5% Openness

  • Sheer Elegance Sun Shade Sunscreen Mesh Curtain Blinds PVC Fabrics

    Langsing Elegance Sun Shade Sunscreen Mesh Curtain Blinds Kain PVC

    Kain sunscreen

     

    Kain sunscreen minangka kain sunshade tambahan sing fungsional kanggo mblokir sinar srengenge lan sunar srengenge. Biasane digunakake kanggo nutupi barang supaya ora kontak karo cahya sing kuwat lan duwe efek ngalangi sinar sing kuat lan sinar ultraviolet lan aspek liyane.

     

    Intine, tingkat pemadaman kain layar bolong normal tekan 85% -99%, keterbukaan beda-beda gumantung saka 1% -15%, fungsi tahan api kasedhiya kanthi efek tahan api permanen.

  • Study Sunlight Filtering Commercial Sunscreen Roller Blind Window Shades

    Sinau Sinar Sinar Sinar Sinar Matahari Roller Window Blind Window Shades

    Pilih roller blinds kanggo sinau

     

    1. Werna kudu cocog karo barang ing njero ruangan.

    Nalika milih tirai, luwih becik nggatekake warna furnitur liyane ing panelitian, utamane warna lemari buku. Prabot modern luwih penting kanggo koordinasi umume. Nalika milih warna tirai, yen kita ndeleng warna perabotan. cocog karo warna perabotan, panliten bisa uga dibangun luwih apik.

  • Manufacture Sunscreen Fabric From China Blinds Factory Sheer Elegance Sunscreen Blinds

    Pabrik Sunscreen Pabrik Saka China Blinds Factory Sheer Elegance Sunscreen Blinds

    Pertandhingan warna layar blinds

     

    Ing dekorasi omah, biasane kita warna kanggo nggawe dekorasi omah. Sawise kabeh, ora ana kesalahan sing gedhe ing warna, nanging akeh banget, lan ora bisa diendhani yen rada mboseni! Lan dekorasi omah warna ora mung bisa nggawe omah kanthi warna-warni, nanging uga ndadekake swasana beda kanggo wong sing beda warna. Dadi, carane dekorasi omah sing warna-warni? Mangga tindakake Groupeve kanggo dipikir!

  • Outdoor Manual Window Shutter Half Shade Dual Layer Electric Double Roller Blinds

    Rana Jendela Manual Rana Setengah Shade Lapisan Ganda Listrik Blinds Ganda

    Aplikasi kain zebra sunscreen Groupeve

     

    1. Bangunan umum (gymnasium, teater grand, terminal bandara, pusat pameran)

    Kain umume kudu cocog karo standar B1 (indeks oksigen ≥32) standar tahan api lan nyala api

    2. Gedung kantor (kantor, ruang rapat, lobi)

    Ngadhepi sisih wétan lan kulon umume milih kain kanthi keterbukaan 1% -3%; madhep sisih lor umume milih kain kanthi openness 10%; madhep kidul umume milih kain kanthi keterbukaan 5%.

  • China Home Decor Solar Shade Window Sunscreen Roller Blind Fabrics Wholesale in China

    China Home Dekorasi Solar Shade Window Sunscreen Roller Blind Kain Grosir ing China

    Kain Blind Roller

     

    Kanthi ningkatake standar urip, masarakat duwe sarat sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur kanggo kain jendela bayangan surya. Konsumen ora maneh mung nggatekake kualitas tampilan kain waja roller roller sunscreen China ing China, nanging uga luwih nggatekake keamanan lan perlindungan lingkungan kain dekorasi omah. Mula, sifat-sifat kain teduh kanthi multi-fungsi dadi saya jelas.

     

    Isolasi panas lan hemat energi

    Kain shading duwe karakteristik isolasi termal sing apik sing ora ana ing kain liyane, sing bisa mblokir panas sing digawe dening radiasi surya kanthi efektif, nyuda tingkat panggunaan AC ing njero ruangan, sing bisa ngilangi radiasi surya nganti 86% lan njaga hawa ing njero ruangan kanthi lancar lan bisa ngrasakake pemandangan sing apik ing njaba jendhela kanthi mulus.

     

  • Wholesale china suppliers’office window curtains motorized roller blinds shades

    Tirai jendela pemasok grosir Grosir tirai tirai tirai bermotor

    Fungsi blinds roller listrik

     

    1. ngirit energi lan nglindhungi lingkungan

    Pintu lan jendela rana duwe karakteristik bentuk sing apik lan anyar, struktur kompak lan maju, gampang operasi, kasar, kaku sing kuwat, panyegelan sing apik, ora ana pendhudhukan ing lemah, bukaan lan penutupan sing fleksibel lan trep, lan liya-liyane, sing wis diasilake kanthi efektif iki kanggo nanggepi kebijakan hemat energi pusat lan lingkungan.

     

    2. Proteksi kadhemen

    Tirai roller listrik duwe kinerja panyegelan sing apik banget, bisa nggedhekake efek perlindungan adhem, lan cocog banget kanggo digunakake ing omah sampeyan

     

  • China Windows Sun Shade Polyester Rolling Motorized Blind Fabric

    China Windows Sun Shade Polyester Rolling Bermotor Wuta

    Fungsi blinds roller listrik

     

    1. Cuaca anti-ala

    Bahan khusus sing digunakake ing rana roller listrik ndadekake kabeh jinis kahanan angel, sing ora ana tandhingane karo tirai sederhana liyane sing digunakake ing omah.

     

    2. Anti-pry

    Struktur jendhela rana listrik awet, kuwat lan kaku, sing bisa nyegah maling biasa saka tutul lan nglindhungi nyawa lan properti ing kabeh arah.

  • Shutter Window Sunscreen Patterned Spring Roller Blind Fabrics

    Shutter Window Sunscreen Patterned Spring Roller Blind Kain

    Tirai sing tahan angin kanggo memenuhi omah.

     

    Kanthi pangembangan masarakat, saya akeh konsumen sing golek kahanan cahya lan malang ruangan. Nanging, kanthi katon padhang saka bangunan kaca, ana akeh masalah: efek omah kaca, konsumsi energi tinggi, radiasi surya Kanthi pangayoman lingkungan kanggo perlindungan lingkungan, ijo, keamanan lan aspek liyane, rana roller tahan angin wis mlebu omah. Dadi, apa kaluwihan saka tirai roller tahan angin?

     

    1. Kinerja Bukti Bukti

    Rana roller tahan angin bisa nggambarake sinar srengenge, lan nyetel sinar srengenge mlebu ruangan. Panggunaane ing dhasar ora ngenggoni papan.

  • Window Roller Outdoor Sunshades Vinyl Sunscreen Blinds Fabric

    Jendela Roller Luar Ruangan Sunshades Vinyl Sunscreen Kain Blinds

    China Roller Blinds

     

    Saiki, ana macem-macem produk sunshade sing cerdas ing pasar. Kanggo konsumen, kepiye tuku produk sing apik saka pirang-pirang produk? Umume, bisa dipérang dadi poin ing ngisor iki.

     

    (1) Merek: Pilih produk sing duwe kesadaran merek sing dhuwur, lan kualitas lan layanan sales kudu dijamin;

     

    (2) Fungsi: Nalika tuku produk, konsumen ora mung kudu milih produk kanthi pakaryan sing apik banget, nanging uga kudu nggatekake fungsi produk;