gratis uga kasedhiya kanggo sampeyan mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesen. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • Free Sample Cordless Cellular Shade Fabric 20mm

      Sampel Gratis Kain Shade Seluler Tanpa Kabel 20mm

      Bayangan seluler wis misuwur ing Eropa. Sawise dikenalake menyang China ing taun-taun pungkasan, dheweke asring digunakake ing vila, konservatori lan omah. Umume kain shade seluler digawe saka kain sing ora ditenun, lan lumahing rata, sing duwe efek anti-ultraviolet, bledug lan lembab. Kain shade seluler diolah kanthi proses khusus kanggo nyegah listrik statis, es, lan banyu, lan ora gampang nglumpukake bledug lan jamur, lan gampang dibersihake lan dirawat.

       

      Ukuran kain shade selular apik, lan ana macem-macem warna populer sing bisa dipilih. Sampel gratis uga kasedhiya kanggo sampeyan mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesen.

    • Heat Resistant Soundproof Honeycomb Blinds Fabric Semi-Blackout

      Tahan Panas Sarang Honeycomb Blinds Kain Semi-Ireng

      Kain tirai sarang lebah madu minangka bahan bangunan dekorasi lingkungan perlindungan lingkungan ijo sing anyar. Desain unik ngidini hawa disimpen ing lapisan kothong, sing njaga suhu ruangan tetep tetep lan ngirit biaya listrik kanggo AC.

       

      Kain kasebut antistatis, ora nyerep partikel padhet ing udhara, lan ora bisa nutup bledug.

       

      Ukurane tetep, bahan kain bisa ditemtokake ora fleksibel lan ora bakal deform, lan bakal tetep dawa nganti suwe.

       

      Reresik kain blinds honeycomb uga gampang banget, mung kudu nggunakake bledug wulu utawa nggunakake pengering rambut utawa vacuum cleaner kanggo ngresiki. Aja nyopot lan wisuh ing banyu. Dianjurake supaya pengering rambut diuripake kanthi hawa adhem.

    • Modern Design Honeycomb Pleated Blinds Fabric For Restaurants

      Desain Blinds Honeycomb Desain Modern Kanggo Restoran

      Tirai lipit cocok kanggo kamar turu, ruang tamu, ruang belajar, ruang makan, loteng lan papan liyane. Kain buta lipit kasebut diilhami dening desain bangunan paling sampurna ing desain honeycomb ing saindenging jagad. Struktur honeycomb sing unik bisa mbentuk lapisan alangi sing unik ing "honeycomb" kosong. Ayo hawa tetep ing "bolongan lebah" (lapisan statis udara), kanthi efektif njaga keseimbangan suhu njero ruangan, insulasi panas lan anget, lan nggawe lingkungan musim panas lan musim panas sing anget.

       

      We offer conto gratis uga kasedhiya kanggo sampeyan mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesen. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    • New Design Wholesale Honeycomb Organ Curtain Fabric 38mm

      Desain Langsing Grosir Bahan Kain Langsir Langsing 38mm

      Tirai utawa tirai organ wis misuwur ing Eropa. Sawise dikenalake menyang China ing taun-taun pungkasan, dheweke asring digunakake ing vila, konservatori lan omah. Reresik kain tirai organ pancen gampang banget, nanging elinga cara kasebut ora bisa digunakake kanthi salah, umume mung kudu nggunakake alat pembersih bulu utawa alat pembersih alus. Utawa gunakake pengering rambut utawa pembersih vakum kanggo ngresiki. Aja nyopot lan wisuh ing banyu. Dianjurake supaya pengering rambut diuripake kanthi hawa adhem. Gunakake kain utawa spons alus sing dibasahi banyu anget kanggo ngusap gorden. Yen perlu, tambah deterjen ringan, usap alon-alon kanggo nyegah kerut.

       

      We offer conto gratis uga kasedhiya kanggo sampeyan mriksa kualitas lan milih warna kanthi langsung sadurunge dipesen. Apa maneh, kain kita kaya warna lan ngetutake tren fashion internasional.

    12 Sabanjure> >> Halaman 1/2