groupeve

Misi Kita:     Ayo dadi seneng sunar srengenge.

Visi Kita:        Ing endi ana sunar srengenge, ana Groupeve.

Nilai Kita:        Prestasi pelanggan, kejujuran lan kapercayan; Bukak inovasi lan ngupayakake keunggulan.

Mandi srengenge nggawe kita anget lan sehat.

Lungguh ing kantor sing wiyar lan ngrasakake sinar srengenge sing seger lan padhang ngliwati gelas, kita miwiti dina sing sibuk lan subur. Ora prelu panas lan rusak srengenge, amarga kain roller diproduksi dening Groupeve Company, sing ora mung bisa ngalangi sinar sing kuwat lan sinar ultraviolet nanging uga bisa ngirim cahya, ventilasi, insulasi panas, ngirit ruangan lan gampang diresiki, pramila kita bisa ngrasakake pemandangan tanpa alangan lan sunar srengenge sing apik ing kantor.

Sawise Perang Dunia II, pemanasan, ventilasi, lampu neon, langit-langit terpadu dadi populer ing bangunan, nanging fasilitas kasebut mengaruhi pencahayaan alami, mula gedung-gedung kantor kanthi tembok kaca katon ing taun 1950an. Dheweke menehi tampilan wiyar tanpa alangan, sing ningkatake pangembangan kantor lanskap ing taun 1960an. Ing taun 1958, Mies lan Johnson ngrancang Bangunan New York Seagram kanthi lantai 38 kanthi tembok tirai kaca, wiwit iku, bangunan tembok sing kaca wis munggah ing saindenging jagad. Roller Blinds sing bisa nambah cahya sing efektif lan mblokir sinar ultraviolet wis dadi perhatian.

Pak HEHJ saka Groupeve wis nggoleki lan mriksa kabeh jinis produk sunshade ing saindenging jagad, pungkasane dheweke nemokake kain iki sing cocog karo standar sing ketat. Ing taun 2001, Groupeve ngimpor akeh peralatan Teslin, teknologi Telewala sing unik nggawe produk kasebut duwe akeh kaluwihan, yaiku sawetara umur panjang, gampang diresiki, transmisi dhuwur lan macem-macem pilihan jembar. Pabrik tirai utawa tirai roller bisa milih jembaré saka 1.83m / 2m /2.5m / 3m, sing bisa nyuda sampah lan ngirit biaya. Kontrol kualitas sing ketat nggawe produk Groupeve entuk tingkat pemanfaatan 98%, ngindhari kain sampah amarga cacat.

SuneTex-Sunscreen-Zebra-Fabric

Ing wiwitan, kain kasebut digawe saka fiberglass lan PVC, sawise telung taun diteliti; Groupeve nggunakake poliester kanggo ngganti serat kaca supaya entuk produk anyar, sing nduweni kinerja luwih apik lan regane luwih murah. Cepet diakoni dening pasar global.

Saiki, Groupeve wis nggawe luwih saka 2000 jinis kain tirai rol, sing diekspor menyang 82 negara ing saindenging jagad. Gedhe kantor kaca saya akeh sing milih produk Groupeve.

Asmara lan rasakake sunar srengenge saka produk Groupeve.

r1-1