Blackout Sunetex

  • High-Quality Blackout Roller Blinds Fabrics

    Kain Blinds Blackout Roller Berkualitas Tinggi

    Sunetex Blackout Roller Blind Fabric digawe saka 100% poliester kanthi kualitas apik lan karakter sing apik. Kita bisa menehi 200/230/250/300 cm jembaré beda kanggo jendhela sampeyan, lan dawa standar 40 meter saben rol. Kain poliester kekuatan dhuwur nggawe kekuatan kain 4 kali luwih dhuwur tinimbang nilon lan 20 kali luwih dhuwur tinimbang viscose; Elastisitas sing apik nggawe produk kita tetep, awet, tahan kerut. Kajaba iku, kain poliester kita duwe resistensi panas lan isolasi termal sing luwih dhuwur. Dheweke ora cetakan, ora ana moth, ora ana deformasi, ora retak sawise panggunaan suwene.

     

    Kanthi metode nutupi lim warna pasuryan dobel, sing menehi efek apik kanggo njaga lampu. Kain kita nyegah geni lan anti banyu, bisa nembus NFPA701(USA)sertifikasi, lan fastness warna yen kelas 4.5. Materi poliester mentah bermutual nggawe kain dadi misuwur ing kalangan pelanggan. Cocog kanggo sekolah, kantor, lan omah. Kita bisa menehi conto gratis kanggo sampeyan!

  • High-Quality Roller Blinds Fabric Polyester Blackout

    Blackout Roller Blinds Polyester Kualitas Tinggi

    Sunetex Blackout Roller Blind Fabric minangka salah sawijining produk sing paling populer ing para pelanggan. Digawe saka 100% poliester. Saben barang katon apik, apik, loman, lan mewah. Kita bisa menehi 200/230/300 jembar sing beda kanggo sampeyan milih. Bobot kain kita 360gsm per meter. Kanthi lem warna lan metode lapisan putih busa, kain blackout kita nduweni kualitas dhuwur. Kita duwe luwih saka 10 warna fashion kanggo sampeyan. Lan kita duwe macem-macem jinis sing dipilih, sampeyan bisa milih sapa wae.

     

    Kain kita nyegah geni lan anti banyu, bisa nembus NFPA701(USA)sertifikasi, lan fastness warna yen kelas 4.5, sing nggawe reputasi apik ing antarane para pelanggan. Iku's cocog banget kanggo panggunaan sekolah, omah, lan kantor. OpoLiyane, kita bisa menehi conto gratis kanggo sampeyan!

  • Indoor Window Blinds Blackout Fabric For Office

    Kain Jendela Jendela Indoor Kanggo Kantor

    Sunetex Indoor Window Blinds Blackout Kain Kanggo Kantor digawe saka poliester kanthi kualitas apik. Awet, ora ana cetakan lan ora ana ngengat. Kita duwe macem-macem jinis warna klasik sing dipilih. Saben barang katon apik, apik banget, loman lan mewah. Kain kita anti banyu lan nyegah geni. Diadaptasi karo kain sing ramah lingkungan, ora beracun lan tanpa rasa sing nggawe lingkungan sing nyaman kanggo sampeyan. Gawe pelanggan tentrem nalika nggunakake produk.

     

    Kita minangka produsen profesional kain blinds luwih saka 16 taun. Kanthi cara produksi canggih, kapasitas produksi kita kompetitif, periode produksi sithik banget. Kanggo nggawe manawa nawakake barang sing sampurna, priksa 100% produk. Kita duwe MOQ sithik, Kita bisa ngatur pangiriman luwih cepet yen duwe stok. Kita pabrik partai besar, produk produk berkualitas lan regane kompetitif. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto gratis kanggo sampeyan.

  • Jacquard Roller Blinds Fabric Blackout

    Jacquard Roller Blinds Fabric Blackout

    Produk Sunetex Jacquard Roller Blinds Fabric Blackout Series digawe saka 100% poliester kanthi kualitas dhuwur. Kita nyedhiyakake kain jacquard kanthi metode lapisan sing beda. Cara nutupi rai sing dobel bisa nggawe kain semi padam, cara nutupi putih busa bisa nggawe kain padam. Produk kita cocog kanggo sekolah, kantor, lan omah. Sugeng pesen!

     

    Sunetex Jacquard Roller Blinds Fabric duwe reputasi dhuwur ing antarane para pelanggan. Kita duwe macem-macem jinis kain minangka pilihan sampeyan, saben barang katon apik, apik banget, loman, lan mewah. Lan kita duwe tim sing apik kanggo nyedhiyakake layanan sing apik, kita fokus karo pengalaman layanan sing apik lan nyoba nggawe swasana sing anget. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto gratis kanggo mriksa kualitas lan warna.

    Napa Pilih Kita?

  • Modern Decoration Roller Blind Fabric Blackout

    Pemadaman Kain Roller Blind Dekorasi Modern

    Kain Sunsetx Modern Dekorasi Hiasan Roller Blind Fabric digawe saka poliester. Pelapisan Warna Busa digawe ora mung peteng, nanging uga mode. Kain kita tahan minyak lan anti banyu, gampang dibersihake, garing yen disapu. Ambane standar 200cm lan 230cm. Bobot standar yaiku 330gsm saben meter persegi. Lan nduweni katrampilan sing apik ing petungan lan efek ventilasi sing apik. Kita duwe macem-macem warna sing dipilih.

     

    Sunetex Dekorasi Modern Roller Blind Fabric Blackout duwe tingkat tuku maneh dhuwur kanggo para pelanggan. Kanthi kain berkualitas tinggi, awet lan umure bisa 10 taun. We are Produsen, kita adol barang kanggo konsumen langsung, bisa mbantu sampeyan ngilangi biaya tengah. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto gratis kanggo sampeyan.

     

  • New Design Roller Blind Fabric Blackout

    Desain Ireng Kain Blind Blind Anyar

    Sunetex Blackout Roller Blind Fabric digawe saka 100% poliester kanthi kualitas apik lan karakter sing apik. Kanthi metode nutupi lim warna pasuryan dobel, bisa menehi efek sing apik kanggo njaga cahya lan perlindungan privasi pribadi. Bahan poliester kualitas apik bisa nggawe awet, ora ana cetakan, ora ana ngengat, ora ana deformasi, ora ana trek sawise panggunaan suwene.

     

    Kita minangka produsen profesional tirai luwih saka 16 taun. Tujuane yaiku tuku sing mandeg mandheg kanggo para pelanggan. Kita pinuju nyedhiyakake kain sing sampurna kanggo para klien. Kita bisa menehi conto gratis kanggo sampeyan kanggo kerja sama pisanan.

     

  • Nice Quality Roller Blinds Fabric Blackout

    Pucuk Kain Blinds Kualitas Mutu sing Apik

    Kain SuneTex Roller Blinds minangka salah sawijining produk sing laris. Digawe saka poliester kanthi kualitas unggul lan rega cukup. Dheweke awet banget, umure bisa 10 taun. Kanthi kualitas apik lan layanan paling apik, kita misuwur banget ing antarane para pelanggan. Kita nawakake layanan 24 jam kanggo para pelanggan supaya ndhukung sampeyan.

     

    Kanthi metode nutupi celup, sing nyebabake efek ventilasi lan pencahayaan sing apik. Sampeyan bisa mbantu ngirit daya. Cocog banget kanggo panggunaan sekolah, omah lan kantor. Kita minangka pasokan pabrik asli, yen sampeyan kerja sama karo sampeyan, sampeyan bisa duwe wates maksimal. Kanggo kerja sama pertama, kita bisa menehi conto gratis kanggo sampeyan!

  • Roller Blind Blackout Curtain Fabric 180g

    Kain Tirai Blackout Tirai Roller 180g

    Kain Gorden Sunetex Roller Blind Blackout Curtain digawe saka 100% poliester kanthi kualitas apik. Kanthi bahan baku sing diadopsi kualitas dhuwur, nggawe kain kanthi kekuatan dhuwur. Kita nyedhiyakake kain jacquard kanthi metode lapisan sing beda. Kanthi teknologi pemotongan ultrasonik, sing nggawe kain kita dipotong kanthi rapi. Kita duwe macem-macem jinis kain minangka pilihan sampeyan, saben barang katon apik, apik banget, loman lan mewah.

     

    Kita duwe kontrol kualitas kanggo produk. Kabeh produk kita duwe kualitas apik lan rega cukup. Tim kami nawakake layanan paling apik 24 jam kanggo sampeyan. Kita fokus ing pengalaman layanan sing apik kanggo saben pelanggan lan nyoba nggawe swasana sing anget. Kita bisa menehi conto gratis kanggo sampeyan!

  • Roller Blind Blackout Fabric 100% polyester

    Kain Roller Blind Blind 100% poliester

    Sunetex Roller Blind Fabric digawe saka 100% poliester kanthi kualitas dhuwur. Bobot standar yaiku 160 g saben meter persegi. Kanthi nutupi dobel pasuryan dobel, kain kita dadi ireng. Kita duwe macem-macem jinis kain sing dipilih. Saben barang katon apik, apik, loman, lan mewah. Diadopsi nganggo kain sing ramah lingkungan, ora beracun lan tanpa rasa sing nggawe lingkungan sing nyaman kanggo sampeyan.

     

    Produk kasebut misuwur banget ing para pelanggan. Lan bisa mbantu sampeyan ngontrol cahya, efek pencahayaan sing harmoni kanggo kontrol ruangan, teduh lan suhu, lan proteksi ultraviolet. Kita duwe MOQ cilik, yen pesanan sampeyan gedhe, kita bakal ngatur produksi kanggo sampeyan, lan yen pesenan sampeyan cilik, aja padha sumelang, kita duwe stok biasa kanggo barang sing adol panas. Kita bisa menehi conto gratis kanggo mriksa kualitas lan warna.

  • Roller Blinds Blackout Fabric Polyester

    Roller Blinds Polyester Kain Ireng

    Sunetex Blackout Roller Blind Fabric digawe saka poliester kanthi kualitas apik lan karakter sing apik. Produk kita kualitas apik, awet, ora ana cetakan lan ora ana ngengat. Kita duwe warna putih lan abu-abu klasik sing dipilih. Saben barang katon apik, apik banget, loman lan mewah.

     

    Kanthi metode nutupi dobel pasuryan sing nggawe, Sunetex Slubby Benang Kain minangka salah sawijining produk tarif tuku maneh sing dhuwur. Bisa mbantu sampeyan nyetel cahya njero ruangan, nawakake lingkungan sing luwih kepenak kanggo sampeyan. Kita nyedhiyakake garansi 10 taun kanggo kabeh kain. Kanthi kualitas apik lan layanan paling apik, kita misuwur banget ing antarane para pelanggan. Minangka kanggo kerjasama kaping pisanan, kita bisa menehi conto gratis kanggo sampeyan.

  • Slubby Yarn Blind Fabric Foam White Coating

    Lapisan Benar Kain Kain Wuta Slubby Coating Putih

    Kain Wuta Sunsetx Slubby Benang digawe saka kain blackout poliester kanthi kualitas apik. Kanthi lapisan putih umpluk, nggawe kain dadi ireng. Mesin lan teknologi canggih nggawe potongan rapi. Kita duwe macem-macem warna, sampeyan bisa cocog karo warna sing disenengi. Kita bisa menehi 200/230/250/300 cm beda jembaré kanggo jendhela, lan dawa standar 40 meter saben rol. Kita duwe macem-macem jinis kain sing dipilih, sampeyan bisa milih.

     

    Diadopsi nganggo kain sing ramah lingkungan, ora beracun lan tanpa rasa sing nggawe lingkungan sing nyaman kanggo sampeyan. Gawe pelanggan tentrem nalika nggunakake produk. Misi kita yaiku nawakake solusi tirai sing paling cocog kanggo para pelanggan miturut kebutuhan ukuran jendhela pelanggan. Kita bisa menehi solusi fashion sing paling apik. Kita bisa nyedhiyani pandhuan instruksi instalasi kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

  • Superior Plain Blind Fabric Blackout

    Pemadaman Kain Wuta Plain Superior

    Kain Wuta Plain Sunetex Superior digawe saka poliester 100% kanthi kekuatan dhuwur. Iki nduweni kemampuan sing apik kanggo shading. Bisa nyaring sinar ultraviolet, nggawe kantor sampeyan luwih kepenak digarap. Iki uga duwe efek ventilasi sing apik. Kanthi metode nutupi perak, apik banget lan mewah. Lan produk kita kuwat banget lan awet. Kita bisa menehi 200/230/250/300 cm jembaré beda kanggo jendhela sampeyan, lan dawa standar 40 meter saben rol. Kita duwe macem-macem warna sing dipilih.

     

    Kita minangka produsen profesional tirai luwih saka 16 taun. Kita adol kain lan aksesoris tirai. Tujuane yaiku tuku sing mandeg mandheg kanggo para pelanggan. Kanggo nggawe urip sampeyan luwih apik, kita nyoba paling apik kanggo menehi kain tirai sing sampurna. Kita bisa menehi conto gratis kanggo sampeyan kanggo kerja sama pisanan.

1234 Sabanjure> >> Halaman 1/4