• banner
  • Kain Blinds Fiberglass Blinds

    • Double Roller Blinds Fiberglass Blackout Fabric

      Ganda Roller Blinds Fiberglass Blackout Fabric

      Kain blackout fiberglass digawe saka fiberglass 40% lan 60% PVC liwat proses khusus. Iki ora nyebarke partikel padhet ing udhara lan ora netepi bledug, kanthi efektif bisa nyuda bledug. Kajaba iku Mineral alami lan ora nyedhiyakake lingkungan pertumbuhan bakteri. Bakteri kasebut ora bisa ngasilake lan kain ora bakal jamur. Iki digunakake ing gesang kita. Contone, bangunan umum (gymnasium, teater grand, terminal bandara, pusat pameran), gedung kantor, hotel (restoran, kamar tamu, gym, ruang rapat) lan omah (kamar turu, ruang belajar, ruang tamu, kamar mandi, pawon, kamar srengenge , balkon).

       

      Jembar maksimum sing digawe yaiku 3m. Lan kekandelane udakara 0,38mm. Dawane kain blackout fiberglass yaiku gulung 30mper. Saben gulung dikemas ing tabung kertas sing kuwat.

    • Eco-friendly Antibacterial Blackout Fiberglass Fabric For Roller Blinds

      Kain Fiberglass Blackout Antibakteri Eco-friendly Kanggo Blinds Roller

      Kain fiberglass blackout digawe saka fiberglass 40% lan 60% PVC liwat proses khusus. Bebas saka logam berat lan bahan sing mbebayani, aman lan ramah lingkungan, ora ana ambune sing aneh, ora gawe piala kanggo awak manungsa, stabilitas sing dhuwur banget, elegan lan apik, lan cocog warna uga cocog kanggo dekorasi modern. Iki digunakake kanggo macem-macem lingkungan, kayata kantor, hotel, restoran lan omah.

       

      Dawane kain fiberglass blackout 30m saben rol. Saben gulung dikemas ing tabung kertas sing kuwat. Tes kualitas kudu digawe sadurunge dikirim.

    • Eco-friendly Fiberglass Fabric 100% Blackout For Home

      Kain Fiberglass sing ramah lingkungan 100% Blackout Kanggo Ngarep

      Kain fiberglass blackout digawe saka fiberglass 40% lan 60% PVC liwat proses khusus. Tahan saka macem-macem karat kimia kayata asam lan alkali; kanthi resistensi penuaan ringan lan tahan cuaca; non-hibroskopik, hidrofobik lan tahan banyu; kekuwatan tarik sing kuwat; anti debu, anti-pembakaran, anti-statis, anti-ultraviolet; koefisien ekspansi termal lan kontraksi cilik, permeabilitas udara sing apik, tahan warna sing apik, stabilitas dimensi sing apik, katon apik, ora gampang dicemari, gampang diresiki, ora ana deformasi sawise ngumbah, awet. Dawane kain fiberglass blackout yaiku gulung 30mper. Saben gulung dikemas ing tabung kertas sing kuwat.

    • Flame Retardant Fiberglass Blackout Fabric 2m Width

      Kain Pemadaman Fiberglass Flame 2m Jembaré

      Kain blackout fiberglass digawe saka fiberglass 40% lan 60% PVC liwat proses khusus. Nduweni sifat tahan api sing ora ditemokake ing kain liyane. Kain fiberglass sing nyata ora bakal cacat utawa karbonisasi amarga balung internal kain yaiku serat kaca sawise diobong. Bahan saka kain kasebut dhewe nemtokake manawa ora gampang ditrapake lan njaga wektu sing suwe. Ora ana perang, ekspansi lan kontraksi <0,5%. Apa maneh, ora prelu nguwatake, tahan luh alami, kanthi tahan angin lan sifat mekanik sing tahan asring digunakake.

      Jembar maksimum sing digawe yaiku 3m. Lan kekandelane udakara 0,38mm. Dawane kain blackout fiberglass yaiku gulung 30mper. Saben gulung dikemas ing tabung kertas sing kuwat.

    • High Quality Anti-UV PVC Curtain Fiberglass Blackout Fabric

      Kain Anti-UV Tirai Fiberglass Anti-UV Kualitas Tinggi

      Kain blackout fiberglass digawe saka fiberglass 40% lan 60% PVC liwat proses khusus. Iki ora nyebarke partikel padhet ing udhara lan ora netepi bledug, kanthi efektif bisa nyuda bledug. Kajaba iku Mineral alami lan ora nyedhiyakake lingkungan pertumbuhan bakteri. Bakteri kasebut ora bisa ngasilake lan kain ora bakal jamur. Digunakake kanthi wiyar kanggo macem-macem lingkungan, kayata kantor, hotel, restoran.

       

      Jembar maksimum sing digawe yaiku 3m lan kekandelan udakara 0,38mm. Dawane kain blackout fiberglass yaiku gulung 30mper. Saben gulung dikemas ing tabung kertas sing kuwat.

    • Most Popular Window Blinds Fiberglass Blackout Fabric

      Kain Blackout Blinds Fiberglass Paling Populer

      Kain blackout fiberglass digawe saka fiberglass 40% lan 60% PVC liwat proses khusus. Ing lingkungan sinar matahari jangka panjang, fastness warna kain kudu nggayuh standar tartamtu supaya kain kasebut ora luntur. Kanggo produk kanthi stres sing jelas utawa syarat tarik, kekuatan tenunan kain kudu dipikirake. Contone, tirai roller ultra-dhuwur ing bangunan umum lan tirai langit-langit kanthi kekuatan tarik sing dhuwur kudu nggunakake kain fiberglass.

       

      Ing kahanan kasebut, kain pemadaman fiberglass minangka pilihan sing sampurna. Ora mung bisa nglindhungi privasi, nanging uga kain sing ramah lingkungan.

    • Top Quality PVC Coated Fiberglass Blackout Fabric For Office

      Kain Blackout Fiberglass Dilapisi Kualitas PVC Kanggo Kantor

      Kain blackout fiberglass digawe saka fiberglass lan PVC liwat proses khusus. Bebas saka logam berat lan bahan sing mbebayani, aman lan ramah lingkungan, ora ana ambune sing aneh, ora gawe piala kanggo awak manungsa, stabilitas sing dhuwur banget, elegan lan apik, lan cocog warna uga cocog kanggo dekorasi modern.

       

      Kain blackout fiberglass digawe saka mineral alami (kuarsa, pasir, soda, jeruk nipis). Iki digunakake kanggo macem-macem lingkungan, kayata kantor, hotel, restoran lan omah. Komposisi kain blackout fiberglass yaiku fiberglass 40% lan 60% PVC, telung lapisan PVC lan 1 lapisan fiberglass. Jembar maksimum sing digawe yaiku 3m lan kekandelan udakara 0,38mm. Dawane kain blackout fiberglass yaiku gulung 30mper.

    • UV Protect Blackout Fiberglass Fabric 40% Fiberglass And 60% PVC

      UV Nglindhungi Kain Fiberglass Blackout 40% Fiberglass Lan 60% PVC

      Serat kaca minangka bahan non-logam anorganik kanthi kinerja sing apik banget lan bagean penting saka kain sunscreen fiberglass. Bahan-bahane yaiku silika, alumina, kalsium oksida, boron oksida, magnesium oksida, natrium oksida lan sapanunggalane.

       

      Kain fiberglass blackout digawe saka mineral alami (kuarsa, pasir, soda, jeruk nipis). Iki digunakake kanggo macem-macem lingkungan, kayata kantor, hotel, restoran lan omah. Dawane kain fiberglass blackout yaiku gulung 30mper. Saben gulung dikemas ing tabung kertas sing kuwat. Jembar maksimum sing digawe yaiku 3m lan kekandelan udakara 0,38mm.

    • Vertical Blinds Fiberglass Blackout Fabric For Home

      Kain Blackout Blinds Fiberglass Blackout Kanggo Omah

      Kain blackout fiberglass digawe saka fiberglass lan PVC liwat proses khusus. Iki ora nyebarke partikel padhet ing udhara lan ora netepi bledug, kanthi efektif bisa nyuda bledug. Iki uga bisa mblokir sinar srengenge lan sinar ultraviolet kanthi efektif, sing migunani kanggo kesehatan. Cocog kanggo hotel, villa, omah mewah, papan santai, lsp.

       

      Dawane kain blackout fiberglass yaiku gulung 30mper. Saben gulung dikemas ing tabung kertas sing kuwat. Jembar maksimum sing digawe yaiku 3m. Lan kekandelane udakara 0,38mm.

    • Waterproof Exterior Roller Blinds Fiberglass Blackout Fabric

      Roller Eksterior Waterproof Blinds Fiberglass Blackout Kain

      Kain blackout fiberglass digawe saka fiberglass 40% lan 60% PVC liwat proses khusus. Iki digunakake ing gesang kita. Contone, bangunan umum (gymnasium, teater grand, terminal bandara, pusat pameran), gedung kantor, hotel (restoran, kamar tamu, gym, ruang rapat) lan omah (kamar turu, ruang belajar, ruang tamu, kamar mandi, pawon, kamar srengenge , balkon). Iki kasusun karo telung lapisan PVC lan 1 lapisan fiberglass.

       

      Jembar maksimum sing digawe yaiku 3m. Lan kekandelane udakara 0,38mm. Dawane kain blackout fiberglass yaiku gulung 30mper. Saben gulung dikemas ing tabung kertas sing kuwat.

    • Waterproof Fiberglass Blackout Fabric For Office

      Kain Blackout Fiberglass Waterproof Kanggo Kantor

      Kain blackout fiberglass digawe saka fiberglass 40% lan 60% PVC liwat proses khusus. Nduweni sifat tahan api sing ora ditemokake ing kain liyane. Kain fiberglass sing nyata ora bakal cacat utawa karbonisasi amarga balung internal kain yaiku serat kaca sawise diobong. Iki digunakake ing gesang kita. Contone, gedung umum, gedhung kantor, hotel lan omah.

       

      Kain blackout fiberglass kasusun karo telung lapisan PVC lan 1 lapisan fiberglass. Jembar maksimum sing digawe yaiku 3m. Lan kekandelane udakara 0,38mm. Kasedhiya luwih saka 100 jinis warna kanggo pabrikan tirai. Panjang kain blackout fiberglass yaiku gulung 30mper. Saben gulung dikemas ing tabung kertas sing kuwat.

    • Waterproof Fiberglass Roller Blinds Blackout Fabric 3m Width

      Roller Fiberglass Waterproof Blinds Kain Ireng 3m Jembar

      Kain blackout fiberglass digawe saka fiberglass 40% lan 60% PVC liwat proses khusus. Nduweni sifat tahan api sing ora ditemokake ing kain liyane. Kain fiberglass sing nyata ora bakal cacat utawa karbonisasi amarga balung internal kain yaiku serat kaca sawise diobong. Iki digunakake ing gesang kita. Contone, gedung umum, gedhung kantor, hotel lan omah.

       

      Kain blackout fiberglass kasusun karo telung lapisan PVC lan 1 lapisan fiberglass. Jembar maksimum sing digawe yaiku 3m. Lan kekandelane udakara 0,38mm. Kasedhiya luwih saka 100 jinis warna kanggo pabrikan tirai. Panjang kain blackout fiberglass yaiku gulung 30mper. Saben gulung dikemas ing tabung kertas sing kuwat.