4% Openness

  • Australia Polyester And Vinyl PVC Polyester Sunscreen Fabric For Roller Blind

    Kain Sinar Matahari Polyester Lan Vinil PVC Polyester Australia Kanggo Blind Blind

    Wuta apa sing bisa nyukupi kabutuhane masarakat?

     

    Syarat sing surem

    Kontrol cahya minangka faktor fungsional utama kanggo umume pangguna kanggo milih produk perlindungan srengenge. Filter utawa blokir sinar srengenge miturut syarat sing beda-beda.

    Kontrol suhu

    Produk teduh kanthi terisolasi kanthi apik bisa nyuda panggunaan energi amarga pangguna ora gumantung karo AC utawa dadi panas kanggo ngontrol suhu ruangan. Ing mangsa adhem, biaya pemanas bisa ngirit nganti 49%. Ing mangsa panas, nganti 60% biaya kulkas bisa ngirit.

     

  • China Roller Shades Finished Venetian Vision Combi Blinds Component Part Curtains

    China Roller Shades Rampung Gorden Venesia Combi Blinds Komponen Bagian Langsir

    Pengetahuan Warna Kanggo Kain Shade Blind Sunscreen

     

    Kanggo dekorasi kulawarga, ana warna warna kaya mangkene: yen warna dekorasi kamar turu luwih anget, bakal luwih apik kanggo nambah harmoni emosi bojo lan bojo; yen panelitian kasebut dihiasi nganggo warna biru biru, wong bakal bisa fokus ing sinau lan riset; ing restoran, meja makan abang lan coklat kondusif kanggo nambah napsu. Dadi, pencocokan warna iku penting banget. Ana akeh pitakon sekolah dhasar!

  • China Waterproof Curtain Sunscreen Shade Fabrics for Roller Blinds Windows Components

    Kain Langsir Sunscreen Tirai Tahan Air China kanggo Komponen Windows Blinds Blinds

    Kain Blinds Jendela

     

    Ing proses pangembangan panguripan materi manungsa lan urip spiritual, warna kain kanggo tirai rol mesthi cemlorot kanthi pesona gaib. Wong ora mung nemokake, ngamati, nggawe, lan ngapresiasi warna-warna ing jagad iki, nanging uga terus nambah pangerten lan panggunaan warna windows blinds liwat owah-owahan jaman.

     

    Kain komponen buta bisa nggunakake warna kanthi apik. Tirai roller tahan banyu kanthi warna padhet, rami, gradien, jacquard, lan akeh warna liyane sing ngasilake kain warna China.

  • Window Blinds Screen Sunscreen Sun Solar Cell Fabric for Roller Blind

    Window Blinds Screen Sunscreen Sun Solar Cell Cell for Roller Blind

    Tirai Jendela Shutter

     

    Alam pantes diarani jeneng desainer. Kanthi telung warna utami sing sederhana, nggawe ewonan warna, kayata kuning lan ijo ing musim semi, warna-warni ing musim panas, maple abang ing musim gugur lan salaka ing musim salju. Saben warna duwe pesona unik. Yen wis dikombinasikake, efek visual bakal tikel kaping pindho karo gaweyan setengah. Sepira sampeyan wis nguwasani katrampilan cocog warna kanthi macem-macem gaya busana alus? Dina iki, Groupeve bakal ngomong babagan iki!

  • Grey Manual Living Room 25mm Vinyl Venetian Korea Shutter Window Roller Blind

    Ruang Tamu Manual Grey 25mm Vinil Venetian Korea Shutter Window Roller Blind

    Jinis wuto utama saiki

     

    Tirai gantung kanggo nglindhungi srengenge lan jampel panas minangka cara tradisional sing umum digunakake. Ana macem-macem jinis tirai, lan masing-masing duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe-dhewe ing babagan bukti srengenge lan insulasi panas. Luwih becik milih langsir sing luwih kenthel, luwih peteng kanthi lapisan lan bahan bukti surya.

     

    Tirai kain. Werna luwih kenthel lan peteng, efek shading lan insulasi panas luwih apik, dene bahan katun lan rami murni luwih bisa dihirup. Sampeyan bisa milih bahan kanthi proteksi UV. Yen sampeyan ora pengin ngganti tirai asli, sampeyan bisa nambah lapisan kain teduh ing antarane tirai kain lan tirai kasa.