• banner
  • Blackout

    • Customized Fashionable Roller Blinds Zebra Fabric 100% Polyester

      Kain Roller Modis Blinds Zebra sing Disesuaikan 100% Polyester

      Tirai Zebra, uga dikenal kanthi tirai pelangi, tirai surup, tirai roller lapis dobel, tirai awan wengi, lan liya-liyane, asale ing Korea Selatan lan uga misuwur internasional.

       

      Nduwe perasaan telung dimensi sing kuat lan anget banget. Iki minangka jinis kain ora mung nggabungake kaluwihan kain lan bolong, nanging uga nggabungake fungsi tirai venetian, tirai roller lan tirai Romawi. Iki digunakake ing omah, hotel, restoran, villa, bangunan kantor mewah lan liyane papan. Kita duwe luwih saka 16 taun pengalaman ngasilake kain zebra sing apik lan bermutu.

    • Fashion New Style Zebra Window Roller Blinds Fabric 3m Width

      Rol Gaya Jendela Zebra Gaya Baru Kain Blinds 3m Jembar

      Zebra Roller Jendela Kain Blinds

       

      Tirai roller jendhela Zebra, uga dikenal minangka tirai zebra, tirai surup, tirai roller lapis dobel, tirai awan wengi, lan liya-liyane, asale ing Korea Selatan lan uga misuwur internasional.

       

      Jembar kain tirai roller zebra yaiku 3m, lan bahane 100% poliester. Pangopènan lan reresik kain blinde zebra Groupeve kaya ing ngisor iki:

      1. Reresik ultrasonik nggawe kain dadi padhang anyar.

      2. nyedhot vakum lan ngilangi bledug.

      3. Gunakake wesi uap kanggo nyemprotake ing posisi udakara 10 cm saka tirai kain, sing bisa nyebabake ngilangi debu / disterilisasi.

      4. Ngilangke ngresiki kanggo nggayuh reresik jero, coba gunakake alat pembersih vakum kanthi sikat sikat kanggo vakum kanthi lembut. Sampeyan uga bisa nggunakake pengering rambut (ora disetel dadi panas) kanggo nyebul bledug ing dekorasi jendhela.

    • Multi-colored Double Layer Blinds Fabric 100% Polyester

      Kain Blinds Layer Ganda warna-warni Poliester 100%

      Double Layer Kain Blinds

       

      Tirai lapis dobel, uga dikenal minangka tirai zebra, blind blinds, blinder she blind, blindst night and night blinds, blinder sheer, lan liya-liyane, asale ing Korea Selatan lan uga misuwur internasional. Bahan kain blind blind layer kaping pindho yaiku poliester 100%.

       

      Kain lapis dobel bisa nyetel cahya tanpa ngenggoni papan. Ora mung nggabungake kaluwihan kain lan bolong, nanging uga nggabungake fungsi tirai venetian, tirai roller lan tirai Roma. Umume digunakake ing omah, hotel, restoran, villa, gedung kantor mewah lan papan liyane.

    • Sun Shades Adjustable Zebra Fabric Blackout

      Sun Shades Blackout Kain Zebra sing Bisa disetel

      Kain Zebra

       

      Tirai Zebra, uga dikenal kanthi tirai pelangi, tirai surup, tirai roller lapis dobel, tirai awan wengi, lan liya-liyane, asale ing Korea Selatan lan uga misuwur internasional. Bahan kain zebra yaiku 100% poliester.

       

      Kain zebra bisa nyetel cahya tanpa akeh papan. Ora mung nggabungake kaluwihan kain lan bolong, nanging uga nggabungake fungsi tirai venetian, tirai roller lan tirai Roma. Umume digunakake ing omah, hotel, restoran, villa, gedung kantor mewah lan papan liyane. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo njaga privasi lan ngontrol cahya.