• 10 10

    10

    Garansi Kualitas 10 Taun
  • 20 20

    20

    20 Tahun Merek sing Bisa Dipercaya
  • 76 76

    76

    76 Nyetel Mesin Tenun Dornier
  • 950 950

    950

    Liwat 950 Pola & Warna

SAMPEL FABRIK GRATIS Luwih Saka 650 PATTER

Kanggo nyukupi kabutuhan pasar regional

rencana distributor kain

$0

  • 125 Pola

    Kain Sunscreen

  • 55 Pola

    Kain Zebra sunscreen

  • 171 Pola

    Kain Zebra Poliester

  • 125 Pola

    Kain Semi-Ireng Poliester

  • 120 Pola

    Kain Ireng Poliester

  • 64 Pola

    Kain Blackout Fiberglass

Babagan kita

Groupeve CO., LTD

Groupeve minangka perusahaan manufaktur kain sunshade kreatif sing nggabungake desain, R&D lan penjualan. Kasedhiya karo Sistem Premium, perusahaan sing misuwur nate ana.

Luwih-luwih

Skenario aplikasi

  • Window & Door Screens
    SUNETEX® HOTEL

    Layar Jendhela & Pintu

    Wong ing kantor luwih seneng sunar srengenge saka jendhela kanthi tampilan paling apik, aliran udara, perlindungan UV, golek jendhela lan lawang panel surya sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan, kain sunscreen Sunetex digawe nganggo fiberglass utawa poliester dilapisi vinil, sing minangka pilihan sing paling apik kanggo pasar kanthi penjualan langsung pabrik.
    sinau luwih lengkap
  • Sunetex Interior Solar Control Fabrics
    SUNETEX® VILLA

    Kain Kontrol Surya Interior Sunetex

    Groupeve nawakake Kain Sunscreen sing paling apik kanggo jendhela, lawang, lan tirai zipper ing njaba, sing menehi keseimbangan cahya, aliran udara, kenyamanan, lan kaendahan sing sampurna, saengga bisa dadi solusi panutup jendela sing cocog kanggo papan omah lan ruang komersial, kanthi tirai roller bermotor , sampeyan bakal rumangsa bisa ngontrol jagad iki.
    sinau luwih lengkap
  • Increase Your Daytime Privacy
    SUNETEX® PEJABAT

    Tambah Privasi Awan

    Pangobatan jendhela privasi minangka solusi sampurna kanggo nambah privasi awan ing omah utawa kantor. Temokake kain unggul kanthi desain anyar, luwih saka 950pattern kanggo koleksi. Nambah bisnis kanggo dodolan aplikasi interior lan eksterior.
    sinau luwih lengkap
  • Make Your Home More Comfortable
    SUNETEX® NGIMUT

    Gawe Omah Sampeyan Luwih Penak

    Yen sampeyan pengin nggoleki bahan kain roller garansi 10 taun garansi saka pabrik China, tambahake penjualan pasar perawatan jendela domestik. Kain sunetex's sun-control cocog kanggo kabeh aplikasi omah lan omah klien kanthi rega sing kompetitif.
    sinau luwih lengkap

Warta Paling Anyar

  • 2020 R+T Asia Exhibition Extension Notice

    Pameran R + T Asia 2020 ...

    18 Jun, 20
    Pelanggan sing dikasihi: Amarga wabah infeksi paru-paru COVID-19 ing saindenging jagad lan ...
  • Zip Track Motorized Outdoor Blinds is popular with our Clients in South Aisa

    Zip Track Bermotor ...

    17 Jun, 20
    Zip Blinds paling populer ing Asia Kidul, kayata Singapura, Malaysia, Thailand, Indonesia, lsp. Zip T ...
  • How to change your manual roller blinds to motorized roller blinds

    Carane ngganti wong sampeyan ...

    15 Jun, 20
    Saiki omah sing cerdas dadi sistem sing paling populer ing konstruksi bangunan, mula akeh wong sing pengin ganti ...
Gabung karo Kita

2020 Kita tansah ing dalan.

Nyuwun kutipan