• banner
  • Kain Sunscreen Fiberglass

    • 5 Years Warranty Sunscreen Roller Type Glass Fiber Fabric

      Kain Serat Kaca Garansi Kaca Garansi 5 Tahun

      Kanthi arsitektur modern sing negesake babagan shading, panjaluk sing tambah akeh kanggo produk shading uga nyebabake pembaruan kain tirai. Kain blinds modern nggabungake warna, transparansi, perlindungan lingkungan lan dekorasi, lan disambut dening kabeh lapisan masyarakat. Dheweke uga ngidini kita luwih cedhak karo alam lan nggatekake urip. Bahan kain tirai utamane kalebu bahan komposit polimer serat kaca lan bahan komposit polimer serat poliester.

       

      Kain serat kaca Groupeve nduweni stabilitas dimensi sing apik banget, koefisien deformasi sawise perubahan suhu lan stres sithik, lan kekuatan tarik kuwat, rating geni dhuwur, lan umur layanan dawa banget.

    • China Eco-friendly Fiberglass Sunscreen Fabric 5% Openness

      China Sun-friendly Fiberglass Sunscreen Fabric 5% Openness

      Kain sunscreen fiberglass Groupeve dirajut nganggo serat kaca kekuatan tinggi dilapisi PVC liwat proses khusus. Ana macem-macem keterbukaan sing sampeyan pilih, kayata1%, 3%, 5%, 10%. Antarane, 10% kain openness bisa entuk cahya alami lan transparansi sing apik, nanging kinerja sinar srengenge lan sorotan surya luwih elek. Umume nyaranake nggunakake kain kanthi rasio mbukak 10% ing sawetara arah cahya srengenge (kayata sisih lor). Iki uga bakal digunakake ing sawetara tembok tirai kaca kanthi warna supaya bisa entuk cahya alami lan transparansi sing paling apik.

       

      Ing mangsa panas, ana macem-macem kain sunscreen fiberglass amarga beda organisasi, keterbukaan lan warna, pilihan kain sunscreen fiberglass kudu nimbang rong arah, yaiku kualitas kain dhewe lan lingkungan aplikasi. Kita bisa menehi rekomendasi paling apik kanggo para pelanggan.

    • Eco-friendly Antibacterial Outdoor Fiberglass Solar Screen Fabric

      Kain Layar Surya Karakter Antibakteri Ramah Lingkungan

      Serat kaca minangka bahan non-logam anorganik kanthi kinerja sing apik banget lan bagean penting saka kain sunscreen fiberglass. Bahan-bahane yaiku silika, alumina, kalsium oksida, boron oksida, magnesium oksida, natrium oksida lan sapanunggalane. Kain layar surya fiberglass digawe saka mineral alami (kuarsa, pasir, soda, jeruk nipis). Sadurunge nenun, saben serat kaca ditutupi karo PVC, dirajut nganggo siji jahitan, lan pungkasane digawe panas lan dikuatake. Formulir iki nganggo kain tenun biasa.

       

      Komposisi kain layar surya fiberglass yaiku fiberglass 35% lan 65% PVC utawa 30% fiberglass lan 70% PVC miturut beda-beda.

    • Eco-friendly Fiberglass Sunscreen Fabric 36% Fiberglass And 64% PVC

      Kain Sunscreen Fiberglass sing ramah lingkungan, 36% Fiberglass Lan 64% PVC

      Kain sunscreen fiberglass Groupeve dirajut nganggo serat kaca kekuatan tinggi dilapisi PVC liwat proses khusus. Bebas saka logam berat lan bahan sing mbebayani, aman lan ramah lingkungan, ora ana ambune sing aneh, ora gawe piala kanggo awak manungsa, stabilitas sing dhuwur banget, elegan lan apik, lan cocog warna uga cocog kanggo dekorasi modern.

       

      Ana macem-macem kain sunscreen fiberglass amarga beda organisasi, keterbukaan lan warna, mula cara milih kain sunscreen fiberglass iku penting banget. Kita bisa nawakake conto gratis kanggo para pelanggan supaya sampeyan bisa milih kain lan mriksa kualitas kanthi langsung. Apa maneh, kabeh kain wis diuji sadurunge dikirim kanggo njamin kualitas.

    • Factory Price Roller Blinds Fiberglass Sunscreen Fabric

      Rol Pabrik Harga Blinds Fiberglass Sunscreen

      Kain sunscreen kaca fiberglass dirajut nganggo serat kaca kuat dilapisi PVC liwat proses khusus. Bisa mblokir sinar matahari lan sinar ultraviolet kanthi efektif, sing migunani kanggo kesehatan; saring cahya sorotan, entuk cahya alami, ningkatake kualitas cahya njero ruangan, ningkatake kenyamanan lapangan visual; nyuda kelangan garis kuning lan banyu, lan bisa ndeleng ing njaba kanthi cetha tanpa ngrusak efek visual sing transparan. Ana macem-macem keterbukaan sing sampeyan pilih, kayata1%, 3%, 5%, 10%. Iki minangka faktor utama sing nemtokake fungsi teduh kain.

       

      Ing mangsa panas, ana macem-macem kain sunscreen fiberglass amarga macem-macem organisasi, keterbukaan lan warna.

    • Fashionable Fiberglass Sunscreen Fabric 38% Fiberglass And 62% PVC

      Kain Sunscreen Fiberglass Modis 38% Fiberglass Lan 62% PVC

      Kain sunscreen fiberglass Groupeve dirajut nganggo serat kaca kekuatan tinggi dilapisi PVC liwat proses khusus. Ana macem-macem keterbukaan sing sampeyan pilih, kayata1%, 3%, 5%, 10%. Iki minangka faktor utama sing nemtokake fungsi teduh kain. Kita bisa milih macem-macem kain keterbukaan miturut kebutuhan area sing ana ing bangunan kasebut. 5% umume digunakake, mblokir radiasi surya. Kanggo ngontrol sorotan lan entuk cahya alami lan transparansi sing apik, umume nyaranake menyang sisih kidul.

       

      Ringkesan, ana macem-macem kain sunscreen fiberglass amarga beda organisasi, keterbukaan lan warna, pilihan kain sunscreen fiberglass kudu dipikirake rong arah, yaiku kualitas kain dhewe lan lingkungan aplikasi. Kita bisa menehi rekomendasi paling apik kanggo para pelanggan.

    • Flame Retardant Fiberglass Sunscreen Fabric For Office

      Kain Sunscreen Retardant Fiberglass Kanggo Kantor

      Kain sunscreen fiberglass Groupeve dirajut nganggo serat kaca kekuatan tinggi dilapisi PVC liwat proses khusus. Ora mung bisa ngilangi nganti 80% radiasi srengenge, nanging uga njaga sirkulasi udara ing njero ruangan, lan bisa ndeleng kanthi jelas pemandangan njaba. Nduweni sifat tahan api sing ora ditemokake ing kain liyane. Kain sunscreen fiberglass sing nyata ora bakal cacat utawa karbonisasi amarga kerangka internal kain yaiku serat kaca sawise diobong. Kanggo kain biasa, kabeh balung dibakar lan di-karbonisasi sawise diobong.

       

      Ana macem-macem kain sunscreen fiberglass amarga beda organisasi, keterbukaan lan warna, mula cara milih kain sunscreen fiberglass iku penting banget.

    • Good Flatness Outdoor Blinds Fiberglass Sunscreen Fabric 2.5m Width

      Flatness apik Blinds Fiberglass Kain Kaca Sunscreen 2.5m Jembar

      Kain sunscreen fiberglass Groupeve dirajut nganggo serat kaca kekuatan tinggi dilapisi PVC liwat proses khusus. Iki minangka mineral alami lan ora nyedhiyakake lingkungan pertumbuhan bakteri. Bakteri kasebut ora bisa ngasilake lan kain ora bakal jamur. Ora bakal nyebarke partikel padhet ing udhara lan uga ora ngetrapake bledug, sing bisa nyuda jumlah bledug kanthi efektif. Apa maneh, ora prelu nguwatake, tahan luh alami, kanthi tahan angin lan sifat mekanik sing tahan asring digunakake.

    • Home Decor Fiberglass Sunscreen Fabric 38% Fiberglass And 62% PVC

      Dekorasi Kaca Kaca Kaca Kaca Kaca Kaca Kaca Kaca Kaca Depan Kaca Kaca Kaca Kaca Kaca Kaca Kaca Kaca Kaca Kaca Kaca Kaca Kaca Dekorasi Kaca Kaca Kaca Kaca Kaca Kaca Kaca Lipat Kaca Lipat Kaca Lipat Kaca Kuning Kaca 38%

      Kain sunscreen kaca fiberglass dirajut nganggo serat kaca kuat dilapisi PVC liwat proses khusus. Bisa mblokir sinar matahari lan sinar ultraviolet kanthi efektif, sing migunani kanggo kesehatan; saring cahya sorotan, entuk cahya alami, ningkatake kualitas cahya njero ruangan, ningkatake kenyamanan lapangan visual; nyuda kelangan garis kuning lan banyu, lan bisa ndeleng ing njaba kanthi cetha tanpa ngrusak efek visual sing transparan. Ana macem-macem keterbukaan sing sampeyan pilih, kayata1%, 3%, 5%, 10%. Iki minangka faktor utama sing nemtokake fungsi teduh kain. Kita bisa menehi rekomendasi paling apik kanggo para pelanggan.

       

      Cocog kanggo hotel, villa, omah mewah, papan santai, lan liya-liyane. Kain sunscreen fiberglass Groupeve dawa 30m saben rol. Saben gulung dikemas ing tabung kertas sing kuwat.

    • Most Popular Fiberglass Sunscreen Fabric 5% Openness

      Kain Tabir Surya Fiberglass Paling Populer 5% Bukak

      Kain sunscreen fiberglass Groupeve dirajut nganggo serat kaca kekuatan tinggi dilapisi PVC liwat proses khusus. Ana macem-macem keterbukaan sing sampeyan pilih, kayata1%, 3%, 5%, 10%. Antarane, 1% nganti 3% keterbukaan kain bisa mblokir panas sing digawe dening radiasi surya kanthi paling gedhe lan sorotan kontrol, nanging cahya alami bakal mlebu kurang lan efek transparansi cukup kurang. Mula, biasane disaranake ing arah iradiasi srengenge (kayata sisih kulon) lan nalika tembok langsir kaca sing transparan. Kanggo ngrampungake masalah radiasi panas sing kuat lan sinar srengenge sing sumunar.

       

      Ringkesan, ana macem-macem kain sunscreen fiberglass amarga beda organisasi, keterbukaan lan warna, pilihan kain sunscreen fiberglass kudu dipikirake rong arah, yaiku kualitas kain dhewe lan lingkungan aplikasi. Kita bisa menehi rekomendasi paling apik kanggo para pelanggan.

    • Outdoor Blinds And Awnings Porch Fiberglass Solar Screen Fabric

      Kain Layar Surya Blinds Lan Awnings Fiberglass

      Kain layar surya fiberglass ditenun nganggo dilapisi serat kaca kanthi kekuatan PVC liwat proses khusus. Kauntungan saka kain sunscreen fiberglass bisa dirangkum mung minangka: sunshade, insulasi lan transparan.

      Khusus nuduhake:

      1. Blokir panas sing digawe dening radiasi matahari, nyuda beban kondisioner kanthi efektif;

      2. Filter silau, entuk cahya alami, ningkatake kualitas njero ruangan lan kenyamanan visual;

      3. Entuk transparansi sing apik banget, sing ora mung bisa ngrasakake pemandangan alam sing jelas ing njobo, nanging uga nyegah wong njaba ora bisa ngintip;

      4. Nyekatake sinar ultraviolet kanthi efektif supaya ora mlebu ing ruangan, sing migunani kanggo kesehatan.

    • Transparent Fiberglass Sunscreen Fabric 5% Openness

      Kain Sinar Kaca Fiberglass Transparan Terbuka 5%

      Kain sunscreen kaca fiberglass dirajut nganggo serat kaca kuat dilapisi PVC liwat proses khusus. Kauntungan saka kain sunscreen fiberglass bisa dirangkum mung minangka: sunshade, insulasi lan transparan.

      Khusus nuduhake:

      1. Shading lan insulasi panas, kanthi efektif nyuda beban AC lan ngirit daya AC;

      2. Nalika shading kanthi efektif, entuk lapangan visual sing apik tanpa kena pengaruh padhang ing njero ruangan.

      3. Entuk transparansi sing apik banget, sing ora mung bisa ngrasakake pemandangan alam sing jelas ing njobo, nanging uga nyegah wong njaba ora bisa ngintip;

      4. Nyekatake sinar ultraviolet kanthi efektif supaya ora mlebu ing ruangan, sing migunani kanggo kesehatan.

    12 Sabanjure> >> Halaman 1/2